Ostali aparati

Ni na zalogi
Predogled

Adler sušilec sadja

30,12€

Sušilec sadja Adler AD6654 Zelo praktičen sušilec sadja, katerega moč je ocenjena na 400W je primeren za sušenje gob, zelenjave, sadja kot tudi zelišč. Zaradi dehidracijskega postopka se okus proizvoda ohrani. Sušilec sadja je tih in učinkovit in naenkrat lahko sušite izdelke kar na 4 pladnjih. Omogoča nastavitev temparature. Zaradi varnosti je su..

Ni na zalogi
Predogled

Camry prenosni pralno ožemalni stroj

88,58€

Tale mali pralno-ožemalni stroj bo poskrbel za vaša oblačila na potovanju ali v kampu. Naprava ima dve ločeni odprtini: eno za pranje oblačil (do 3 kg) in drugo za ožemanje (do 1 kg) prej opranih oblačil. Na voljo sta vam program za običajno ali mehko pranje.  Tehnične specifikacije:- Idealno za majhno in občutljivo perilo- Ločena pralni in ožemaln..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry aparat za pripravo sladoleda

145,32€

Ko si zaželite slastnega in zdravega doma narejenega sladoleda ali sorbeta, bo Camry aparat za pripravo sladoleda pravi pomočnik. V zgolj 30 minutah boste že lahko uživali v vaših mojstrovinah.   Tehnične specifikacije:- Moč: 90W- Kapciteta posode: 0,7 l - Na voljo sta 2 nivoja zamrzovanja- Posoda je enostavna za čiščenje - Termoelektrični način de..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIA IC 9963 aparat za pripravo sladoleda

28,05€

Aparat za pripravo sladoleda MIA IC 9963 ponuja 3 možnosti uporabe v enem, v 15 minutah pripravi sladoled, ohlajuje ledene kocke in hladi steklenice. Posoda z prozornim pokrovom je enostavna za uporabo in ima mehanizem za zaklepanje. Motorni del je snemljiv, kar omogoča enostavno čiščenje posode. Posoda (1,2L) je primerna tudi za predhodno zamrzova..

Na zalogi v skladišču
Predogled

FOLIJA BESTRON ZA VAKUMSKI STROJ DBS888 10m

3,71€

BESTRON DBS888 folija za uporabo v vakuumskih varilnikih, 10 m. S folijo lahko naredite vrečke kakršne koli dolžine želite...

Ni na zalogi
Predogled

Camry mini pralni stroj s spin funkcijo

44,58€

Tehnične specifikacije: - Program pranja (15min) - Kapaciteta v bobnu (pranje): 3kg - Kapaciteta v bobnu (spin): 1kg - Nazivna moč: 150W - Maksimalna moč pranja: 400W - Maksimalna moč spin: 580W - Zunanje dimenzije: 360 x 370 x 530mm - Notranje mere: 320 x 330 x 260 - Nizka poraba vode in energije - Enostaven za uporabo - Odtočne cevi vključene - I..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry hladilna torba 45l

102,22€

Camry CR 8061 prenosni hladilnik  Je idealen za popotnike, ki želijo tudi med kampiranjem imeti hladno pijačo vedno na dosegu roke. Odlikuje ga posebna termična izolacija, ki omogoča ohranjanje stalne temperature tudi do 20 °C nižje od temperature okolja. Zložljiv ročaj je nameščen tako, da ga je mogoče skriti v predal hladilnika, prav tako ga lah..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry aparat za pokovko bel

21,01€

Tehnične specifikacije: - Nazivna moč: 1200W - Gumijaste nogice proti zdrsu - Stikalo za vklop/izklop z lučko - Prozoren pokrov s skledo za merjenje porcije - Priprava kokic s pomočjo vročega zraka v približno 2 minutah in pol brez olja in maščob Spletna stran proizvajalca: CR4458..

Ni na zalogi
Predogled

Camry vakumski varilnik

55,62€

Vakumski varilnik CR4470 Vakumski varilnik Camry omogoča dolgotrajno shranjevanje živil v vakumu. Živila ostanejo sveža in zaščitena pred izguba okusa in arome – celo do 5x daljši rok trajanja živil kot sicer. Tehnične specifikacije: -do 5-krat daljši rok trajanja živil -moč: 110W Spletna stran proizvajalca:http://www.camryhome.eu/index.php?ln..

Ni na zalogi
Predogled

Camry folije za vakumiranje

13,96€

Camry CR4470.1 vakumske folije Vakumske folije izdelane posebaj za Camry CR4470 vakumski varilnik. Komplet vsebuje vakumske folije za shranjevanje: 3- krat 20x300 cm 2-krat 28x300 cm Spletna stran proizvajalca:http://www.camryhome.eu/index.php?lng=en&id_prod=cr_4470.1..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry vitrina za vino

105,43€

Camry vitrina za vino 12 steklenic/33 litrov Vitrina za vino je odlična naprava, ki omogoča da vino ohrani svoj okus in aromo. Vitrina za vino s hlajenjem in nadzorno ploščo na dotik je odlična za hranjenje vina. Omogoča shranjevanje 12 steklenic vina. Naprava je zelo elegantno zasnovala in deluje zelo tiho. Tehnične specifikacije: -zmogljivost ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry ledomat CR8073

186,87€

Ledomat Camry Ledomat Camry vam v roku pol ure proizvede do pol kilograma ledenih kock, ki so nato shranjene v toplotno izolirano posodo. Posoda za vodo ima prostornino 2,2l in je zelo enostavna za polnitev. Tehnične specifikacije: -Kapaciteta izdelave ledu: 12kg / 24h -Prostornina rezervoarja za vodo: 2,2L -Klimatska razred: N -Nivo glasnosti:..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry električna hladilna torba 32 l

67,25€

Camry električna hladilna torba 32 l Prenosna električna hladilna torba Camry s kapaciteto 32 l je odlična rešitev za vse, ki se boste poleti odpravili na kampiranje, piknike ali ostale aktivnosti pri katerih bosta hrana in pijača ostala sveža in hladna. Zahvaljujoč termični izolaciji ohišja je mogoče ohraniti stalno temparaturo, celo do do 20 ° C..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry mini hladilnik 20L, 12/230V

96,52€

Tehnične specifikacije: - Skupna kapaciteta: 20L - Uporabna prostornina: 19L - LCD zaslon - Elektronski nadzor temperature - Konstantna temperatura v hladilnem prostoru - Prozorna vrata - Osvetljena notranjost - Odstranljiva polica - Najvišja temperatura hlajenja: do 20 ° C pod temperaturo okolja - Najvišja temperatura segrevanja: 60 ° C - Posebna ..

Ni na zalogi
Predogled

Camry čokoladna fontana CR4457

27,49€

Tristopenjska čokoladna fontana, namenjena domači uporabi, je lahko odličen dodatek za domače zabave in srečanja s prijatelji. Vaši gostje bodo cenili ne samo vizualno lepoto čokolade, ki kroži in gladko teče na vseh treh ravneh fontane, temveč bodo lahko tudi okusili kremasto čudovito čokolado z neverjetno dobrim okusom. Naša čokoladna fontana je..

Prikazujem 1 do 15 od 15 (1 strani)