Konferenčna oprema

Ni na zalogi
Predogled

LOGITECH GROUP 15M podaljšek za konferenčni sistem

181,53€

Prilagodite konferenčno sobo z 15 metrskim Logitech GROUP DIN podaljškom, ki nadomešča 5-meterski DIN kabel v Logitech GROUP paketu. Kabel povečuje razdaljo od huba do kamere ali  zvočnika z enim kablom in tako omogoča bolj čisto namestitev konferenčne sobe...

Ni na zalogi
Predogled

LOGITECH za Meetup kamero nosilec

91,21€

LOGITECH nosilec za MeetUp kamero za TV sprejemnik vam omogoča, da MeetUp konferenčno kamero varno namestite na Tv sprejemnik, nad ali pod TV sprejemnik in je združljiv z VESA standardom, ki je na voljo pri več ini TV sprejemnikov in monitorjev. Unikaten dizajn nosilca omogoča, da MeetUp kamero namestite nad TV sprejemnik ali pod njega. Pritrditev..

Na zalogi v skladišču
Predogled

LOGITECH za Meetup kamero dodatni mikrofon

227,12€

LOGITECH MEETUP dodatni mikrofon je namenjen za uporabo k MeetUp konferenčni kameri. MeetUp kamera ima že vgrajen mikrofon, ki je optimiziran za uporabo do 4 m. Z tem dodatnim mikrofonom pa povečate domet za do 5 m. Gumb za izklop mikrofona omogoča tistim na skrajnem koncu mize utišanje celotnega sistema zvočnikov. Kazalna lučka prikaže, ko je mik..

Na zalogi v skladišču
Predogled

LOGITECH ConferenceCam Connect 1-6 video konferenčni sistem

454,63€

Logitech ConferenceCam Connect je videokonferenčni sistem za majhne skupine do 6 ljudi. Poenostavlja video sestanke, saj jih lahko vzpostavi vsakdo in kjerkoli. Sistem je kompakten in mobilen, tako da ga lahko prestavljate med sobami. Odličen za majhne skupine Connect je optimiziran za ekipe od 1 do 6 in zagotavlja, da vsi vidijo in so vidni. Doži..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Logitech SmartDock AV nadzorna konzola

509,49€

Logitech SmartDock nadzorna plošča je bila ustvarjena v partnerstvu z Microsoftom za delovanje s Skype programsko opremo. Z njim lahko stopite v konferenčno sobo in takoj zaženete sestanek. Organizator uživa v poznanem Skype for Business okolju in IT administrator bo cenil enostavnost namestitve in upravljanja aplikacije. Za uporabo potrebuje Surfa..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)