Stikala

Ni na zalogi

FIBARO Double Switch 2 FGS-223-ZW5 Z-Wave dvojno stikalo

Cena:44,71€

Stikalo Fibaro double switch 2 je narejen, da se namesti v standardno dozo stenskega stikala ali kamorkoli, kjer je potreben nadzor električnih naprav. Omogočil vam bo vklop in izklop luči, električnih naprav ali izklopil moč na vtičnici. Z vgrajenim števcem lahko spremljate porabo električne energije. Stikalo deluje znotraj Z-Wave omrežja in ga la..

Ni na zalogi

FIBARO Wall Plug FGWPF-102-ZW5 Z-Wave zidna vtičnica

Cena:49,83€

Stenska vtičnica Fibaro Wall Plug vam meri porabo energije električnih naprav. Je ena najmanjših naprav svojega tipa in z modernim izgledom se zlije z vsemi dizajni. V eni napravi je vgrajenih več funkcij, stikalo za izklop moči, števec porabe, merilec moči in zaščita pred prenapetostjo. Kristalni LED obroč spreminja barve glede na količino moči, k..

Na zalogi v skladišču

ZIPATO Micromodule Switch Double Z-Wave Plus dvojno stikalo

Cena:49,83€

Zipato dvojno stikalo omogoča nadzor stenskega stikala ali vtičnice z Zipato centralno enoto za avtomatizacijo doma, gumbom vgrajenim na modulu in daljinci kompatibilnimi z Z-Wave omrežjem. Ta majhen  Z-Wave Plus modul namestite v električno škatlico za vašim stikalom/vtičnico ter žice med stikalom ali vtičnico in dvema priključenima obremenitvama...

Na zalogi v skladišču

ZIPATO Z-Wave Plus enojno stikalo

Cena:49,83€

Zipato enojno stikalo vam omogoča nadzor stenskega stikala ali vtičnice z Zipato krmilniki za avtomatizacijo doma, preko kateregakoli daljinskega upravljalnika Z-Wave ali vgrajenega gumba na modulu. Ta majhen Z-Wave modul namestite v električno omarico za vašim stikalom ali vtičnico in žice med stikalom ali vtičnico in eno priključeno napravo. Kak..

Na zalogi v skladišču

ZIPATO Smart energy Z-Wave Plus pametna vtičnica

Cena:40,86€

ZIPATO Z-Wave Plus smart vtičnica je pametna vtičnica, ki vam omogoči, da napravam nastavite, kdaj so prižgane in kdaj ne, glede na vaše potrebe. Vtičnico je enostavno namestiti in ima nizko porabo s sporočanjem o vaši porabi energije. Enostavna "priklopi in že deluje" vtičnica vam omogoča nadzor napajanja preko Zipato centralne enote, kateregakoli..

Na zalogi v skladišču

Philips HUE stikalo TAP

Cena:55,48€

Enostavno prikličite svoje štiri najljubše svetlobne prizore ali pa istočasno vklopite/izklopite vse luči. Stikalo Tap je popolnoma brezžično in prenosljivo. Pozabite na baterije, saj se stikalo Tap napaja samodejno, ko pritisnete na gumb Z najljubšimi prizori ustvarite vzdušje Brezžična namestitev Prikličite najljubše prizore Philips Hue ..

Na zalogi v skladišču

AEOTEC Pametno stikalo za močnejše porabnike ZW078

Cena:87,11€

Pametno stikalo Aeotec Heavy Duty je naprava Z-Wave, ki poroča o porabi energije v energiji pametnemu vozlišču Z-Wave. Lahko ga upravljate z drugimi Z-Wave napravami, da vklopite / izklopite obremenitve do 40 amp toka. To Aeotec Smart Z-Wave stikalo deluje tudi kot repetitor, ki posreduje ukaze pametnega domačega omrežja Z-Wave svojim ciljnim vozli..

Ni na zalogi

AEOTEC stikalo WallMote Quad ZW130

Cena:57,65€

Z uporabo Aeotec WallMote lahko nadzorujete svoj dom.WallMote Quad podjetja Aeotec je fiksno stensko stikalo s štirimi gumbi, prenosni daljinski upravljalnik in krmilnik Z-Wave - vse v enem. Naprava lahko krmili stenske vtičnice, žaluzije, zatemnitve, luči, elektronske ključavnice vrat in še veliko več. Vsak način se bo tovarniško aktiviral po prv..

Ni na zalogi

FIBARO Single Switch 2 FGS-213-ZW5 Z-Wave enojno stikalo

Cena:44,71€

Stikalo Fibaro single switch 2 je narejen, da se namesti v standardno dozo stenskega stikala ali kamorkoli, kjer je potreben nadzor električnih naprav. Omogočil vam bo vklop in izklop luči, električnih naprav ali izklopil moč na vtičnici. Z vgrajenim števcem lahko spremljate porabo električne energije. Stikalo deluje znotraj Z-Wave omrežja in ga la..

Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)