Ventilatorji

Na zalogi v skladišču

MIA VLO 6010 33 cm krom srebrn retro namizni ventilator

Cena:38,30€

MIA ventilator vam omogoča, da tudi v toplejših dneh ohranite svežino v sobi ali pisarni. Ventilator ima primerno funkcijo nihanja, ki spreminja nivo zraka na poti, tako da zrak ne postane neprijeten. Ventilator je na voljo v retro videzu srebrnega kroma. Na zadnji strani ima na voljo ročaj za lažje prenašanje. Podloga proti drsenju omogoča stabiln..

Ni na zalogi

VonHaus ventilator za kamin z oscilacijo črn aluminij

Cena:27,48€

VonHaus ventilator za kamin z oscilacijo črn aluminijVentilator se enostavno postavi na vrh kamina ali peči. Toplota, ki jo proizvaja peč požene motor ventilatorja. Ta je opremljen s termoelektričnim modulom, ki deluje kot generator za napajanje motorja ventilatorja - ta se zažene, ko modul zazna minimalno temperaturo 70° C. Ventilator pomaga pri k..

Na zalogi v skladišču

VonHaus ventilator za kamin XL črn aluminij

Cena:29,40€

VonHaus ventilator za kamin XL črn aluminij 2500116Ventilator se enostavno postavi na vrh kamina ali peči. Toplota, ki jo proizvaja peč požene motor ventilatorja. Termoelektrični modul deluje kot majhen generator za napajanje motorja ventilatorja, brez baterij ali elektrike. Ventilator pomaga pri kroženju zraka po prostoru.Lastnosti: Poveča učinko..

Na zalogi v skladišču

VonHaus ventilator za kamin črn aluminij

Cena:17,87€

VonHaus ventilator za kamin črn aluminj 2514061Ventilator se enostavno postavi na vrh kamina ali peči. Toplota, ki jo proizvaja peč požene motor ventilatorja. Ta je opremljen s termoelektričnim modulom, ki deluje kot generator za napajanje motorja ventilatorja - ta se zažene, ko modul zazna minimalno temperaturo 60° C. Ventilator pomaga pri kroženj..

Ni na zalogi

VonHaus ventilator za kamin črn aluminij

Cena:32,99€

VonHaus ventilator za kamin črn aluminij 2514079Ventilator se enostavno postavi na vrh kamina ali peči. Toplota, ki jo proizvaja peč požene motor ventilatorja. Ta je opremljen s termoelektričnim modulom, ki deluje kot generator za napajanje motorja ventilatorja - ta se zažene, ko modul zazna minimalno temperaturo 60° C. Ventilator pomaga pri krožen..

Na zalogi v skladišču

Camry prenosni ventilator 3v1

Cena:98,98€

Adler prenosni ventilator 3v1 Multifunkcionalen visoko učinkovit hladilnik zraka 3v1 z glavnimi funkcijami hlajenja, čiščenja in vlaženja zraka je potreba vsake pisarne ali manjšega stanovanja. Uporabnik lahko izbira med 3 hitrostmi prezračevanja. Prenosni ventilator je opremljen tudi z vgrajenim rezervoarjem vode 8L, ki ima tudi indikator nivoja v..

Na zalogi v skladišču

MIA VLO 3021S 27 cm črn namizni ventilator

Cena:17,81€

MIA ventilator vam omogoča, da tudi v toplejših dneh ohranite svežino v sobi ali pisarni. Ventilator ima primerno funkcijo nihanja, ki spreminja nivo zraka na poti, tako da zrak ne postane neprijeten...

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)