Kurišče

Ni na zalogi

VonHaus vrtno kurišče Bowl

Cena:47,14€

VonHaus vrtno kurišče Bowl Vrtno kurišče ima izjemno obliko, ki bo pritegnila pozornost. Kurišče ima debelo konstrukcijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zato boste lahko na veliko uživali in se greli ob tabornem ognju. Z zaščitno kupolo boste brez skrbi pred osmojeno travo. Vrtno kurišče VonHaus bo tako prijetna popestritev v vašem vrtu, š..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtno kurišče Geo

Cena:61,30€

VonHaus vrtno kurišče Geo Vrtno kurišče ima izjemno obliko, ki bo pritegnila pozornost. Kurišče ima debelo konstrukcijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zato boste lahko na veliko uživali in se greli ob tabornem ognju. Z zaščitno kupolo boste brez skrbi pred osmojeno travo. Vrtno kurišče VonHaus bo tako prijetna popestritev v vašem vrtu, še..

Na zalogi v skladišču

VonHaus 3v1 vrtno kurišče, miza in BBQ žar

Cena:89,43€

VonHaus 3v1 vrtno kurišče, miza in BBQ žar Eleganten 3-v-1 dizajn vam ponuja elegantno mizo, žar in kurišče v eni enostavno zamenljivi enoti Les hitro in enostavno shranite v odstranljiv predal Vključena je tudi grabljica iz jekla, da se ne opečete Uporabite odstranljiv pokrov žara, da mizo takoj pretvorite v žar, skupaj s pladnjem za odcejanje in..

Ni na zalogi

VonHaus vrtno kurišče Square

Cena:65,97€

VonHaus vrtno kurišče Square Vrtno kurišče ima izjemno obliko, ki bo pritegnila pozornost. Narejen iz izredno kvalitetnega jekla, ki je zelo obstojen in odporen proti rji.  Zaščitna kupola proti iskram. Primeren za drva in oglje.  Mere: 76x76x50.5cm (DxŠxV) Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/square-fire-pit..

Ni na zalogi

VonHaus vrtno kurišče Mozaik

Cena:80,19€

VonHaus vrtno kurišče 3v1 z vzorcem Mozaika Vrtno kurišče, praktičen žar na oglje ali drva ter osupljiva mozaična miza v enem Zgornji del mize je okrepljen s prepletenim sivim mozaičnim vzorcem, ki naredi to kurišče zares posebno S priloženimi grabljicami boste lahko premikali oglje oz. drva brez, da bi se opekli.  Pladenj za zbiranje pepela, ki g..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)