Prenosne baterije

Na zalogi v skladišču

Anker Voltage Boost 10.400 mAh Dual-port powerbank

Cena:23,57€

Anker PowerCore 10.400 mAh Kompaktni prenosni polnilnik z visoko zmogljivostjo Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem koraku Ekskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ in VoltageBoost ..

Ni na zalogi

XIAOMI MI POWERBANK 2S 10.000 MAH črno-modra

Cena:16,65€

Xiaomi litij-ionski »powerbank« v elegantnem ohišju, ki je narejeno iz enega kosa anodiziranega aluminija. Kompatibilen z vsemi telefoni, tablicami in ostalimi napravami, ki se polnijo preko micro-USB. Lastnosti: - Dvojni USB izhod, ki omogoča polnjenje dveh naprav hkrati - Elegantno aluminijasto ohišje - Dvojno hitro polnjenje - Hitrejše in va..

Ni na zalogi

Anker PowerCore II Slim 10.000 mAh powerbank črn

Cena:27,93€

Anker PowerCore II Slim 10.000 mAh  Visoko kapacitativna baterija naslednje generacije Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ 2.0 in V..

Ni na zalogi

XIAOMI MI POWERBANK 2S 10.000 MAH srebrn

Cena:16,65€

Xiaomi litij-ionski »powerbank« v elegantnem ohišju, ki je narejeno iz enega kosa anodiziranega aluminija. Kompatibilen z vsemi telefoni, tablicami in ostalimi napravami, ki se polnijo preko micro-USB. Lastnosti: - Dvojni USB izhod, ki omogoča polnjenje dveh naprav hkrati - Elegantno aluminijasto ohišje - Dvojno hitro polnjenje - Hitrejše in va..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore II Elite 20.000mAh črn

Cena:50,46€

Anker PowerCore Elite 20.000 mAh  Druga generacija visoko kapacitativne prenosne baterije Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ 2.0 in..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore II 10.000 mAh powerbank PowerIQ 2.0

Cena:26,84€

Anker PowerCore II 10.000 mAhPremijska visoko kapacitativna prenosna baterija Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov- Brezskrbna 18 mesečna garancija Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anke..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore 26.800 dual micro-USB input črn

Cena:56,62€

Anker PowerCore 26.800 mAh Premijska, visoko kapacitativna prenosna baterija Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem koraku Ekskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ in VoltageBoost ..

Ni na zalogi

Anker PowerCore 20.100mAh črn

Cena:39,58€

Anker PowerCore 20.100 mAhKompaktni prenosni polnilnik z visoko zmogljivostjo.Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ in VoltageBoost združu..

Na zalogi v skladišču

Anker Solar Charger Dual USB 21W

Cena:58,67€

Anker Solar Charger Dual USB 21W Polni se z močjo sonca. Ko uživate na prostem, razprostrite sončne celice in pridobivali boste moč sončnega polnilnika. Kompaktna zasnova in robuste luknje iz nerjavečega jekla omogočajo pritrditev na nahrbtnik ali šotor. Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenj..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore+ 20.100 mAh USB-C črn

Cena:59,05€

Anker PowerCore 20.100 mAhPremijska, visoko kapacitativna prenosna baterija.Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ in VoltageBoost združuj..

Ni na zalogi

Sandberg Outdoor Powerbank 10.400 mAh prenosna baterija

Cena:29,21€

S prenosno baterijo Sandberg Outdoor PowerBank 10.400 mAh med prtljago vam ne bo zmanjkalo energije za vaš telefon ali drugo prenosno napravo, ko boste daleč od vtičnice. Količina energije zadostuje za 4 polnjenja običajnega pametnega telefona, trpežno in vodoodporno ohišje pa zagotavlja, da bo delovala tudi v najzahtevnejših pogojih. Kapaciteta: ..

Na zalogi v skladišču

Anker Astro E1 6700mAh kompakten powerbank črn

Cena:14,01€

Inteligentno polnjenje Zahvaljujoč PowerIQ tehnologiji Astro E1 zazna vašo napravo, se ji prilagodi in tako omogoča kar najhitrejše polnjenje. Velika kapaciteta Napolnite svoj Apple ali Android telefon kjerkoli ste. Zaradi velike kapacitete baterije lahko napolnite celo tablice kot je iPad Mini! Ne podpira Qualcomm QUick Charge. Izjemno kompakten..

Ni na zalogi

Sandberg Powerbank 20.000 MAh prenosna baterija za prenosnike in druge naprave

Cena:103,50€

Baterija Sandberg Powerbank 20000 za prenosnike je močna rezervna baterija za vaš prenosnik. Najprej izberite adapter, ki ustreza vašemu prenosniku, in pripravljeni ste na napajanje vašega prenosnika preko baterije. Delovanje prenosnika lahko podaljšate od 2 do 6 ur (odvisno od porabe) – in to neodvisno od vsakršne električne vtičnice. Baterija Pow..

Ni na zalogi

Sandberg Powerbank IP67 6000mAh s karabinom

Cena:25,56€

Vodoodporna karabinska prenosna baterija Sandberg Waterproof Carabiner Powerbank 6000 je domiselna združitev karabinske zaponke in prenosne baterije. Pritrdite jo lahko, na primer, na svoj nahrbtnik, povežete s telefonom v žepu in ga tako polnite kar na poti! Zgrajena je iz robustnega in vodoodpornega materiala, potrjenega po standardu IP67, zato j..

Ni na zalogi

Xiaomi Mi Powerbank 2C prenosna baterija 20.000mAh, Quick Charge 3.0

Cena:25,62€

Xiaomi litij-ionski »powerbank« v elegantnem ohišju pravokotne oblike z zaobljenimi robovi. LED indikator napolnjenosti baterije. Kompatibilen z vsemi telefoni, tablicami in ostalimi napravami ki se polnijo preko micro-USB. Dva USB izhoda omogočata istočasno polnjenje dveh naprav. Podpira Qualcomm Quick Charge 3.0 na vhodu in izhodu   Tip baterije:..

Na zalogi v skladišču

XIAOMI Mi prenosna baterija in svetilka, 3250 mAh, bela

Cena:17,93€

Xiaomi predstavlja elegantno svetilko Xiaomi Mi Power Bank Flashlight, ki združuje dve funkcionalnosti, ki jih rabimo prav vsak dan. Xiaomi svetilka je idealna rešitev za v avto, za taborenje in za ogromno drugih priložnosti. Ko pa boste imeli problem s prazno baterijo na telefonu bo prišla še kako prav funkcija prenosne baterije, ki vam bo ponovno..

Ni na zalogi

Xiaomi Mi Powerbank prenosna baterija 5.000mAh

Cena:11,53€

Xiaomi litij-ionski »powerbank« v super tankem 9,9mm ohišju, ki je narejeno iz enega kosa aluminija. Super tanek dizaj za vsakodnevno uporabo in neopazno nošenje. LED indikator napolnjenosti baterije. Kompatibilen z vsemi telefoni, tablicami in ostalimi napravami ki se polnijo preko micro-USB. Xiaomi uporablja samo visokokvalitetne LG in Samsung ba..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY Bike-Power 5000 mAh prenosna baterija

Cena:16,52€

GOOBAY Bike-Power prenosna baterija za polnjenje mobilnih telefonov, pametnih tablic in ostalih naprav, ki se polnijo preko USB vmesnika. Preprosto jo lahko namestite na kolo, poleg tega pa ima tudi LED lučko za osvetlitev ceste v smeri vožnje. - USB povezava za polnjenje mobilnih naprav - 5A kapaciteta baterije za polno napolnjenost do dveh pamet..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Survivor Powerbank 20100 prenosna baterija

Cena:87,11€

Prenosna baterija Sandberg Survivor Powerbank je popolna rezervna baterija za polnjenje mobilnih telefonov in ostalih mobilnih USB naprav. Prenosna baterija se nahaja v robustnem ohišju, zaščitenemu v skladu s standardom IP67, zato lahko prenese zares grobo rokovanje. Odporna je na vodo, udarce in prah: s seboj jo lahko vzamete skoraj kamor koli, n..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY PowerBank 8.0 na sončne celice svetilka 8000 mAh črna prenosna baterija

Cena:20,37€

GOOBAY prenosna baterija je zaradi svojega robustnega dizajna primerna za aktivnosti na prostem (IP45). Na voljo ima 2 USB priključka, da lahko polnite 2 mobilni napravi naenkrat. Za podporo pri polnjenju so na voljo sončne celice, ki podaljšajo delovanje baterije. Baterija ima tudi svetilko z SOS funkcijo. Preko LED indikatorja vidite status polno..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Survivor Powerbank 15600 Pro prenosna baterija

Cena:69,30€

Prenosna baterija Sandberg Survivor Pro Powerbank je popolna rezervna baterija za polnjenje mobilnih telefonov in ostalih mobilnih USB naprav. Prenosna baterija se nahaja v robustnem ohišju, zaščitenemu v skladu s standardom IP68, zato lahko prenese zares grobo rokovanje. Odporna je na vodo, udarce in prah: s seboj jo lahko vzamete skoraj kamor kol..

Ni na zalogi

Sandberg Powerbank Survivor 30000 Power Delivery 45W

Cena:103,76€

Prenosna baterija Sandberg Survivor Powerbank 30000 PD45W je popolna rezervna baterija za polnjenje mobilnih telefonov, prenosnih računalnikov in ostalih mobilnih naprav.Prenosna baterija se nahaja v robustnem ohišju, zaščitenemu v skladu s standardom IP66, zato lahko prenese zares grobo rokovanje.Je popolnoma odporna na vodo, udarce in prah, zato ..

Ni na zalogi

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 8000 prenosna baterija

Cena:40,61€

Baterija Sandberg Outdoor Solar Powerbank 8000 je prenosna baterija, ki se polni preko priključka USB ali vgrajenih sončnih celic. S prenosno baterijo Sandberg Outdoor Solar Powerbank 8000 med prtljago vam ne bo zmanjkalo energije za vaš telefon ali drugo prenosno napravo, ko boste daleč od vtičnice. Količina energije zadostuje za 3 polnjenja običa..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore 10000 mAh USB-C PowerDelivery črn

Cena:41,95€

Anker PowerCore 10000 mAh USB-C PowerDelivery črnPremijska, visoko kapacitativna prenosna baterija.Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 30 miljonov + zadovoljnih uporabnikov  Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuPowerCore 10000 PD omogoča hitro polnjenje preko..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 prenosna baterija

Cena:56,62€

Baterija Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 je prenosna baterija, ki se polni preko priključka USB ali vgrajenih sončnih celic. S prenosno baterijo Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000 med prtljago vam ne bo zmanjkalo energije za vaš telefon ali drugo prenosno napravo, ko boste daleč od vtičnice. Količina energije zadostuje za 6 polnjenja obi..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore 13.000mAh PowerIQ powerbank modra

Cena:27,54€

Anker PowerCore 13.000 mAhKompaktni prenosni polnilnik z visoko zmogljivostjoOd podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ in VoltageBoost združuj..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 prenosna baterija

Cena:93,51€

Baterija Sandberg Outdoor Solar Powerbank 24000 je prenosna baterija, ki se polni preko priključka USB ali vgrajenih sončnih celic. Količina energije zadostuje za 9 polnjenja običajnega pametnega telefona, trpežno in vodoodporno ohišje pa zagotavlja, da bo delovala tudi v najzahtevnejših pogojih. S priključkom USB-C za polnjenje USB-C naprav. Ima Q..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore II 20.000 mAh powerbank PowerIQ 2.0 QC 3.0 powerbank bel

Cena:45,16€

Anker PowerCore II 20.000 mAhPremijska visoko kapacitativna prenosna baterija Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov- Brezskrbna 18 mesečna garancija Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anke..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore II 6700mAh črn

Cena:20,37€

Anker PowerCore 6.700 mAhKompaktni prenosni polnilnik z visoko zmogljivostjoOd podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anker, PowerIQ in VoltageBoost združuje..

Na zalogi v skladišču

Lenovo USB-C Laptop Power Bank

Cena:97,36€

Barva:Gun metalKapaciteta:14000mAHTeža:290gIzhodi:Polnjenje v: USB-C port/Slim Tip/Round tip Polnjenje iz: USB-C port/2x USB-A port (istočasno)Ostalo:Omogoča polnjenje prenosnikov z USB-C vhodom in prenosnike z slim tip-om.Priloženo:USB-C kabel, Slim tip kabelGarancija:12 mesecev..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerCore II 20.000 mAh powerbank PowerIQ 2.0 QC 3.0 powerbank črn

Cena:46,76€

Anker PowerCore II 20.000 mAhPremijska visoko kapacitativna prenosna baterija Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov- Brezskrbna 18 mesečna garancija Tehnologija hitrega polnjenja na vsakem korakuEkskluzivne tehnologije podjetja Anke..

Prikazujem 1 do 31 od 31 (1 strani)