Igralni pripomočki

Na zalogi v skladišču
Predogled

GOOBAY PCI-E/PCI Express 8-pin na PCIe ženski (8 pin) 0,44m razširitveni kabel za grafične kartice

1,41€

- Napajalni razširitveni kabel za grafične kartice; PCI-E/PCI Express 8-pin - PCIe ženski (8-pin) na PCIe moški (8-pin) - Za uporabo kot razširitveni kabel za napajanje za grafične kartice PCI-E / PCI Express..

Na zalogi v skladišču
Predogled

NZXT HUE 2 Ambient V2 (AC-HUEHU-B2) 26"-32" ambientalni RGB za razsvetljavo komplet

95,95€

NZXT HUE 2 Ambient V2 ambientalni RGB komplet za razsvetljavo ustvari popolno razpoloženje z ambientalno RGB osvetlitvijo na steni za vašim monitorjem. Vsebuje vse, kar potrebujete za enostavno namestitev in nadzor RGB osvetlitve za vaš monitor. Z uporabo intuitivnega vmesnika CAM lahko izbirate med številnimi prednastavitvami ali možnostmi osvetli..

Ni na zalogi
Predogled

Trust 20712 GXT 540 gamepad za PC & PS3

22,03€

Igralni plošček za PC in PlayStation 3 s trdnim oprijemom za udobno igranje. Lastnosti: 3 m kabel. 13 gumbov, 2 igralni palici in smerni gumbi (D-pad). Na dotik občutljivi sprožilci in gumbi (samo PS3). Gumijasta prevleka za popoln oprijem. Indikatorji krmilnika in gumb za domov. Stikalo X-Input/DirectInput za popolno podporo iger. Vsebina paketa:..

Ni na zalogi
Predogled

Trust 20293 GXT288 dirkalni volan

101,20€

GXT288 dirkalni volan polne velikosti z menjalnikom in stopalkama. Lastnosti: Ergonomsko oblikovan volan, primeren za vse vrste dirkaških iger. Način vnosa X-input za vibracije in samodejno mapiranje tipk pri računalniških igrah. Na volanu nastavljiva občutljivost krmiljenja za natančnejši nadzor. Stopalki v realni velikost avtomobilskih stopalk s..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Trust 20491 GXT 545 brezžični gamepad za PC & PS3

34,59€

Brezžični igralni plošček za osebni računalnik in PS3 z baterijo za vnovično polnjenje in obliko za dober oprijem za udobno igranje iger. Lastnosti: Do 10 metrov brezžičnega dometa. 13 gumbov, 2 igralni palici in smerni gumbi (D-pad). Polnjenje mogoče preko vrat USB (kabel priložen). Gumijasta prevleka za popoln oprijem. Gumbi, občutljivi na doti..

Ni na zalogi
Predogled

Joystick Logitech G Saitek X52 FLIGHT Control System

203,68€

    Vrsta naprave: Joystick    Količina gumbov: 23    Tehnologija povezovanja: Žična    Minimalne sistemske zahteve: USB 2.0    Združljivi operacijski sistemi: Windows XP, XP64, Windows Vista..

Ni na zalogi
Predogled

LOGITECH Gamepad F310 igralni plošček

35,87€

Z Logitech igralnim ploščkom F310 prinesete konzolno igralno izkušnjo na vaš računalnik. Plošček podpira širok nabor iger in programska oprema vam omogoča izdelavo profilov in prilagoditev gumbov ploščka s tistimi na tipkovnici in miški. Gumijast oprijem zagotavlja dodatno udobje pri igranju. Uparite ga lahko z Big Picture in navigirajte po Steam, ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

LOGITECH Gamepad F710 brezžični igralni plošček

51,24€

LOGITECH Gamepad F710 brezžični igralni plošček ima veliko funkcij in podpore za igre. S ploščkom lahko igrate na konzolah ali pa na računalniku, če želite bolj udoben položaj. F310 je enostaven za nastaviti in uporabljati z vašimi igrami...

Na zalogi v skladišču
Predogled

LOGITECH Extreme 3D Pro igralna palica

61,49€

LOGITECH Extreme 3D Pro igralna palica ima napreden nadzor in twist-ročaj krmilo. Ta igralna palica ostane stabilna in natančna skozi akrobatski dogfight ali dolg udarni razpon. Ima udobno oblikovano krmilo, ki bo poskrbelo da po urah igranja ne boste imeli bolečin v rokah. Natančno twist ročajno krmilo: Raziskave so pokazale, da je napredno leten..

Ni na zalogi
Predogled

LOGITECH Gaming G29 PS3 PS4 volan

409,41€

Volan Logitech Gaming G29 je odličen nov gamerski pripomoček, ki je nujen pripomoček za vsakega zagrizenega sobnega dirkača. Volan je namenjen igranju iger na osebnem računalniku ter igralnih konzolah PlayStation 3 ter PlayStation 4. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo in preizkusite nov G29 volan. Igralski volan je zasnovan za kar najnovejše dirka..

Na zalogi v skladišču
Predogled

LOGITECH Gaming G920 PC, Xbox One volan

409,41€

Volan Logitech Gaming G920 je odličen gamerski pripomoček za zagrizene sobne dirkače. Volan je namenjen igranju iger na osebnem računalniku ter na igralni konzoli Xbox One. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo in se na dirkališču preizkusite z odličnim G920 volanom. Realistična sila povratnega vibra učinka Logitech G920 Driving Force je zasnovan s ..

Ni na zalogi
Predogled

LOGITECH Driving Force Shifter menjalnik za G29 in G920

61,49€

Menjalnik LOGITECH Driving Force Shifter je narejen za delovanje z Logitech G29 in G920 dirkaškima volanoma, da bi sobnim dirkačem ponudil karseda realistično izkušnjo. Kvalitetna konstrukcija z jekleno ročko je narejena za natančno dirkanje in dolgotrajno zanesljivost. Uporabljen je kvalitetno usnje za izgled in občutek pravega menjalnika. 6 stop..

Prikazujem 1 do 12 od 12 (1 strani)