FIBARO Heat Controller FGT-001-ZW5 Z-Wave termostatska glava

FIBARO Heat Controller FGT-001-ZW5 Z-Wave termostatska glava

Cena:60,08€
Brez DDV: 49,25€
Proizvajalec fibaro
Šifra: 135935
Zaloga: Ni na zalogi

Fibaro termostatska glava je inteligenten dodatek za nadziranje toplote. Naprava meri temperaturo v prostoru, kjer je nameščena in prilagaja temperaturo na vaše zahteve. Ima zunanji in vgrajeni senzor. LED lučke na glavi prikazujejo trenutno temperaturo v tistem prostoru. S pogledom na barvo takoj veste ali je soba dovolj topla ali pa rabi ogrevanje, kar lahko postorite kar preko Z-Wave omrežja.

Preko fibaro aplikacije si lahko nastavite temperature po posameznih sobah po vaših željah. Temperaturo prilagodite na vaše navade in čas v dnevu. Napredna tehnologija poskrbi za vaš prihranek, saj nadzoruje ogrevanje skozi dan. Ko vas ni doma, dom ni ogrevan, a preden pridete se bo dom začel ogrevati. Na ta način lahko zmanjša stroške ogrevanja do 42 odstotkov.

Fibaro termostatski glavi lahko nastavite urnik ogrevanja ali pa povežete v Z-Wave omrežje z ostalimi senzorji, tako da bo vedel kdaj ogrevati ali ne vaš dom. Zjutraj ko se zbudite vam glava omogoči optimalno jutro. Na delu ali v šoli lahko uravnavate temperature prostorov kar preko mobilnega telefona. Ob prihodu domov pa sistem fibaro prične ogrevati vaš dom, da vam je prijetno. Zvečer med spanjem pa glava poskrbi, da imate udobno spanje in da vas ne zebe.

Temperaturo lahko nastavite na več načinov.
- Ročno, tako da zavrtite glavo in nastavite željeno temperaturo
- Preko fibaro mobilne aplikacije, kjer lahko nastavite temperaturo zelo natančno
- Preko fibaro programa, kjer nastavite urnik ogrevanja

- Z-Wave omrežje
- li-poly baterija, polnjenje preko micro USB

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Proizvajalčeva koda:FGT-001-ZW5
EAN koda:5902701701062
Proizvajalec::FIBARO
Garancija:12 mesecev
Namen uporabe::Merjenje, Ogrevanje in hlajenje
Protokol::Z-Wave