Mešalniki

Ni na zalogi

MIA Design MX 3069 ročni mešalnik

21,65€

Ročni mešalnik MIA MX 3069 z elegantnim dizajnom s svetlečim zaključkom. Nadzorni del je narejen v srebrni kovinski barvi. Ergonomičen ročaj ponuja veliko odprtino za varno uporabo.  Ponuja 300W moči in pet načinov delovanja (0-1-2-3-4-5), med katerimi prestavljate z gumbom, ki se priročno nahaja na vrhu naprave. Varnostna funkcija preprečuje, da b..

Na zalogi v skladišču

BESTRON AHM2003 150 ročni mešalnik

13,96€

Ročni mešalnik Bestron AHM2003 z močjo 150W je nepogrešljiv pripomoček v vsaki kuhinji. Omogoča izbiro med 5 hitrostmi in turbo funkcijo za dodatno moč. Odstranitev metlic je mogoča s pritiskom na gumb...

Na zalogi v skladišču

BESTRON AHB400W 400W palični mešalnik

26,77€

Ročni mešalnik  BESTRON AHB400W je močan 400W mešalnik za pripravo mlečnih napitkov, juh, pire krompirja ter omak in je odličen pripomoček za v vsako kuhinjo.  Je enostaven za uporabo in čiščenje, saj je nastavek snemljiv in iz nerjavečega jekla in tako omogoča čiščenje v pomivalnem stroju. Na ročaju je brezstopenjsko stikalo za nadzor hitrosti. M..

Na zalogi v skladišču

Adler ročni mešalnik črn 300 W

16,01€

Adler ročni mešalnik Zelo priročen mešalnik z močjo 300W je nepogrešljivo orodje za vse, ki radi pečejo razna peciva in piškote. Omogoča, da ga uporabljate na 5 različnih hitrostih, odvisno od tega, katero vrsto hrane pripravljate. Kadar je potrebno, lahko uporabite funkcijo TURBO. Mešalnik je praktičen in zanesljiv. Tehnične specifikacije: -mo..

Ni na zalogi

BESTRON AYW1123 500W kovinski palični mešalnik

34,46€

Ročni mešalnik AYW1123 je močan pripomoček za pripravo mlečnih napitkov, juh, pire krompirja (vibracija) ter omak v vsaki kuhinji. S priloženimi posodicami in nastavki se lahko prelevi v multi mešalnik. Dodani je tudi nastavek za stepanje. Enostaven za uporabo in čiščenje. Nož in vsi dodani nastavki so snemljivi in iz nerjavečega jekla/plastike in ..

Ni na zalogi

Adler ročni mešalnik zelen 300 W

16,01€

Adler ročni mešalnik Zelo priročen mešalnik z močjo 300W je nepogrešljivo orodje za vse, ki radi pečejo razna peciva in piškote. Omogoča, da ga uporabljate na 5 različnih hitrostih, odvisno od tega, katero vrsto hrane pripravljate. Kadar je potrebno, lahko uporabite funkcijo TURBO. Mešalnik je praktičen in zanesljiv. Tehnične specifikacije: -moč 3..

Na zalogi v skladišču

BESTRON AXB986 170W palični mešalnik

12,68€

Ročni mešalnik BESTRON AXB986 je priročen pripomoček za pripravo mlečnih napitkov, juh, pire krompirja ter omak in je odličen dodatek za v vsako kuhinjo. Ergonomsko oblikovani ročaj pripomore k enostavni uporabi. Nož je iz nerjavečega jekla in omogoča enostavno čiščenje. Mešalnik AXB986 je proizvod nizozemskeg proizvajalca Bestron s 40 let izkušen..

Na zalogi v skladišču

Adler mešalnik s posodo 300W

27,16€

Adler ročni mešalnik s posodo Zelo priročen mešalnik z močjo 300W je nepogrešljivo orodje za vse, ki radi pečejo razna peciva in piškote. Omogoča, da ga uporabljate na 5 različnih hitrostih, odvisno od tega, katero vrsto hrane pripravljate. Kadar je potrebno, lahko uporabite funkcijo TURBO. Mešalnik je praktičen in zanesljiv. Tehnične specifikacij..

Na zalogi v skladišču

BESTRON AKM700 Master z blenderjem 700W namizni mešalnik

115,16€

Namizni mešalnik z blenderjem BESTRON AKM700 vam omogoča pripravo hrano in pijačo brez napora. Z največjo močjo 700W in 6 hitrostmi vam omogoča dovolj moči in energije za meš anje beljakov ali testa za kruh. Za stabilnost stroja so tukaj nogice s priseski, za lažje upravljanje pa dvižni mehanizem. Priložena je posoda iz nerjavečega stekla prostorn..

Na zalogi v skladišču

Adler palični mešalnik 200W

17,00€

Adler palični mešalnik 200 W bel Napredni palični mešalnik, ki je opremljen z motorjem za varčevanje energije z močjo 200 W in ima rezila iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo učinkovito in tiho uporabo. Čiščenje je zahvaljujoč odstranljivemu delu paličnega mešalnika enostavno  in je tudi ergonomsko oblikovan za lažji oprijem. Tehnične specifikaci..

Na zalogi v skladišču

BESTRON AKL300 0,5L ožemalnik citrusov

10,76€

Z ožemalnikom Bestron AKL300 boste enostavno pripravili limonado ali drug sok iz agrumov z močjo 20-40 W, ki se zažene samostojno ob pritisku na stožec. Ožemalnik je opremljen s posodo za sok kapacitete 500 ml in prozornim pokrovom. Narejen je za enostavno pripravo zdravega in osvežujočega soka, enostavno je tudi čiščenje, daj lahko vse dele, razen..

Na zalogi v skladišču

Adler palični mešalnik set bel

22,05€

Palični mešalnik Adler set bel Z naprednim paličnim mešalnikom lahko enostavno pripravite različne vrste harne. Opremljen je z motorjem za varčevanjem z energijo in ima moč 200 W. Rezila so iz nerjavečega jekla. Palični mešalnik omogoča ućinkovito in tiho uporabo, hkrati pa je enostaven tudi za čiščenje, zahvaljujoč odstranljivemu delu paličnega me..

Ni na zalogi

MIATEC MT-STM 60001 250W palični mešalnik

11,40€

Ročni palični mešalnik MIA MT-STM 60001 je idealen za pripravo mlečnih napitkov, juh ter omak. Odlikuje ga močan motor (250W). Ergonomsko oblikovani ročaj pripomore, da je enostaven za uporabo ter čiščenje. Rezilo je narejeno iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Na ročaju je momentalno stikalo za vklop/izklop. Ima tudi praktično kljukico za obešanje...

Ni na zalogi

Adler palični mešalnik 200 W zelen

8,84€

Adler palični mešalnik 200 W zelen Napredni palični mešalnik, ki je opremljen z motorjem za varčevanje energije z močjo 200 W in ima rezila iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo učinkovito in tiho uporabo. Je enostaven za uporabo, čiščenje zahvaljujoč odstranljivemu delu paličnega mešalnika in je tudi ergonomsko oblikovan za lažji oprijem. Tehni..

Na zalogi v skladišču

MIA BL 7591 0,5L mešalnik za smoothie

24,21€

Smoothie mešalnik MIA BL7591 je idealen za pripravo napitkov kot so sokovi, smoothie, koktaili, otroška hrana,... Močan 400W motor omogoča nastavitev dveh hitrosti vrtenja ter pulzno vrtenje za mletje ledu in samočiščenje. 4 rezila so narejena iz nerjavečega jekla, posoda pa iz kvalitetnega, varnega materiala. Mešalnik je sestavljen iz kombinacijen..

Na zalogi v skladišču

Camry blender 1,5l 500 W črn

30,62€

Camry blender 1,5l 500W črn Napreden mešalnik zahvaljujoč kateremu lahko zelo hitro in enostavno zmešate več sestavin skupaj. Opremljen je z motorjem za varčevanje energije z močjo 500 W in ima rezila iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo učinkovito in tiho uporabo. Je enostaven za uporabo in ima ergonomsko ročico. Nastavite lahko dve različni hit..

Na zalogi v skladišču

BESTRON Profi AKM500 450W namizni mešalnik

102,35€

Profesionalni stoječi mešalnik Bestron AKM500 z največjo močjo 450W in 6 nastavitvami hitrosti + pulznom omogoča uporabo za različne vrste hrane, od jajčnih beljakov do testa za kruh. Primeren je za gnetenje im stepanje testa, mešanje hrane itd. Priloženo ima posodo iz nerjavečega jekla s prostornino 2,5L (žvrkljano testo) ali 0,5 kg (testo). Posod..

Na zalogi v skladišču

Camry blender 1500W + nastavek za mletje

39,58€

Camry blender 1500W z nastavkom za mletje Camry blender z močjo 1500W je napredni mešalnik zahvaljujoč kateremu lahko enostavno in hitro zmešate več sestavin skupaj. Opremljen je z energijsko varčnim motorjem in ima rezla iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo učinkovito in tiho uporabo. Mešalnik ima tudi ergonomsko ročico. Uporabimo lahko 2 hitros..

Ni na zalogi

Camry blender zelen 500W

30,53€

Camry blender 600 ml 500W zelen Camry osebni blender vam bo omogočil hitro, enostavno in zdravo pripravo svežega sadnega ali zelenjavnega soka. Vaš dnevni odmerek vitaminov in energije v obliki okusnega soka bo odslej enostaven za pripravp. Osebni mešalnik ima dve priročni skodelici z prostornino 600 ml ter 470 ml. Tehnične specifikacije: -Hitra i..

Na zalogi v skladišču

Adler blender 300W zelen AD4075

26,64€

Naredi in pij! Ni vam treba nalivati koktajla ali tekočine v drugo posodo - zdaj bo vaša pijača pripravljena v skodelici, ki jo lahko vzamete s seboj na delo, v šolo ali na katero koli drugo potovanje. AD 4075 osebni mešalnik je priročen in enostaven za uporabo in vzdrževanje, zaradi česar je idealen za tiste, ki živijo aktivno, zdravo življenje. N..

Na zalogi v skladišču

Palični mešalnik Adler AD 4610 rdeč

8,84€

Napredni mešalnik, s katerim lahko enostavno pripravite okusno juho ali koktajl. Opremljen je z energetsko varčnim motorjem z nazivno močjo 200 W in rezili iz nerjavečega jekla, ki zagotavljajo učinkovito in tiho uporabo. Je enostaven za uporabo in čist, zahvaljujoč snemljivi palici mešalnika in je priročen z ergonomskim ročajem. Lastnosti: 2 nast..

Na zalogi v skladišču

Adler AD 4607 palični mešalnik

29,12€

Ta mešalnik je sposoben hitro mešati špecerijo. Njegov motor DS kljub moči do 1000 W deluje tiho. Izjemna vzdržljivost mešalnika je bila pridobljena zaradi dejstva, da so ključni elementi - rezila, palica za mešanje, izdelani iz nerjavečega jekla. Ima funkcijo TURBO in skodelico s prostornino 600ml. Zato je odličen za kuharja in profesionalnega bar..

Na zalogi v skladišču

MIA MT-MX 70001 ročni mešalnik

13,96€

Ročni mešalnik MIATEC MT-MX 70001 vam ponuja 200W moči in pet načinov delovanja, med katerimi prestavljate z gumbom. Poleg tega lahko izberete tudi turbo funkcijo. S priloženi,a nastavkoma omogoč a stepanje in gnetenje. Priročno uporabo med kuhanjem dodata tudi možnost postavljanja na stran, ko ga ne potrebujete in prostor za shranjevanje kabla oko..

Prikazujem 1 do 23 od 23 (1 strani)