Avto nosilci

Ni na zalogi
Predogled

Sandberg avtomobilski magnetni nosilec za telefone

9,99€

Magnetni avtomobilski nosilec za telefone. Pritrdite kovinsko ploščico na zadnjo stran telefona ali pod ovitek. Prilagodljiva ročica za najboljši položaj telefona. Vrtljiva za 360° Pritrditev na vetrobransko steklo s priseskom ali v reže za prezračevanje. V paketu: 1x prilagodljiv nosilec s priseskom 1x nosilec za v reže prezračevanja 1x magnet 2x..

Na zalogi v skladišču
Predogled

TaoTronics univerzalni nosilec za na kolo TT-SH013

6,65€

 Lastnosti: Več zaščit: Nedrseča gumijasta podlaga za varno pritrjevanje vaše naprave na kolo. Zunanja gumijasta zaščita, ki bo šččitila vašo napravo. Enostavna montaža in demontaža Kompatibilno z večino napravami velikosti od 1.97 do 3.94 inča; z nosilcem boste imeli prosti obe roki in se tako varno vozili s..

Ni na zalogi
Predogled

TaoTronics univerzalni vakuumski nosilec za v avto TT-SH07

7,56€

Univerzalni vakuumski nosilec mobilnega telefona za v vaš avto. Vrtljiva glava za 360 stopinj in prilagojen dizajn za različne vrste mobilnih telefonov. Nastavljiva širina od 5cm do 9.4cm            Več na: uradni strani..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VAVA magnetni avto nosilec za telefon

12,68€

Opomba: Ko namestite nosilec na armaturno ploščo, sledite naslednjim korakom: 1. Odstranite zaščito 3M. (Če je temperatura pod 15 ° C, segrejte 3M blazinico z vročim zrakom za 10 sekund2. Namestite nosilec na ravno podlagi na armaturni plošči3. Pritisnite in močno držite nosilec približno 30 sekund 4. Ne uporabljajte nosilca, dokler ne prete..

Ni na zalogi
Predogled

VAVA magnetni avto nosilec za telefon

5,25€

VAVA magnetni avto nosilec za telefon Enostavno vrtenje in nastavitev: Magnetno priključen pametni telefon lahko enostavno nastavite tako, da ga preprosto obračate z roko 3 načina za montažo: 3M lepljive kovinske plošče lahko pritrdite direktno na zadnjo stran naprave, na notranji strani ohišja telefona ali preprosto na hrbtni strani najbolj robust..

Ni na zalogi
Predogled

TaoTronics avto nosilec za telefone TT-SH08

8,84€

Izredno močan nosilec z lepljivim gelom drži na vetrobranskem steklu, armaturne plošče in druge gladke ali teksturne površine vašega avtomobila. Popolna 360° rotacija za idealen vidni kot. ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Ugreen avto nosilec siv

8,75€

Ugreen avto nosilec za na zračnik lahko varno drži vaš telefon z dvema varnima zaponkama. Posebne mehke gumijaste obloge ležišča za pritrditev ščiti vašo napravo pred praskami in zdrsom.Ni potrebe, da bi ovirali vaš pogled ali uporabili dodaten prostor s standardnim nosilec za na okno. Prilagodljivo 360-stopinjsko vrtenje in vrtenjem. Enostavna nam..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Ugreen avto nosilec črn

10,49€

Ugreen avto nosilec za na zračnik lahko varno drži vaš telefon z dvema varnima zaponkama. Posebne  mehke gumijaste obloge ležišča za pritrditev ščiti vašo napravo pred praskami in zdrsom. Ni potrebe, da bi ovirali vaš pogled ali uporabili dodaten prostor s standardnim nosilec za na okno. Prilagodljivo 360-stopinjsko vrtenje in vrtenjem. Enostavna n..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Sandberg univerzalni avtomobilski nosilec za tablico

14,09€

Držalo tabličnega računalnika za vratni naslon vašega avtomobilskega sedeža. Nosilec se prilega napravam z velikostjo zaslona od 7 do 12". Enostavna namestitev brez uporabe orodja. Primeren za tablice velikosti 7" - 12"..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Ugreen magnetni avto nosilec za telefon

8,97€

Ugreen magnetni avto nosilec za telefon Magnetni nosilec Ugreen je ideal sopotnik za v vaš avto. Telefon boste lahko od sedaj vedno namestili na nosilec bren nepotrebnega zatikanja in preverjanja, če ste dobro pritrdili telefon.  Nosilec omogoča enostavno vrtenje in namestitev telefona Posebna kuglica omogoča rotacija do 360°  Dimenzije: 38 x 55 m..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Trust univerzalni avto nosilec za pametne telefone

16,52€

Za pametne telefone širine do 83mm.  Nastavljiv kot gledanja in rotacija za 360 stopinj. Za montažo na okno avtomobila ali katero koli drugo ravno površino. Idealno za navigacijo in prostoročno klicanje. Močan prisesek za enostavno in varno priterditev. spletna povezava do proizvajalca: http://www.trust.com/en/all-products/18255-universal-car-hold..

Ni na zalogi
Predogled
Na zalogi v skladišču
Predogled

GOOBAY magnetni nosilec za pametne telefone

10,12€

GOOBAY magnetni nosilec za pametne telefone - namestitev na steklo ali na armaturno ploščo ... - enostaven za uporabo z eno roko; pametni telefon lahko enostavno priključite in ga znova odstranite - magnetna sila držala drži napravo na mestu - se lahko zaklene na 360 stopinj za popoln kot gledanja - individualna nastavljivost - prihaja z majhno ko..

Na zalogi v skladišču
Predogled
Ni na zalogi
Predogled
Na zalogi v skladišču
Predogled
Ni na zalogi
Predogled

Smart ring + nosilec za režo

15,74€

Ostalo:Smart ringKompatibilnost:Mobilni telefoni..

Prikazujem 1 do 17 od 17 (1 strani)