FIBARO Single Switch 2 FGS-213-ZW5 Z-Wave enojno stikalo

FIBARO Single Switch 2 FGS-213-ZW5 Z-Wave enojno stikalo

Cena:44,71€
Brez DDV: 36,65€
Proizvajalec fibaro
Šifra: 135924
Zaloga: Ni na zalogi

Stikalo Fibaro single switch 2 je narejen, da se namesti v standardno dozo stenskega stikala ali kamorkoli, kjer je potreben nadzor električnih naprav. Omogočil vam bo vklop in izklop luči, električnih naprav ali izklopil moč na vtičnici. Z vgrajenim števcem lahko spremljate porabo električne energije. Stikalo deluje znotraj Z-Wave omrežja in ga lahko nadzorujete preko aplikacije ali nastavite pravila ter urnike za samodejno delovanje.

Stikalo, nameščeno v vtičnico, lahko vklopi in spremlja katerokoli električno napravo. Lahko nadzoruje celotno vezje luči z enim samim Fibaro Switch in enim stikalom za luči., Single Switch lahko upravlja z do 8A obremenitve.

Modul preko Z-Wave tehnologije ponuja široke možnosti analize porabe energije in ponuja lahko berljive grafe v oddelku v Home Center nadzornem sistemu. Načrtujte porabo in varčujte z energijo!

Fibaro Single Switch lahko deluje v povezavi z drugimi Fibaro napravami, uporablja njihove podatke ter ustvarja samodejne akcije in scenarije. Modul lahko na primer izklopijo napajanje, ko zazna požar ali poplavo. Lahko na primer nastavite scenarije, kot so predvajanje uspavank ob določeni uri, vklop namakalnega sistema ob določeni uri s pogojem, če ne dežuje.

Stikalo Fibaro je kompatibilno z vsemi zasnovanimi moduli, dokler je v dozi dovolj prostora. Je hitra rešitev za nadzor luči v vašem domu, opozori vas tudi, če imate prižgane luči in kakšno porabo imate. Modul ni več neposredno povezan z obremenitvijo ampak deluje kot vhodna naprava za vložek fibaro. Naprava je narejene za 3 žični sistem in potrebuje še nevtralno žico v dozi stikala.

- nadzoruje eno napravo do 2,5 KW
- zaščita proti pregrevanju/preobremenitvi
- stikalo je razširitev in ni priklopljeno na enako napetost kot elementi, ki jih nadzoruje
- aktivno nadzoruje porabo energije
- deluje z različnimi tipi stikal (momentarni/preklopni)
- napreden mikroprocesorski nadzor

več na:
http://manuals.fibaro.com/switch-2/

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Proizvajalčeva koda:FGS-213-ZW5
EAN koda:5902020528722
Proizvajalec::FIBARO
Garancija:12 mesecev
Namen uporabe::Merjenje, Ogrevanje in hlajenje, Okna in vrata, Osvetlitev, Varovanje
Protokol::Z-Wave