Pametne inštalacije

Na zalogi v skladišču
Predogled

UBIQUITI mPort WiFi UBNT vmesnik

76,73€

Ubiquiti mPort je omrežni vmesnik, ki povezuje različne naprave, kot so mFi senzorji na mFi omrežje. Ko ga enkrat povežete lahko uporabljate mFi Controller programsko opremo za spremljanje vaših naprav in nastavljanje pravil za avtomatiko z uporabo spletnega brskalnika. Enostaven most do IP omrežja mPort instantno premosti vse serijske povezave, s..

Na zalogi v skladišču
Predogled

TP-LINK HS100 2,4GHz 1 port WiFi Smart Plug pametna vtičnica

24,98€

Pametna vtičnica TP-LINK HS100 WiFi je električna vtičnica, ki omogoča oddaljen nadzor preko WiFija. Oddaljen dostop (WiFi): Kontrolirajte priključene naprave, ki so priključene na Smart Plug kjerkoli imate internetno povezavo. Nadzorujte napravo preko Kasa aplikacije. Planiranje: Nastavite si točen čas kdaj TP-LINK HS100 začne polniti vašo želen..

Na zalogi v skladišču
Predogled

TP-LINK HS110 2,4GHz WiFi Smart Plug pametna vtičnica s spremljanjem porabe

31,26€

Pametna vtičnica TP-LINK H110 z Wi-Fi brezžično povezavo. Z njo lahko preko aplikacije na pametnem teleofnu oddaljeno nadzorujete naprave, vklopljene v vtičnico. - urnik - nastavite lahko urnik, da vtičnica samodejno vklopi ali izklopi naprave po potrebi, na primer prižig luči ob mraku in izklop ob sončnem vzhodu - spremljanje porabe - analizirajt..

Ni na zalogi
Predogled

UBIQUITI mFI-THS mPort temperaturni senzor

26,77€

Temperaturni senzor Ubiquiti mFi-THS je zasnovan za notranjo uporabo preko Ubiquiti mFI mPorta, da ustvarti inteligentno omrežje za upravljanje pametne hiše. Priključite ga na en konec Cat5/6 mrežnega kabla in ga postavite v prostor, kjer želite nadzirati temperaturo. Drugi konec kabla priključite na mPort vmesnik, ki prenaša očitke senzorja v mFi ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

D-LINK DCH-G020 mydlink Home vmesnik

70,33€

Omrežni vmesnik D-LINK mydlink Home DCH-G020 deluje kot vmesnik med obstoječim Wi-Fi omrežjem in vsemi mydlinke Home napravami. Uporabite ga z mydlink Home senzorji, ki vas lahko obveščajo, kdaj se odprejo vrata ali okna ali zaznavanje gibanja v hiši. Namestitev je enostavna, poveže se na obstoječi usmerjevalnik in upravljate ga z mydlink Home apli..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)