Opekači kruha

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIA Retro Toaster TA 0080B XL kovinski opekač kruha

31,90€

Opekač kruha MIA Retro TA0080B XL ponuja dve dolgi reži za do 4 rezine kruha. Poleg tega prihaja še z zložljivim, odstanljivim stojalom za segrevanje ž emelj, s stranskima ročajema, vedno hladna na dotik. Aparat omogoča 6 nastavitev opekanja ter funkcije za zaustavitev, odzmrzovanje in segrevanje. Opekač je narejen iz nerjavečega jekla v kombinacij..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIA Retro Toaster TA 0081 kovinski opekač kruha

26,77€

Opekač kruha MIA Retro TA0081 ponuja dve reži za do 2 rezine kruha. Poleg tega prihaja še z zložljivim, odstanljivim stojalom za segrevanje žemelj, s stranskima ročajema, vedno hladna na dotik. Aparat omogoča 6 nastavitev opekanja ter funkcije za zaustavitev, odzmrzovanje in segrevanje. Opekač je narejen iz nerjavečega jekla v kombinaciji z zaoblje..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIA SB3193S-4 4v1 multi toaster opekač

33,18€

Opekač MIA Multi-Toaster SB 3193S-4 4v1 je toaster z mnogo funkcijami, primeren za dve rezini. V kompletu so štirje pari plošč za peko: Žar plošče (toast,meso,...), za kolačke(6), za belgijske vaflje, za 2 pravokotna sendviča (tudi XXL) Za enostavno menjavo plošč pripomore funkcija "Easy-click". Plošče so primerne za pranje v pomivalnem stroju ter ..

Ni na zalogi
Predogled

MIATEC WA 6044 opekač za vaflje

19,09€

MIATEC WA 6044 opekač za vaflje je privlačno oblikovan in izdelan iz nerjavečega jekla. XL-cool-touch ohišje poskrbi, da se pomotoma ne opečete. Ponuja 1200W moči za najboljše rezultate pečenja. Za pečenje vafljev je tu plošča s premerom 20 centimetrov s posebnim kvalitetnim premazom proti prijemanju. Za enostaven nadzor je vgrajen velik kontrolni ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIATEC WA 6064 dvojni opekač za vaflje

26,77€

MIA WA 6064 dvojni opekač za vaflje ponuja dve plošči za pripravo okusnih vafljev. Cool-touch ohišje poskrbi, da se pomotoma ne opečete. Ponuja 1300W moči in težak zgovnji del za najboljše rezultate pečenja. Za enostaven nadzor je vgrajen velik kontrolni gumb za nastavljanje temperature. Spremembe nakaže z zvočnim signalom, vgrajena je tudi spomins..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Adler opekač kruha 750 W bel

15,24€

Opekač Adler AD3201 bel Učinkovit opekač kruha z močjo 750 W v katerem lahko pripravimo kar dva toasta naenkrat. Je estetsko dovršen opekač s katerim pripravite hrustljave kruhke. Tehnične specifikacije: -moč 750W -gumb za nastavitev intenzivnosti pečenja -samodejni izklop -pladenj za drobtine -ohišje odporno na vročino Spletna stran proizvajal..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIATEC MT-WA 90001 1200W opekač za vaflje

16,52€

MIATEC opekač za vaflje MT-WA90001 ne sme manjkati v vaši kuhinji. Plošče za pečenje so odporne proti prijemanju. Na voljo ima regulator za nastavitev temperature in 2 kontrolni lučki. Delovna moč: 1200 W..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Adler dvojni toaster črn

24,25€

Adler dvojni toaster AD3211 Toaster Adler AD3211 vam omogoča pripravo štirih hrustljavih toastov naenkrat, zato bo priprava vašega zajtrka s tem odličnim pripomočkom še bolj enostavna. Tehnične specifikacije: -nastavitev intenzivnosti pečenja -priprava kar štirih toastov naenkrat -pladenj za drobtine -avtomatski izklop -gumb za izklop -moč: 1300..

Ni na zalogi
Predogled

Camry aparat za peko vafljev 1000 W bel

19,43€

Aparat za peko vafljev CR3022 Aparat za peko vafljev z močjo 1000 W je opremljen s termostatom in omogoča pripravo 5 vafljev v obliki srca hkrati. Keramične plošče so prevlečene s premazom proti sprijemanju. Tehnične specifikacije: -Bela keramična prevleka proti sprejemanju -Moč 1000 W -Termostat -Svetlobni indikator pripravljenosti Spletna str..

Ni na zalogi
Predogled

Camry toaster 1100W

23,69€

 Camry toaster 3v1 1100W Camry toaster z nazivno močjo 1100W omogoča, da spečemo 4 toaste naenkrat. Ti bodo razdeljeni na 8 delov v obliki trikotnikov. Poseben premaz na grelnih ploščah preprečuje puščanje madežov zato ne potrebuje veliko čiščenja in je enostaven za uporabo. Termostat signalizira kdaj so plošče dovolj segrete ter ohrani temperatu..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry toaster 3 v 1 730 W črn

27,54€

Adler toaster 3 v 1 730 W Adler toaster združuje kar tri funkcije v enem in sicer lahko pripravite tople sendviče, vaflje ali pa vam služi kot žar plošča. Poseben premaz na grelnih ploščah preprečuje sprijemanje hrane na plošče. Toaster je popolnoma enostaven za uporabo. Termostat signalizira, kdaj so plošče dovolj segrete in hkrati nadzira tempar..

Ni na zalogi
Predogled

Camry pekač za muffine 1000 W

13,96€

Camry pekač za muffine 1000 W Pekač za muffine omogoča hitro in okusno pripravo okusnih kolačkov za družino ali goste. Omogoča enostavno in hitro pripravo muffinov in sicer jih lahko pripravimo kar 7 naenkrat. Plošče so prevlečene z premazon proti sprijemanju, hkrati pa je pekač za muffine zelo varen in praktično ni nevarnost opeklin.  Tehnične..

Ni na zalogi
Predogled

Camry toaster bel/srebrn 750W

15,67€

Tehnične specifikacije: -Plošče prevlečene z materialom proti prijemanju hrane -Svetlobni indikator -Spodnja stran toasterja odporna proti zdrsu -Termostat za uravnavanje temparature -Moč : 750 W Spletna stran proizvajalca: http://www.camryhome.eu/index.php?id_prod=cr_3037&lng=en..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry opekač kruha 750W

16,33€

Opekač kruha 750W sivo-črn Dvojni opekač kruha z močjo 750W ima možnost nastavitve stopnje zapečenosti, grill funkcijo za pogrevanje ter STOP tipko za zaustavitev. Odlikuje ga elegantno ohišje, ki ostane hladno tudi med peko, odstranljiv pladenj za drobtine pa poskrbi za lažje čiščenje. Tehnične specifikacije: - Moč: 750W - Funkcija odmrzovanja i..

Ni na zalogi
Predogled

Adler aparat za peko vafljev 1500W

21,74€

Napravo bodo cenili jubitelji svežih vafljev, ki prijetno hrustajo med jedjo. V nekaj trenutkih pripravite okusno sladico. Potrebujete samo nekaj trenutkov za pripravo mase in segrevanje plošče. Z istim aparatom boste lahko pekli sladoledne kornete in tulce, ki jih napolnete z odličnimi kremami ter sadjem. Pa dober tek!  Tehnične lastnosti:- Velike..

Ni na zalogi
Predogled

Camry aparat za peko vafljev 1150W

35,16€

Eleganten pekač za pripravo okusnih, hrustljavih vafljev je opremljen s termostatom, tako do bo vaša peka sladic veliko bolj enostavna. Hkrati boste lahko pripravili kar 4 vaflje. Zahvaljujoč zmožnosti, da stoji pokonci, pa bo prihranil veliko prostora v omari. Tehnične specifikacije:  Moč 1150 W Enostavno uravnavanje temperature Plošče z neleplji..

Ni na zalogi
Predogled

MIA Retro Toaster TA 4712RG kovinski opekač kruha

33,18€

Opekač kruha MIA TA 4712 RG RETRO je opekač z dvema širokima režama za kruh. Za varno uporabo sta tu dva stranska ročaja, vedno hladna na dotik. Opekač je narejen iz nerjavečega jekla v kombinaciji zaobljene črne motne plastike ter roza aluminijastim licem. Aparat omogoča izbiro med šestimi nivoji opekanja in ponuja funkcije za hitro ustavitev, odz..

Prikazujem 1 do 17 od 17 (1 strani)