Sokovniki

Na zalogi v skladišču

Adler ožemalnik citrusov 40 W bel

11,73€

Adler ožemalnik citrusov 40 W bel Ožemalnik citrusov Adler z močjo 40 W je primeren za vse, ki želijo hitro pripraviti sok iz svežih limon, pomaranč ali grenivk. Je zelo praktičen in enostaven za uporabo, saj se naprava samodejno vklopi, ko je na njem pritisk in se izklopi, ko odstranimo sadje. Varnostni pokrov preprečuje iztekanje soka na mizo oz..

Na zalogi v skladišču

Camry ožemalnik citrusov 40 W črn

10,13€

Camry ožemalnik citrusov 40 W črn Ožemalnik citrusov Camry z močjo 40 W je odličen pripomoček za pripravo svežea soka iz limone, pomaranče ali grenivke. Je zelo praktična in priročna napravam saj se samodejno vklopi, ko je na napravi pritisk in se tudi izklopi, ko sadje odstranimo. Varnostni pokrov preprečuje odtekanje soka na mizo ali na druge ku..

Na zalogi v skladišču

Camry ožemalnik citrusov

29,21€

Tehnične specifikacije: -Auto start / stop -Desno in levo vrtenje -Varnostni pokrov -Pulp sito -Kapaciteta: 900 ml -Moč: 85W -Omrežje: 220-240V - 50Hz Spletna stran proizvajalca: http://www.camryhome.eu/index.php?lng=en&id_prod=cr_4072&pict=1..

Ni na zalogi

Camry ožemalnik citrusov 500 W

42,50€

Nič več izgovorov! S profesionalnim sokovnikom citrusov boste uživali v svežem sadnem soku vsak dan! Zaradi preprostoste uporabe bo idealen nakup za vsakogar, ki  uživa zdravo hrano in sveže nepredelane sokove. To je profesionalna naprava, opremljena s protikapljalnim sistemom in ročajem, ki olajša držanje sadja med stiskanjem. Tako vam ni treba sk..

Na zalogi v skladišču

MIA Vita Speed 5 Blender BL 7582N s stekleno posodo 1,5L mešalnik

38,30€

Mešalnik blender MIA Vita Speed ML 7582N ponuja motor z močjo 500W  za mešanje in rezanje. Nastavljate lahko med 5 različnimi hitrostmi ter ločeno pulz funkcijo za led in č iščenje. Odstranljiva steklena posoda ponuja do 1,5 l kapacitete, za enostavno uporabo se na stabilen podstavek iz brušenega nerjavečega jekla postavi pod vsemi koti, 360°.  Pos..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)