Torbice

Na zalogi v skladišču

Anker Nebula Capsule prenosna torbica

Cena:6,46€

Nebula Capsule by AnkerPionir na področju zabave na prostem. Uradna potovalna torbica za Nebula Capsule žepni projektor. Izdelana iz PU usnja, mehkega EVA materiala in zaščitnega ohišja odpornega na vodo. ..

Na zalogi v skladišču

RivaCase siva torba za športne kamere (GoPro) 7512

Cena:20,29€

RivaCase torbica za shranjevanje športnih kamer in dodatkov. Ta lahka in trdna torbica je narejena iz visokokakovostnega EVA materiala za zaščito vaše športne kamere pred nenamernimi poškodbami Vodoodbojna tkanina Prostora je za dve akcijski kameri (GoPro, Sony ali drugi priljubljeni modeli) in dodatke (stativ, daljinski upravljalnik, nastavke in ..

Na zalogi v skladišču

RivaCase črna torba za digitalni fotoaparat 7412 PS

Cena:17,39€

Torba v obliki toka za digitalni fotoaparat. Lastnosti proizvoda:                                                                                                                                           Torbica se odlično prilega skoraj vsakemu High / Ultra zoom in kompaktnim fotoaparatom z izmenljivim objektivom. Udobno prileganje kompletu Sony ..

Ni na zalogi

RivaCase Črna torbica za SLR fotoaparat 7202 SLR

Cena:22,82€

Torba v obliki toka DSLR. Lastnosti proizvoda:                                                                                                                                                  • Kompatibilna z večino SLR kamer z zoom lečami. • Odprtina za nalaganje z vrha se odpira stran od vašega telesa, za hiter dostop do vašega SLR. • Vodotesna ..

Na zalogi v skladišču

RivaCase hibridna SLR torbica ramenska 7450 PS

Cena:40,03€

Priznana znamka RivaCase ponuja funkcijsko dovršene in kvalitetne izdelke po odličnih cenah. Torba je narejena iz kvalitetnih vodoodbojnih materialov. Mehka notranjost poskrbi, da so predmeti v njej odlično zaščiteni. V njej je prostor za DSLR aparat s pritrjenim objektivom, ter še dva dodatna objektiva. Notranji prostor se lahko s posebnimi stenam..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)