Elektronske varuške

Na zalogi v skladišču
Predogled

iBABY M6 HD WiFi elektronska varuška

111,32€

IBABY M6 brezžična elektronska varuška nudi ločljivost HD 720p. iBaby M6 WiFi varuška nudi možnost snemanja vašega otroka, pošiljanje opozoril in skupno rabo videa z več uporabniki. Uživajte v jasni sliki vašega otroka tudi ponoči, saj nudi tudi možnost nočne uporabe. Združljiva je z usmerjevalniki (routerji), ki delujejo na 2, 4GHz. Prenos video v..

Na zalogi v skladišču
Predogled

iBABY za elektronsko varuško M6/M6S/M6T/M7 beli stenski nosilec

33,18€

iBABY beli stenski nosilec je namenjen kot dodatek iBaby elektronskim varuškam. Omogoča vam, da elektronsko varuško iBaby postavite kamor koli in vam omogoči dostop do jasnega pogleda otroške sobe, združljiv pa je z iBaby Care M7, M6S, M6T in M6 modeli...

Na zalogi v skladišču
Predogled

iBABY M7 FullHD 360° zvočnik elektronska varuška

230,45€

iBaby Care M7 elektronska varuška s pametnimi in edinstvenimi funkcijami je skrbno oblikovana tako, da zadovolji potrebe vseh novih in pridnih staršev, osebni asistent, ki vam pomaga pri starševski izkušnji. Full HD 1080p ločljivost videoposnetka z infrardečim nočnim vidom Prikaz lune in zvezd v temi 360° obračanje in nagib za 140° s potegom ..

Na zalogi v skladišču
Predogled

iBABY M7 Lite elektronska varuška

185,62€

iBABY M7 Lite elektronska varuška se poleg elegantnega dizajna ponaša tudi z številnimi funkcijami, s katerimi boste poskrbeli za varnost vašega otroka. Kakovostna kamera z ločljivostjo 1080p omogoča odlično sliko. Nudi izboljšan zvočnik, ki omogoča predvajanje uspavank, dvosmerno komunikacijo z otrokom, lahko predvajate glasovne posnetke iz aplika..

Na zalogi v skladišču
Predogled

iBABY M6S FullHD elektronska varuška

127,97€

iBaby M6S elektronska varuška nudi ločljivost full HD 1080p. Uživajte v jasni sliki vašega otroka tudi ponoči, saj nudi tudi možnost nočne uporabe. Združljiva je z dual band usmerjevalniki (routerji), ki delujejo na 2,4GHz ali 5GHz. Dvosmerni zvok vam bo omogočil, da se pogovarjate z dojenčkom, ko ga ni ob vas. Predvajajte uspavanke in zgodbe pr..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)