Elektronske varuške

Na zalogi v skladišču

iBABY M7 Lite elektronska varuška

Cena:192,02€

iBABY M7 Lite elektronska varuška se poleg elegantnega dizajna ponaša tudi z številnimi funkcijami, s katerimi boste poskrbeli za varnost vašega otroka. Kakovostna kamera z ločljivostjo 1080p omogoča odlično sliko. Nudi izboljšan zvočnik, ki omogoča predvajanje uspavank, dvosmerno komunikacijo z otrokom, lahko predvajate glasovne posnetke iz aplika..

Na zalogi v skladišču

iBABY M6S FullHD elektronska varuška

Cena:127,97€

iBaby M6S elektronska varuška nudi ločljivost full HD 1080p. Uživajte v jasni sliki vašega otroka tudi ponoči, saj nudi tudi možnost nočne uporabe. Združljiva je z dual band usmerjevalniki (routerji), ki delujejo na 2,4GHz ali 5GHz. Dvosmerni zvok vam bo omogočil, da se pogovarjate z dojenčkom, ko ga ni ob vas. Predvajajte uspavanke in zgodbe pre..

Na zalogi v skladišču

iBABY M6 HD WiFi elektronska varuška

Cena:111,32€

IBABY M6 brezžična elektronska varuška nudi ločljivost HD 720p. iBaby M6 WiFi varuška nudi možnost snemanja vašega otroka, pošiljanje opozoril in skupno rabo videa z več uporabniki. Uživajte v jasni sliki vašega otroka tudi ponoči, saj nudi tudi možnost nočne uporabe. Združljiva je z usmerjevalniki (routerji), ki delujejo na 2, 4GHz. Prenos video v..

Na zalogi v skladišču

iBABY za elektronsko varuško M6/M6S/M6T/M7 beli stenski nosilec

Cena:33,18€

iBABY beli stenski nosilec je namenjen kot dodatek iBaby elektronskim varuškam. Omogoča vam, da elektronsko varuško iBaby postavite kamor koli in vam omogoči dostop do jasnega pogleda otroške sobe, združljiv pa je z iBaby Care M7, M6S, M6T in M6 modeli...

Na zalogi v skladišču

iBABY M7 FullHD 360° zvočnik elektronska varuška

Cena:230,45€

iBaby Care M7 elektronska varuška s pametnimi in edinstvenimi funkcijami je skrbno oblikovana tako, da zadovolji potrebe vseh novih in pridnih staršev, osebni asistent, ki vam pomaga pri starševski izkušnji. Full HD 1080p ločljivost videoposnetka z infrardečim nočnim vidom Prikaz lune in zvezd v temi 360° obračanje in nagib za 140° s potegom prs..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)