Tehtnice

Ni na zalogi

Kuhinjska tehtnica AD3158

Cena:10,71€

Kuhinjska tehtnica Adler AD 3158 nima le sodobnega in edinstvenega dizajna, temveč je tudi izjemno funkcionalna naprava. Površina, izdelana iz eko bambusa, pokriva zelo natančen mehanizem, ki ga lahko uporabimo za tehtanje izdelkov z natančnostjo do 1 g. Kuhinjska tehtnica AD 3158 vam omogoča enostavno branje elektronskega LCD zaslona in funkcije t..

Na zalogi v skladišču

MIA KW 7006 5kg s kovinsko ploščo digitalna kuhinjska tehtnica

Cena:9,26€

Digitalna tehtnica MIA KW 7006 z merilno površino iz jekla omogoča tehtanje na 1 g natančno do skupne teže do 5kg. Nerjaveče jeklo omogoča enostavno čiščenje in z nizkim dizajnom jo lahko pospravite v vsak predal. Velik modro osvetljen zaslon omogoča enostavno branje podatka. Z pravočasnim opozorilom za menjavo baterije poskrbi, da vas nikoli ne pu..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY 40kg digitalna tehtnica za kovček

Cena:6,17€

GOOBAY digitalna tehtnica za kovčke - funkcija zaklepanja podatkov: pomnilniški vmesnik z zvočnim signalom, ki kaže stabilno težo - funkcija tare (za umerjanje prazne prtljage), prikaz preobremenitve in samodejni izklop - ergonomska zasnova naprave z LCD zaslonom - robustna konstrukcija - enostavno pritrdite na katerikoli kos prtljage - prikaz teže..

Na zalogi v skladišču

Brabantia kuhinjska tehtnica

Cena:25,03€

Brabantia kuhinjska tehtnica Ste naveličani kuhinskih tehnic, ki izgledajo vse enako? Brabantia kuhinjska tehtnica vas bo prepričala s svojim videzom, vzdržljivostjo in natančnostjo, saj boste lahko izmeri od 1 g pa kar do 5 kg. Poleg tega ima tehtnica na zadnje robu kovinski kaveljček, tako, da jo boste lahko obesili in vam bo vedno pri roki. Za p..

Na zalogi v skladišču

Maxmobile pametna tehtnica CS20C1 - bela

Cena:27,54€

Pametna Bluetooth steklena tehtnica, ki meri več kot 14 bistvenih podatkov za spremljanje vaše telesne aktivnosti, ki jih lahko spremljate preko pametnega telefona.TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:Zaslon: Velik LCD zaslonPovezava: Bluetooth v4.0Merilna zmogljivost: do 180kgVgrajen 4X ITO impulzni vodnikNapredna BIA tehnologijaIzmeri telesno težo, vsebnost te..

Ni na zalogi

Maxmobile pametna tehtnica CS20M - črna

Cena:20,95€

Pametna Bluetooth steklena tehtnica, ki meri več kot 9 bistvenih podatkov za spremljanje vaše telesne aktivnosti. Majhne mere in kompaktna zasnova omogočata, da lahko tehtnico shranite tako, da vam ne zavzame veliko prostora.TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:Zaslon: Velik LCD zaslonPovezava: Bluetooth v4.0Merilna zmogljivost: do 180kgVgrajen 4X solarni impulz..

Na zalogi v skladišču

Adler kuhinjska tehtnica črna

Cena:10,54€

Adler kuhinjska tehtnica črna Elektronska kuhinjska tehtnica Adler ima maksimalno kapaciteto 5 kg in natančnost 1 g. Omogoča natančno merjenje sestavin, ki jih uporabljamo pri kuhanju. Zaradi svoje oblike in velikosti je zelo priročna za shranjevanje in ima možnost da se samodejno ali ročno izklopi ter je opremljena z zelo berljivim LCD zaslonom. ..

Na zalogi v skladišču

Adler kuhinjska tehtnica rdeča

Cena:10,54€

Adler kuhinjska tehtnica rdeča Elektronska kuhinjska tehtnica Adler ima maksimalno kapaciteto 5 kg in natančnost 1 g. Omogoča natančno merjenje sestavin, ki jih uporabljamo pri kuhanju. Zaradi svoje oblike in velikosti je zelo priročna za shranjevanje in ima možnost da se samodejno ali ročno izklopi ter je opremljena z zelo berljivim LCD zaslonom...

Na zalogi v skladišču

Adler kuhinjska tehtnica bela

Cena:10,54€

Adler kuhinjska tehtnica bela Elektronska kuhinjska tehtnica Adler ima maksimalno kapaciteto 5 kg in natančnost 1 g. Omogoča natančno merjenje sestavin, ki jih uporabljamo pri kuhanju. Zaradi svoje oblike in velikosti je zelo priročna za shranjevanje in ima možnost da se samodejno ali ročno izklopi ter je opremljena z zelo berljivim LCD zaslonom...

Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)