Prenapetostne zaščite

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Prenapetostna zaščita PM5V-GR

28,81€

Priključki:5 x Schuko CEE 7/7P (230V), 2 x Koaksialen vhod za eno napravoDolžina kabla:1.83 mGarancija:5 let..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MASTERPLUG 25M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

40,86€

25 m kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana je ergonomična ročka za varno uporabo. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek - priročen način za navijanje preprečuje preskakovanje med navijanjem..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Prenapetostna zaščita PM5-GR

18,89€

Priključki:5 x Schuko CEE 7/7P (230V)Dolžina kabla:1.83 mGarancija:5 let..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MASTERPLUG 8M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

19,09€

8m kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana sta ergonomična ročka za varno uporabo ter možnost shranjevanja na zid. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Philips prenapetostna zaščita s 4 vtičnicami

18,57€

Philips prenapetostna zaščita (podaljšek) s 4 vtičnicami varuje priključene naprave. Največja priključna moč 4000W Dolžina kabla: 2m..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MASTERPLUG 40M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

65,20€

40 m kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana je ergonomična ročka za varno uporabo. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek - priročen način za navijanje preprečuje preskakovanje med navijanjem..

Na zalogi v skladišču
Predogled

XIAOMI podaljšek s tremi vtičnicami in 3 USB izhodi 1.4m

15,37€

Xiaomi podaljšek oz. radelilec s tremi vtičnicami in 3 USB izhodi je idealna rešitev za vašo delovno mesto, otroško sobo ali delavnico.  Lastnosti: EU standard Stikalo za izklop ob preobremenitvi  Izhodna moč vtičnic: 16A 230 V ~ 50/60 Hz, Maksimalno: 3680 W Izhodna moč USB vtičnic: 5VDC 3.1A (maksimalno) oz. 5VDC 2.1A (samostojno) Dolžina kabla: 1..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Essential SurgeArrest PM1WU2-GR 1x Schuko prenapetostna zaščita

21,65€

APC Essential SurgeArrest PM1WU2-GR vam nudi 1 prenapetostno zaščiteno vtičnico, v katero lahko vključite našo napravo kot je npr. računalnik ali druga električna naprava. Ko je vaša naprava vključena v prenapetostno zaščito in indikator zaščite sveti zeleno, je vaša naprava zaščitena pred nihanji v električni napetosti. SurgeArrest PM1WU2-GR ima n..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest PMF83VT-GR 8xSchuko 1x Coax 1x RJ11 prenapetostna zaščita

44,71€

Prenapetostna zaščita APC PMF83VT-GR Surge Arrest z 8 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11, Coax in telefonskim priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Zaščita podatkovnih linij Zaščita podatkovnih linij..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Surge Protector PNOTEPROC6-EC RJ-11 RJ-45 - prenosnik prenapetostna zaščita

28,05€

Prenapetostna zaščita APC PNOTEPROC6-EC Surge Protector zavaruje vaše naprave (prenosnik) pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11, RJ45 in telefonskim priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Zaščita podatkovnih linij Zaščita podatkovnih linij (Ethernet, koak..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest PMH63VT-GR 6xSchuko 1x Coax 1x RJ11 prenapetostna zaščita

35,74€

Prenapetostna zaščita APC PMH63VT-GR s 6 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11, Coax in telefonskim priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Zaščita podatkovnih ..

Ni na zalogi
Predogled

GOOBAY 1,5m podaljšek s 6 vtičnicami in stikalom

6,02€

GOOBAY podaljšek nudi 6 vtičnic CEE 7/4. Dolžina kabla 1,5 m, na voljo je tudi osvetljeno stikalo. Izhodi so varni za otroke. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°...

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM8-GR 8xSchuko prenapetostna zaščita

40,86€

Prenapetostna zaščita APC PM8-GR z 8 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka..

Na zalogi v skladišču
Predogled

GOOBAY 1,5m podaljšek s 6 vtičnicami

5,00€

GOOBAY podaljšek / razdelilec nudi 6 vtičnic CEE 7/4. Dolžina kabla 1,5 m. Izhodi so varni za otroke. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°...

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM6U-GR 6xSchuko 2xUSB prenapetostna zaščita

42,14€

Prenapetostna zaščita APC PM6U-GR s 6 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Dodatno se na napravi nahajata še dva USB izhoda za polnjenje vaših naprav. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite Surge..

Ni na zalogi
Predogled

GOOBAY 1,4m podaljšek s 6 vtičnicami s prenapetostno zaščito in stikalom

14,60€

GOOBAY razdelilec ima na voljo 6 vtičnic CEE 7/4 s prenapetostno zaščito. Dolžina kabla 1,4 m. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°. Razdelilec ima osvetljeno stikalo za vklop in izklop. Prenapetostna zaščita je na vseh šestih vtičnicah. Ohišje je aluminijasto, primerno za notranjo uporabo...

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM6-GR 6xSchuko prenapetostna zaščita

30,62€

Prenapetostna zaščita APC PM6-GR s 6 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka..

Ni na zalogi
Predogled

GOOBAY 1,4m podaljšek z 8 vtičnicami s prenapetostno zaščito in stikalom

16,52€

GOOBAY razdelilec ima na voljo 9 vtičnic CEE 7/4 s prenapetostno zaščito. Dolžina kabla 1,4 m. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°. Razdelilec ima osvetljeno stikalo za vklop in izklop. Prenapetostna zaščita je na vseh vtičnicah. Ohišje je aluminijasto, primerno za notranjo uporabo...

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM5-GR 5xSchuko prenapetostna zaščita

20,37€

Prenapetostna zaščita APC PM5-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM5U-GR 5xSchuko 2xUSB prenapetostna zaščita

31,90€

Prenapetostna zaščita APC PM5U-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Dodatno se na napravi nahajata še dva USB izhoda za polnjenje vaših naprav. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite Surge..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM5T-GR 5xSchuko 1x RJ11 prenapetostna zaščita

25,49€

Prenapetostna zaščita APC PM5T-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11 modemskim/faks priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite S..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Prenapetostna zaščita PM1W-GR

15,36€

Priključki:1 x Schuko CEE 7/7P (230V)Garancija:5 let..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PM1W-GR 1xSchuko prenapetostna zaščita

12,68€

Prenapetostna zaščita APC PM1W-GR z 1 Schuko CEE 7 (230V) priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah...

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Prenapetostna zaščita PMH63VT-GR

43,22€

Priključki:6 x Schuko CEE 7/7P (230V), 2 x RJ-11 za eno naprava (fax/modem), 2 x Coax (Zaščita kabelskega modema / videa)Dolžina kabla:3.00 mGarancija:5 let..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC SurgeArrest Essential PL5B-DE 5xSchuko (powerline) prenapetostna zaščita

26,77€

Prenapetostna zaščita APC Essential SurgeArrest 5 PL5B-DE s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Ponuja kompatibilnost s powerline omrežnimi adapterji (PLC). 180 stopinj rotacija kab..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Prenapetostna zaščita PM5U-GR

38,42€

Priključki:5 x Schuko CEE 7/7P (230V), 2 x USB (max 2.40A)Dolžina kabla:1.83 mGarancija:5 let..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MASTERPLUG 8M podaljšek/razdelilec s časovnikom in vodoodporno škatlo box kit

38,30€

Box kit Masterplug plastična škatla s podaljškom in razdelilcem s tremi vtičnicami. Dodan je za uproabo enostaven analogni časovnik, s katerim nastavite čas vklopa in izklopa napajanja. - dolžina: 8 metrov - zaščita: IP44..

Na zalogi v skladišču
Predogled

APC Prenapetostna zaščita PMF83VT-GR

57,63€

Priključki:8 x Schuko CEE 7/7P (230V), 2 x RJ-11 za eno naprava (fax/modem), 2 x Coax (Zaščita kabelskega modema / videa)Dolžina kabla:3.00 mGarancija:5 let..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MASTERPLUG 15M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

29,33€

15 mi kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana sta ergonomična ročka za varno uporabo ter možnost shranjevanja na zid. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek..

Prikazujem 1 do 29 od 29 (1 strani)