Kavni aparati

Na zalogi v skladišču

Adler kavni aparat za espresso rdeč

Cena:65,48€

Tehnične specifikacije: - Zmogljivost črpalke: 15 bar - Možna priprava espressa ali cappuccina - Hitro ustvari vrelo vodo in paro - Odstranljiva posoda za vodo 1,6L - Maksimalna kapaciteta za vrenje vode: 150 ml - Gumbi z svetlobnim indikatorjem: on/off, para;  - Odstranljiv in pralen podstavek za kapljanje - Iz nerjavečega jekla - Sodoben dizajn -..

Ni na zalogi

Adler penilec mleka

Cena:36,18€

Adler penilec mleka Mesko penilec mleka je odličen pripomoček za pripravo pene in je opremljen s posodo s prostornino 355 ml. Penilec mleka deluje s priklopom v električno omrežje in je na voljo v črni barvi. Tehnične specifikacije: -Velikost posode 355ml -Za pripravo mlečne pene in vroče čokolade -Hkrati lahko spenite 115ml mleka in segrejete 2..

Ni na zalogi

Mesko mlinček za kavo 110W

Cena:14,30€

Mesko mlinček za kavo 110W Električni mlinček za kavo z močjo 110 W je idealen pripomoček za vse, ki imate radi aromatično, sveže mleto kavo. Deluje zelo tiho in ga ni mogoče vklopiti, ko pokrov mlinčka ni pravilno nameščen. Odlikujejo ga rezila iz nerjavečega jekla, ki omogočajo da naenkrat zmeljete do 70 g kavnih zrn hkrati. Tehnične specifikaci..

Na zalogi v skladišču

VAVA penilec mleka

Cena:38,80€

Vroče, toplo ali hladno mleko: osvežite se z izbiro hladnega, toplega ali vročega mleka, tako da lahko naredite kapučino, macchiatos, lattes, navadno kavo z mlekom in še več. Opomba: Za polnjenje uporabite mleko, ki ga je manj kot 115ml / 3.9 oz, 240ml / 8.1. Uporabite polno mleko za penjenje. Tiho, varno in pametno oblikovan: tiho delovanje pri ..

Na zalogi v skladišču

Adler kavni aparat s filtrom

Cena:25,84€

Aparat za pripravo kave je enostaven za uporabo, funkcionalen in enostaven za čiščenje.  Tehnične podrobnosti: Steklena posoda z udobnim ročajem in prostornino 0,7L Vgrajena posoda za vodo, z zunanjim oknom nivoja vode Odstranljiv nihajni filter (uporabljajte papirnate filtre v velikosti 2) Priročen navoj proti polivanju Plošča za ohranjanje toplo..

Na zalogi v skladišču

Camry kavni aparat s filtrom

Cena:31,23€

Aparat za pripravo kave je enostaven za uporabo, funkcionalen in enostaven za čiščenje.  Tehnične specifikacije: Steklena posoda z udobnim ročajem in prostornino 1,2L Vgrajena posoda za vodo, z zunanjim oknom nivoja vode Odstranljiv nihajni filter (uporabljajte papirnate filtre v velikosti 4) Priročen navoj proti polivanju Plošča za ohranjanje top..

Ni na zalogi

Espresso kavomat Adler AD4404 CR

Cena:65,48€

ADLER Espresso avtomat je bil zasnovan za zahtevne ljubitelje kave, za katere je pomemben poleg okusa tudi vonj kave. Izkazalo se je, da je to odlična naprava, ki jo lahko uporabljate doma in na delovnem mestu v vseh krajih, kjer uživate v sveže aromatični kavi. Visoka učinkovitost naprave (ocenjena je pri 850W, ima visoko zmogljivo 15-barsko tlačn..

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)