Kuhinjski pripomočki

Na zalogi v skladišču
Predogled

Adler brusilnik nožev vijoličen

9,86€

Adler brusilec nožev AD6711 Brusilnik za nože je izdelan in nerjavečega jekla in keramike. Tehnične specifikacije: -popolno brusenje nožev -nedrseče noge -3 stropenjski sistem ostrenja diamant - za globoko brušenje nerjavečega jekla nožev in keramičnih nožev ostrenje volframa jeklo - za brušenje nerjavečega jekla nožev keramika - za končno polir..

Ni na zalogi
Predogled

Camry električni brusilec nožev

15,15€

Električni brusilec nožev CR4469 Tehnične specifikacije: -hitro in enostavno brušenje nožev v nekaj sekundah -2-stopenjski sistem brušenja -protidrsne noge -enostaven za čiščenje -moč:40W Spletna stran proizvajalca:  ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry brusilnik za nože zelen

7,30€

Camry brusilnik za nože zelen Brusilnik za nože je izdelan in nerjavečega jekla in keramike. Tehnične specifikacije -Popolno brušenje za popolno ostrino -Nedrseče noge -Tristopenjski sistem ostrenja: 1. Diamant: za globoko brušenje nerjavečega jekla nožev in keramičnih nožev 2. Volframa jeklo: za brušenje nerjavečega jekla nožev 3. Keramika: za ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Brabantia kuhinjski organizator siv

9,40€

Brabantia kuhinjski organizator  Brabantia kuhinjski organizator poskrbi za red v vaši kuhinji. Kompktne oblike, kljub temu ponuja veliko postora za detergent, pomivalne gobice in drugo. Narejen je iz obstojnih in ne drsečih materialov.  Lastnosti:  Mere (VxŠxG): 11,5x19,0x8,5cm Možnost pranja v pomivalnem stroju Uradna stran proizvajalca..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)