Lestve

Na zalogi v skladišču
Predogled

VonHaus nizka delovna platforma

60,26€

Ta trpežna aluminijasta platforma vas popelje za pol metra višje, da boste lažje vzdrževali vaš dom Velika površina (60 x 60 cm) ponuja dovolj prostora za odraslega človeka Noge se zaklenejo za popolno stabilnost Trajna aluminijasta konstrukcija Največja obremenitev 150 kg Certificirano po EN 14183 standardih Zlaga se do kompaktne velikosti za enos..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VonHaus 3 + 1 lestev iz steklenih vlaken neprevodna

52,05€

EN131-certificirana konstrukcija iz aluminija in steklenih vlaken Neprevodna do 30.000V Vgrajen pladenj za orodje na zgornjem delu lestve omogoča enostaven dostop do orodja Največja obremenitev 150 kg Razdalja med klini: 30cm. Širina koraka: 75mm Okrepljene nedrseče noge preprečujejo premikanje lestve Dimenzije: V115 x D47 x G79cm (odprto), V125 x ..

Ni na zalogi
Predogled

VonHaus zložljiva 4-polična jeklena lestev

29,59€

Trpežna jeklena lestev s 4 stopnicami. Enakomerna porazdelitev teže za popolno stabilnost. Zgornje držalo in nedrseče stopnice zagotavljajo trdem oprijem. Noge iz nedrseče gumezagotavljajo stabilnost lestve in ne opraskajo vaših tal. Zloži se do debeline zgolj 4,5cm – idealno za shranjevanje v ozkih stanovanjskih prostorih. Varnostni zapah blokira ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VonHaus zložljiva A-lestev s tremi stopnicami

32,99€

Prenosna, trpežna lestev s 3 stopnicami, ki se zloživ kompaktno obliko za lažje shranjevanje. Enakomerna porazdelitev teže za popolno stabilnost. Prečke z velikimi grebeni ponujajo trdno nožno oporo. Noge z nedrsečo gumo držijo lestev na mestu in preprečujejo opraksanje tal. Lahka lestev, težka 2,7kg, za lažje prenašanje. Dimenzije – D62 x Š44 x V6..

Ni na zalogi
Predogled

VonHaus 3 polična jeklena lestev

24,47€

Trpežna 3-stopenjska jeklena lestev. Enakomerna porazdelitev teže za popolno stabilnost. Nedrseče stopnice omogočajo popoln oprijem. Protizdrsne gumijaste noge držijo lestev na mestu in preprečujejo odrgnine na tleh. Zloži se do debeline zgolj 4,5cm – idealno za shranjevanje v ozkih režah. Varnostni zapah drži lestev pri miru, ko je raztegnjena. Di..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VonHaus 3.5m večnamenska aluminijasta lestev

67,25€

Ta večnamenska aluminijasta lestev omogoča idealno kombinacijo robustne učinkovitosti in vsestranskosti. Aluminijsta konstrukcija, ki je skladna s standardom EN131. Štiri razdelke lestve s po 3-stopnicami je mogoče preoblikvoati v številne različne postavitve, s 6-točkovnimi vrtečimi spoji. Stabilizacijske palice dolžine 60,5cm, s cikcakastimi greb..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VonHaus zložljiva 2-polična jeklena lestev

19,54€

Prenosna, jeklena lestev z dvema policama, ki se zloži v kompaktno velikost za lažje shranjevanje Porazdeli težo enakomerno za popolno stabilnost Velike protizdrsne površine nudijo trdno držalo za noge Jeklene nogice proti drsenju z gumijastimi čepi držijo lestev na mestu in preprečujejo, da bi se vaša tla poškodovala Zapiralo s krilnim gumbom in g..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VonHaus visoka delovna platforma

32,99€

Ta trpežna aluminijasta platforma vas popelje za pol metra višje, da boste lažje vzdrževali vaš dom Velika površina (76 x 30 cm) ponuja veliko prostora Noge se zaklenejo za popolno stabilnost Trajna aluminijasta konstrukcija Največja obremenitev 150 kg Certificirano po EN 14183 standardih Zlaga se do kompaktne velikosti za enostavno shranjevanje in..

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)