Kavni aparati

Na zalogi v skladišču
Predogled

Adler kavni aparat za espresso rdeč

63,67€

Tehnične specifikacije: - Zmogljivost črpalke: 15 bar - Možna priprava espressa ali cappuccina - Hitro ustvari vrelo vodo in paro - Odstranljiva posoda za vodo 1,6L - Maksimalna kapaciteta za vrenje vode: 150 ml - Gumbi z svetlobnim indikatorjem: on/off, para;  - Odstranljiv in pralen podstavek za kapljanje - Iz nerjavečega jekla - Sodoben dizajn -..

Ni na zalogi
Predogled

Adler penilec mleka

35,18€

Adler penilec mleka Mesko penilec mleka je odličen pripomoček za pripravo pene in je opremljen s posodo s prostornino 355 ml. Penilec mleka deluje s priklopom v električno omrežje in je na voljo v črni barvi. Tehnične specifikacije: -Velikost posode 355ml -Za pripravo mlečne pene in vroče čokolade -Hkrati lahko spenite 115ml mleka in segrejete 2..

Ni na zalogi
Predogled

Mesko mlinček za kavo 110W

13,64€

Mesko mlinček za kavo 110W Električni mlinček za kavo z močjo 110 W je idealen pripomoček za vse, ki imate radi aromatično, sveže mleto kavo. Deluje zelo tiho in ga ni mogoče vklopiti, ko pokrov mlinčka ni pravilno nameščen. Odlikujejo ga rezila iz nerjavečega jekla, ki omogočajo da naenkrat zmeljete do 70 g kavnih zrn hkrati. Tehnične specifikaci..

Na zalogi v skladišču
Predogled

VAVA penilec mleka

35,23€

Vroče, toplo ali hladno mleko: osvežite se z izbiro hladnega, toplega ali vročega mleka, tako da lahko naredite kapučino, macchiatos, lattes, navadno kavo z mlekom in še več. Opomba: Za polnjenje uporabite mleko, ki ga je manj kot 115ml / 3.9 oz, 240ml / 8.1. Uporabite polno mleko za penjenje. Tiho, varno in pametno oblikovan: tiho delovanje pri ..

Ni na zalogi
Predogled

Adler kavni aparat s filtrom

25,12€

Aparat za pripravo kave je enostaven za uporabo, funkcionalen in enostaven za čiščenje.  Tehnične podrobnosti: Steklena posoda z udobnim ročajem in prostornino 0,7L Vgrajena posoda za vodo, z zunanjim oknom nivoja vode Odstranljiv nihajni filter (uporabljajte papirnate filtre v velikosti 2) Priročen navoj proti polivanju Plošča za ohranjanje toplo..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry kavni aparat s filtrom

30,36€

Aparat za pripravo kave je enostaven za uporabo, funkcionalen in enostaven za čiščenje.  Tehnične specifikacije: Steklena posoda z udobnim ročajem in prostornino 1,2L Vgrajena posoda za vodo, z zunanjim oknom nivoja vode Odstranljiv nihajni filter (uporabljajte papirnate filtre v velikosti 4) Priročen navoj proti polivanju Plošča za ohranjanje top..

Ni na zalogi
Predogled

Espresso kavomat Adler AD4404 CR

63,67€

ADLER Espresso avtomat je bil zasnovan za zahtevne ljubitelje kave, za katere je pomemben poleg okusa tudi vonj kave. Izkazalo se je, da je to odlična naprava, ki jo lahko uporabljate doma in na delovnem mestu v vseh krajih, kjer uživate v sveže aromatični kavi. Visoka učinkovitost naprave (ocenjena je pri 850W, ima visoko zmogljivo 15-barsko tlačn..

Na zalogi v skladišču
Predogled

BESTRON ACM7003 dvojni kavni aparat

20,37€

Aparat za pripravo kave BESTRON ACM7003 omogoča pripravo enega ali dveh skodelic kave v le nekaj minutah. Priloženi sta dve skodelici iz porcelana, odporni na vročino. Vgrajen je indikator nivoja vode, skupno sprejme do 240 ml. Za varnost in lažjo uporabo poskrbi samodejni izklop, ko je kava pripravljena. Dodatna prednost je odstranljiv in perljiv ..

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)