Gospodinjski aparati

Ni na zalogi

VonShef držalo za kuhinjske pripomočke vrtljivo Copper

Cena:13,51€

Lastnosti:  S slednjim elegantnim držalom, bodo vaši kuhinjski pripomočki pospravljeni in vedno pripravljeni na delo.  Gladka, nedrseča podloga omogoča 360° vrtenje.  Notranji razdelilnik s tremi ločenimi predelki in izvlecljivim delom za vodo. Izdelano iz visoko kvalitetnega nerjavečega jekla.  Velikost 18 x14 cm Spletna stran proizvajalca: htt..

Na zalogi v skladišču

VonShef stojalo za začimbe 1 nivo

Cena:9,62€

Lastnosti:  Trdna, kromirana oblika za shranjevanje do 8 kozarcev začimb. Enostavna montaža, pritrditev na steno ali omaro. (vijaki so priloženi) Velikost: 6 x 41 x 6.2cm (V x D x G)..

Ni na zalogi

MIA Retro EW 3686RG kovinski 1,8L 2200W grelnik vode

Cena:26,71€

Električni grelnik vode MIA EW 3686 RG "Retro" se ponaša z močjo 2200 W moči in 1,8 l prostornine. Nerjaveče jekleno ohišje, odstranljiv filter proti vodnemu kamnu, odstranljiv pokrov in skrit grelni element v ohišju dodatno olajšajo čiščenje za prijetnejšo uporabo. MIA zagotavlja nemško kvaliteto s 30 let izkušenj na področju gospodinjskih aparato..

Na zalogi v skladišču

VonShef košara za sadje zlata

Cena:14,43€

Lastnosti:  Sodobna posoda, minimalistične geometrijske oblike in brušenega zlatega zaključka, bo našla osrednje mesto tudi v vašem domu. Izdelana iz trpežne nerjaveče, kovinske žice, bo uporabna za shranjevanje sadja, zelenjave, steklenic, kot tudi dekorativnih izdelkov.  VonShef ekluziva. Velikost: 26 x 20cm Spletna stran proizvajalca: https:/..

Ni na zalogi

VonShef odcejevalnik za posodo zložljiv črn

Cena:19,37€

Lastnosti:  Odcejevalnik ima dva nivoja, ter vam tako nudi dovolj prostora za več posode.  Odstranljiva košarica za jedilni pribor in pladenj za kapljanje.  Zložljiva oblika za enostavno shranjevanje, ko ta ni v uporabi.  Kovinsko ohišje je odporno proti rji. Dimenzije: 43 x 33 x 27cm (D x V x Š) Spletna stran proizvajalca: https://www.vonshef.co..

Ni na zalogi

VonShef odcejevalnik za posodo Rose Gold

Cena:24,18€

Lastnosti:  Dvoetažni odcejavalnik za odlaganje skled, krožnikov, pripomočkov in kozarcev. Odstranljivo držalo za pripomočke in pribor lahko uporabljate na notranjem ali zunanjem delu odcejevalnika.  Lično in elegantno kovinsko ohišje z roza-zlatim zaključkom proti rjavenju.  Dimenzije: 43 x 25 x 34cm (D x Š x V) Spletna stran proizvajalca: http..

Na zalogi v skladišču

Vonshef termovka 3L nerjaveče jeklo

Cena:27,14€

Lastnosti:  Zmogljivost 3L. Primerno za tople in hladne napitke. Dvojna stena iz nerjavečega jekla ohranja napitke tople ali hladne več ur. Varnostni zatič in ročaj za enostavno in varno prenašanje. Spletna stran proizvajalca: https://www.vonshef.com/vs_en/food-preparation-storage/food-storage/drink-flasks/3l-air-flask..

Na zalogi v skladišču

VonShef termovka 5L nerjaveče jeklo

Cena:33,86€

Lastnosti:  Zmogljivost 5L. Primerno za tople in hladne napitke. Dvojna stena iz nerjavečega jekla ohranja napitke tople ali hladne več ur. Varnostni zatič in ročaj za enostavno in varno prenašanje. Spletna stran proizvajalca: https://www.vonshef.com/vs_en/5l-air-flask..

Na zalogi v skladišču

VonShef stojalo za začimbe 2 nivoja

Cena:12,58€

Lastnosti:  Trdna, kromirana oblika za shranjevanje do 16 kozarcev začimb. Enostavna montaža, pritrditev na steno ali omaro. (vijaki so priloženi) Velikost: 21 x 41 x 6.2cm (V x D x G)..

Ni na zalogi

VonShef podstavek za jedilni pribor 6-8 predelkov

Cena:17,39€

Lastnosti:  Možnost podaljšanja za nastavitev podstavka v 6 - 8 predelkov, ki ustreza vsem običajnim kuhinjskim predalom. Lahko se uporablja tudi kot organizator pisalniške mize, orodja, kozmetike in drugo. Narejen iz močnega, okolju prijaznega bambusa.  Velikost: 41 x 29 x 6cm (v celoti podaljašn 41 x 46 x 6cm)  Spletna stran proizvajalca: http..

Na zalogi v skladišču

VonShef kuhinjski organizator

Cena:24,18€

Lastnosti:  Prihranite prostor in shranite nože in ostale kuhinjske pripomočke na enem mestu. Za lažji dostop lahko nedrsečo desko za rezanje lahko hranite na zadnji strani (samo ročno pranje). Primerno za rezila dolžine do 21cm in širine do 6.5cm. Velikost: 29 x 12 x 23cm (V x D x Š) Spletna stran proizvajalca: https://www.vonshef.com/vs_en/kit..

Ni na zalogi

VonShef posoda za kruh

Cena:24,18€

Lastnosti:  Ohranja kruh svež dlje časa.  Izdelana iz nerjavečega jekla. Pokrov posode iz bambusa, se lahko uporablja kot deska za rezanje.  Velikost: 36 x 21 x 20 cm (D x V x Š)  Spletna stran proizvajalca: https://www.vonshef.com/vs_en/matte-black-bread-bin..

Ni na zalogi

VonShef set posod za živila (3 kosi)

Cena:19,37€

Lastnosti: Preprost in eleganten videz bo dopolnil katerikoli dom. Komplet 3 steklenih posod je primeren za shranjevanje vsebin kot so riž, testenine, piškoti, kava... Silikonsko tesnilo in pokrov iz akacijevega lesa zagotavljata nepredušnost in podaljašno svežino vsebine.  Bistro steklo za enostavno prepoznavanje vsebine posod.  Spletna stran p..

Na zalogi v skladišču

VonShef set posod za shranjevanje (4 kosi)

Cena:23,26€

Lastnosti:  Preprost in eleganten videz bo dopolnil katerikoli dom. Komplet 4 steklenih posod je primeren za shranjevanje suhih vsebin kot so riž, testenine, piškoti, kava, sladkor, moka... Nerjaveče jeklo z neprepustnimi prozornimi akrilnimi pokrovi. Velikost: 12.7 x 9cm, 12.7 x 12cm, 12.7 x 16cm, 12.7 x 19cm Spletna stran proizvajalca: https:/..

Na zalogi v skladišču

VonShef držalo za kuhinjske pripomočke nerjaveče jeklo

Cena:19,37€

Lastnosti: Držalo za do 20 kuhinjskih pripomočkov kot so lopatice, metlice, žlice...  Nerjaveče jeklo za enostavno čiščenje ročno ali v pomivalnem stroju. Velikost: 17.5 x 17.5 cm Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/kitchen/food-prep/utensil-holder..

Prikazujem 1 do 15 od 15 (1 strani)