Pisarniški programi

Na zalogi v skladišču
Predogled

Office Home and Business 2019 SLO Medialess

262,48€

Office:Office Home and Business 2019SloMedialessOpis:Vključuje: Word | Excel | PowerPoint | Outlook | OneNoteOstalo:Enkratni nakup za 1 PC ali Mac . Licenca velja za enega uporabnika, ne vsebuje medija . Licenca je PRENOSLJIVA.Spletna povezava:https://www.microsoft.com/sl-si/p/office-home-business-2019/cfq7ttc0k7cq?activetab=pivot%3aoverviewtab..

Ni na zalogi
Predogled

Off 365 Bus Prem Retail SLO Subscr 1YR Medialess

138,48€

Office:Office 365 Business PremiumSlovenian EuroZone Subscr 1YR MedialessOpis:V celoti nameščene aplikacije v računalnikih s sistemom Windows,Mac, tabličnih računalnikih in telefonih• Dodatna shramba v oblaku • Vedno posodobljenoTehnične Lastnosti:Enoletna naročnina, 50GB shrambe v oblaku , Stalen dostop do posodobitev .Spletna povezava:https://pro..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Microsoft Office Mac Home & Business 2016, FPP, angleški

230,45€

Programi so v angleškem jeziku. V zbirko Office Mac Home and Business 2016 so vključeni naslednji programi: • Microsoft Excel • Microsoft OneNote • Microsoft PowerPoint • Microsoft Word • Microsoft Outlook • 15GB Onedrive oblačne shrambe Artikel ne vsebuje inštalacijskih medijev, vsebuje samo kodo za aktivacijo izdelka. Dovoljena je 1 inštalacija..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Microsoft Office Home & Business 2019 FPP - Slovenski

267,60€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Classic" formatu. Možnost prenosa licence (max.1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Sočasna namestitev le na eni napravi. Aktivacija se izvede s pomočjo priloženega licenčnega ključa. Ne vključuje medija. Za komercialno ali osebno/domačo upo..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Microsoft Office Home & Student 2019 FPP - Slovenski

136,94€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint in OneNote v "Classic" formatu. Možnost prenosa licence (max.1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Sočasna namestitev le na eni napravi. Aktivacija se izvede s pomočjo priloženega licenčnega ključa. Ne vključuje medija. Za nekomercialno uporabo. Sistemske zahteve:..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Microsoft Office 365 Home FPP - Slovenski

86,85€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Premium" formatu. Vključuje Access in Publisher (za v sistemih Windows). 1TB shrambe oblaku v storitvi OneDrive na osebo z napredno varnostjo. Licenca za do 6 oseb - 12 mesečna naročnina. Za nekomercialno uporabo. Sistemske zahteve: Windows 10 ali macOS...

Na zalogi v skladišču
Predogled

Microsoft Office 365 Business Premium FPP - Slovenski

136,94€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Premium" formatu. Vključuje Access in Publisher (za v sistemih Windows) Poslovne aplikacije: Outlook Customer Manager, Bookings. Poslovne storitve: Exchange Online, Skype za podjetja, Microsoft Teams, SharePoint Online. 1TB shrambe v storitvi OneDrive za podjetja z varnostjo v podjetju..

Ni na zalogi
Predogled

Nakivo licenca - VM backup programska oprema

107,60€

Cenik Za povpraševanje se obrnite na produktnega vodjo, ki je naveden zgoraj. Za ogled vseh licenčnih paketov, ki so na voljo, kliknite tukaj. Napredna programska oprema za vse bolj znane VM sisteme Pri VM (virtualnih) sistemih se velikokrat srečamo z omejitvami, ki jih ima priložena programska oprema. Ravno zato smo se odločili, da vam ponudimo NA..

Ni na zalogi
Predogled

Microsoft Windows Home 10 DSP/OEM angleški, DVD

108,24€

Windows 10 licenca KW9-00139 omogoča eno namestitev za enega uporabnika, licenca se veže na strojno opremo s prvo namestitvijo in ni prenosljiva. Windows 10 Home 64 bitni. Angleški jezik. Priložen je DVD medij za inštalacijo. Minimalne sistemske zahteve:  procesor: 1 GHz ali hitrejši procesor ali sistem SoC  pomnilnik: 1 GB za 32-bitno ali 2 GB po..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Microsoft Office Home & Business 2019 FPP - Angleški

267,60€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Classic" formatu. Možnost prenosa licence (max.1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Sočasna namestitev le na eni napravi. Aktivacija se izvede s pomočjo priloženega licenčnega ključa. Ne vključuje medija. Za komercialno ali osebno/domačo upor..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MICROSOFT Office 365 Personal slovenski FPP 32/64 bit enoletna naročnina

46,63€

Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Personal, ki  vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. medij ni priložen. Vključeni programi: Na voljo so vam najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access za zapisovanje zamisli na način, ki vam najbolj ustreza - s tipk..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MICROSOFT Office 365 Home slovenski FPP 32/64 bit enoletna naročnina

89,54€

Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Home, ki vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. Namestitveni medij ni priložen. Pridobite nameščene programe, ki jih poznate in jim zaupate - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access. Paket je v slovenskem jeziku. Namestitev: Office 365 Home om..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MICROSOFT Office Home & Student 2019 slovenski FPP (79G-05050) za Windows 10

140,78€

MICROSOFT Office Home and Student 2019 je namenjen študentom in družinam, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office, kot so Word, Excel in PowerPoint ter OneNote za Windows 10. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali Mac za uporabo doma ali v šoli. Osnove, s katerimi opravite vse potrebno. En..

Ni na zalogi
Predogled

Office Home and Student 2019 ENG Medialess

137,07€

Office:Office Home and Student 2019 ENG MedialessOpis:Vključuje: Word | Excel | PowerPoint | OneNoteOstalo:V zbirki Microsoft Office Home and Student 2019 so na voljo vsa osnovna orodja, ki jih potrebujete za učinkovito dokončanje šolskih in domačih projektovTehnične Lastnosti:Enkratni nakup za 1 PC ali Mac , licenca velja za enega uporabnika, ne v..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MICROSOFT Office Home & Business 2019 slovenski FPP (T5D-03212) za Windows 10

270,16€

MICROSOFT Office Home & Business 2019 je namenjen družinam in malim podjetjem, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office in e-pošto. Vključuje Word, Excel, PowerPoint in Outlook ter OneNote za Windows 10. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac za uporabo doma ali v službi. - Tr..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Office Home and Student 2019 SLO Medialess

140,78€

Office:Office Home and Student 2019 Slo MedialessOpis:Vključuje: Word | Excel | PowerPoint | OneNoteOstalo:V zbirki Microsoft Office Home and Student 2019 so na voljo vsa osnovna orodja, ki jih potrebujete za učinkovito dokončanje šolskih in domačih projektovTehnične Lastnosti:Enkratni nakup za 1 PC ali Mac , licenca velja za enega uporabnika, ne v..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MICROSOFT Office Home & Business 2019 angleški FPP (T5D-03216) za Windows 10

270,16€

MICROSOFT Office Home & Business 2019 je namenjen študentom in družinam, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office, kot so Word, Excel in PowerPoint ter OneNote za Windows 10. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali Mac za uporabo doma ali v šoli. - Enkratni nakup za 1 PC ali Mac - Klasične r..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Office Home and Business 2019 ENG Medialess

262,48€

Office:Office Home and Business 2019ENG MedialessOpis:Vključuje: Word | Excel | PowerPoint | Outlook | OneNoteOstalo:Enkratni nakup za 1 PC ali Mac . Licenca velja za enega uporabnika, ne vsebuje medija . Licenca je PRENOSLJIVA.Spletna povezava:https://www.microsoft.com/sl-si/p/office-home-business-2019/cfq7ttc0k7cq?activetab=pivot%3aoverviewtab..

Prikazujem 1 do 18 od 18 (1 strani)