Električni skiro

Ni na zalogi

XIAOMI Mi električni skiro M365 črn + 2x guma in 2x zračnica

Cena:388,69€

Xiaomi Mi električni skiro - črn Električni skiro Xiaomi MiJia je zložljiv in eden najlažjih električni skirojev na trgu. Izdelan je iz kakovostnega letalskega aluminija in tehta samo 12,5kg. Poleg tega ima tudi elektronski zavorni sistem z ABS in rekuperacijo energije. Tempomat pa bo omogočil enakomerno hitrost. Z električnim skirojem lahko prevo..

Na zalogi v skladišču

Originalna pnevmatika za Xiaomi električni skiro M365

Cena:19,63€

Originalna pnevmatika CST za Xiaomi električni skiro M365 Vsebina: 1 kom..

Ni na zalogi

VonHaus 2x vertikalen nosilec za kolo

Cena:11,53€

VonHaus 2 x stenski nosilec za kolo S temi stenskimi vertikalnimi nosilci za shranjevanje kolesa čim bolje izkoristite svoj prostor v prostoru Narejen iz jekla s trajno plastično prevleko, ki preprečuje nastajanje prask ali poškodbe okvirja vašega kolesa Nosilce dobite z vijaki in stenskimi vložki Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus...

Na zalogi v skladišču

VonHaus stojalo za parkiranje koles, dvojno

Cena:17,39€

VonHaus stojalo za parkiranje koles, dvojno Varno in priročno shranjujte kolesa z enostavno namestitveno dvojno stojalo za kolesa znamke VonHaus Primeren za uporabo na vrtu, v garaži, domu ali delovnem mestu Deluje kot varna zaklepna točka za varovanje koles pred krajo Stojalo lahko fiksirate na tla ali steno, vijaki priloženi Izdelana iz galvan..

Na zalogi v skladišču

VIVO S3 8,5'' 350W LED črn električni skiro

Cena:421,50€

VIVO S3 električni skiro je idealen za sproščeno vožnjo po urbanem okolju. 350 W motor vam omogoča hitrost vožnje do 25 km/h. Vsestranski, varen in vzdržljiv elektronski skiro z modernim dizajnom je primeren za prijetno vožnjo po mestu. LED zaslon modernega izgleda prikazuje hitrost vožnje, polnost baterije in izbiro moči. Za večjo varnost ima skir..

Ni na zalogi

XIAOMI Mi električni skiro M365 Pro črn

Cena:525,72€

Električni skiro Xiaomi PRO je zložljiv in eden najboljših električni skirojev na trgu. Izdelan je iz kakovostnega letalskega aluminija in tehta samo 14,2kg. Poleg tega ima tudi elektronski zavorni sistem z ABS in rekuperacijo energije. Tempomat pa bo omogočil enakomerno hitrost. Z električnim skirojem lahko prevozite do 45km (odvisno od terena), k..

Ni na zalogi

Električni skiro Ninebot ES2 by Segway

Cena:393,96€

Preživljanje prostega časa, hitenje po opravkih, potovanje po mestnih središčih – Ninebot by Segway ES2 je idealna rešitev za vse, ki iščete učinkovite načine prevoza. Z električnim skirojem Ninebot by Segway ES2 lahko potujete s hitrostjo do 25 km/h in z enim polnjenjem naredite kar 25 km poti. Najvišja hitrost 25 km/h Ninebot by Segway KickScoote..

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)