FIBARO Smoke Sensor FGSD-002-ZW5 senzor dima

FIBARO Smoke Sensor FGSD-002-ZW5 senzor dima

Cena:48,55€
Brez DDV: 39,80€
Proizvajalec fibaro
Šifra: 135930
Zaloga: Ni na zalogi
Slike so simbolične in se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka. Možnost napak v opisu, ceni ali zalogi izdelka ni izključena.
Omogočamo naslednja plačila:
Po predračunu, Paypal, Criptovalute
Plačilo z odkupnino zaradi prevar in neprevzetih paketov ne omogočamo.
Status zaloge:
-Na zalogi v skladišču - dostava na vaš naslov v 3 delovnih dneh
-Dostava 4-5 dni - dostava na vaš naslov v 4 do 5 delovnih dneh
-Na zalogi - dostava na vaš naslov naslednji delovni dan

Senzor Fibaro Smoke Sensor je univerzalni optični Z-Wave detektor dima. Ultralahka naprava se napaja z baterijo in je narejena, da se lahko namesti na strop ali steno. Ko zazna dim, vas o tem opozori z vgrajeno sireno, utripanjem LED indikatorja in pošlje obvestila na Z-Wave omrežne naprave. Dodatno je opremljen s temperaturnim senzorjem, ki lahko prav tako začne z alarmom, če preseže previsoke temperature. Unikatna funkcija je vgrajen elektronski snemalnik, ki vam pomaga pri iskanju vzroka v primeru nesreče. Fibaro senzor dima izstopa od ostalih naprav zaradi njegove estetske oblike.

Poleg zaznavanja dima ima senzor še temperaturno tipalo, saj nekatere snovi gorijo brez dima. Za primer, če gostota plina ni dovolj je vgrajen še senzor temperature, ki se sproži ob presegu 54 stopinj C. Senzor obvešča vse člane Z-Wave omrežja o morebitnih nevarnostih.

Senzor je možno nastaviti kako občutljiv je. Če imate senzor v kuhinji ga lahko sproži že praženje mesa, zato ga v tem primeru nastavite na manjšo občutljivos in tako pomaga, da se lahko izognete lažnim alarmom. V prostorih, kjer je prisotnost dima manj verjetna je priporočeno, da se senzorju nastavi največja občutljivost. Za izdelavo senzorja se uporablja material, ki je odporen na vročino do 200 stopinj C.

Senzor vedno meri količine dima v zraku in o tem obvešča. Omogoča pregled zgodovine alarmov.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Proizvajalčeva koda:FGSD-002-ZW5
EAN koda:5902020528265
Proizvajalec::FIBARO
Garancija:12 mesecev
Namen uporabe::Merjenje, Varovanje
Protokol::Z-Wave
Vrsta senzorja::Senzor dima