Ostalo

Na zalogi v skladišču
Predogled

Adler kozmetično osvetljeno ogledalo

14,78€

Kozmetično osvetljeno ogledalo Kozmetično ogledalo je prenosno in z njegovo pomočjo bo nanos ličil in izvajanje domače nege obraza veliko enostavnejše. S 3-kratno povečavo in LED osvetlitvijo s pomočjo AAA baterij boste ličila in negovalne izdelke lahko nanesli veliko bolj precizno. Ker je ogledalo lahko in prenosno, je nepogrešljivo tako za doma ..

Ni na zalogi
Predogled

Camry grelna odeja 150x80cm

21,60€

Električna odeja Camry vam ponuja sproščujočo toplino in udobje. Priporočljiva je za ljudi, ki skrbijo za njihovo zdravje. Električna odeja pomirja, pomaga pri sprostitvi mišic in izboljšanju krvnega obtoka. Priporočljivo pri zdravljenju simptomov artritisa in revmatizma. Omogoča hitro in enakomerno porazdelitev toplote. To vam omogoča, da počitek ..

Ni na zalogi
Predogled

Camry grelna odeja 150x80cm

29,98€

Električna odeja Camry vam nudi sproščujočo toplino in udobje. Priporočljiva je za ljudi, ki skrbijo za njihovo zdravje. Električna odeja pomirja nevralgije, pomaga pri sprostitvi mišic in izboljšanju krvnega obtoka. Priporočljiva pri zdravljenju simptomov artritisa in revmatizma. Omogoča hitro in enakomerno porazdelitev toplote. To vam omogoča pod..

Ni na zalogi
Predogled

Camry grelna odeja 160x140cm

42,91€

Električna odeja Camry vam ponuja sproščujočo toplino in udobje. Priporočljiva je za ljudi, ki skrbijo za zdravje. Električna odeja pomirja nevralgije, pomaga pri sprostitvi mišic in izboljšanju krvnega obtoka. Priporočljivo pri zdravljenju simptomov artritisa in revmatizma. Omogoča hitro in enakomerno porazdelitev toplote. Prevleka je narejena iz ..

Ni na zalogi
Predogled

Elektronski termometer Camry

7,22€

Elektronski termometer Camry omogoča hitro in natančno preverjanje temperature telesa. Njegov konec je prilagodljiv, kar je še posebej pomembno pri merjenju temperature pri otrocih. Termometer CR 8417 se lahko uporablja za meritve na enem od treh mest: v pazduhi, pod jezikom ali v anusu. Ima čitljiv zaslon, ki prikazuje rezultat izmerjene temperatu..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry odstranjevalec vlaken iz oblačil

9,61€

Camry odstranjevalec vlaken iz oblačil Odstranjevalec vlaken iz oblačil Camry je odličen pripomoček za vse, ki želite da vaše tkanine obdržijo prvoten eleganten videz. Zahvaljujoč odstranjevalcu vlaken iz oblačil bo vaš najljubši pulover ali oblazinjen fotelj spet očarljiv. Vlakna lahko odstranite iz: tkanin, oblačil, odeje ali celo iz preproge. J..

Ni na zalogi
Predogled

Mesko odstranjevalec vlaken iz oblačil

2,87€

Mesko odstranjevalec vlaken iz oblačil Odstranjevalec vlaken iz oblačil je zelo uporaben in praktičen, saj omogoča da osvežite svoje tkanine tako, da so videti kot nove. Odstranjevalec vlaken lahko uporabljate na elegantnih oblekah, jaknah, plaščih, puloverjih, hlačah, itd. Tehnične specifikacije: -Odstrani vlakna iz tkanin -baterija: 2 x AAA ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

Camry brusilnik za pete CR2156

16,33€

Za gladko peto - Naprava vam pomaga odstraniti kertinizirano kožo iz pete na neboleč, učinkovit in hiter način. Omogoča, da koža pod vašo nogo diha pravilno. Obnovi gladkost pete in nog, zaradi česar so občutnejše mehkejši. Da bi bil bolj prijazen do uporabnika ima gladilnik pet akumulator, torej je priročen za uporabo in je ergonomske oblike - tak..

Ni na zalogi
Predogled

Adler masažna kad za noge AD2167

32,54€

Večnamenska masaža stopal z nosilnim ročajem. Uporablja se za sprostitev in zdravstvene namene. Omogoča različne vrste masaže: mehurček, vibriranje, suha in toplota masaža. Ohranjanje temperature vode omogoča udobno masažo za čas, ko se voda običajno ohladi. Masažna naprava ima pozitiven učinek na krvni obtok stopal, ki dodatno masira živce na podp..

Na zalogi v skladišču
Predogled
Na zalogi v skladišču
Predogled

MIATEC HK 1064 XL grelna odeja

66,48€

Grelna odeja MIATEC HK 1064 XL meri okoli 180 cm x 130 cm in je narejena iz ekstra mehkega puhastega mikro flisa s higienično prevleko, ki se jo lahko enostavno opere pri 30 stopinj C. S praktično enoto za nadzor lahko kar leže ali sede izbirate med šestimi stopnjami temperature. Z modernim modro osvetljenim LED zaslonom lahko spremljate temperatur..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIATEC FW 5182 grelnik nog z masažno funkcijo

31,90€

MIATEC grelnik nog z masažno funkcijo omogoča sprostitev in zaslužen odmor. S posamezno nastavitvijo toplote in masaže je ta grelnik nog zelo vsestranski. Ima 2 načina masaže: Masaža Relaxing (položaj 1) in poživljajoča masaža (2), 2 stopnja ogrevanja: zmerno (položaj 1) in toplo (položaj 2). Zelo udobno zahvaljujoč mehki notranjosti in oblazinjenj..

Na zalogi v skladišču
Predogled

MIATEC HK 1010 30x40 cm grelna blazina

20,37€

MIATEC grelna blazina vam nudi praktično rešitev v mrzlih dneh. Na voljo ima 4 nivoje temperature in dolg napajalni kabel za neomejeno gibanje. 4 nivoji temperature, 4-stopenjsko stikalo: 0 - 1 - 2 - 3 za natančno nastavitev temperature Mehka in pralna prevleka iz mikroflisa 30 x 40 cm Stalna temperatura Napajalni kabel pribl. 2,4 m Elektronski te..

Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)