Likalniki

Na zalogi v skladišču

Camry likalnik CR5029

Cena:23,07€

Ohišje v beli in zeleni barvi skriva močno napravo z močjo 2400W. Uporablja se lahko tako horizontalno kot vertikalno. Njegova keramična plošča skupaj s funkcijo parnega likanja omogoča lažje in zelo učinkovito likanje. SPodnja stran ima funkcijo samočiščenja, ki olajša čiščenje naprave. Parni likalnik ima anti-kapalne in anti-calc funkcije. Tako s..

Ni na zalogi

Brabantia likalna deska C 124x35 mehurčki

Cena:77,74€

Brabantia likalna deska C 124x35 mehurčki Brabantia likalna deska Perfect Flow je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik ali parno postajo in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zaščito va..

Na zalogi v skladišču

Brabantia likalna deska C 124x35 roza santini

Cena:77,74€

Brabantia miza za likanje C 124x35 roza santini Brabantia likalna deska Perfect Flow je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik ali parno postajo in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zašč..

Na zalogi v skladišču

Brabantia likalna deska D 135x45 metal

Cena:86,58€

Brabantia likalna deska D 135x45 metal Brabantia likalna deska D je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik, kjer ga lahko za kratek čas odložite in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zašč..

Ni na zalogi

Brabantia likalna deska C 124x45 rože

Cena:77,74€

Brabantia likalna deska C 124x35 rože Brabantia likalna deska Perfect Flow je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik ali parno postajo in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zaščito vašega..

Na zalogi v skladišču

Brabantia likalna deska C 124x45 botanika

Cena:77,74€

Brabantia likalna deska C 124x35 botanika Brabantia likalna deska Perfect Flow je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik ali parno postajo in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zaščito va..

Ni na zalogi

Brabantia likalna deska D 135x45 črte

Cena:86,57€

Brabantia likalna deska D 135x45 črte Brabantia likalna deska D je sodobno oblikovana deska s prijetnim vzorcem in s posebno obliko nog. Te so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano stabilnost, poleg tega pa ne drsijo. Opremljena je z odložiščem za likalnik, kjer ga lahko za kratek čas odložite in otroško ključavnico, ki bo poskrbela za zašči..

Na zalogi v skladišču

Adler parni likalnik 2000W

Cena:23,90€

Eleganten in praktičen parni likalnik z močjo 2000 W ima natančno zasnovane parne šobe in kar učinkovito razprši paro in olajša likanje zahtevnejših kosov oblačil. Tehnične specifikacije:  Moč 2000 W Visokokakovostna keramična likalna plošča Posebej zasnovane parne šobe za učinkovitejšo porazdelitev pare Možnost navpičnega likanja Samodejna čistil..

Na zalogi v skladišču

Brabantia Mini likalna deska - bež

Cena:17,13€

Brabantia Mini likalna deska - bež Brabantia Mini likalna deska je idealna rešitev za likanje rokovav vaši srajc. Deska je narejena iz vrhunskih materialov in je primerna za vse parne likalnike. Za stabilnost poskrbijo ne drsljivi nastavki.  Lastnosti:  Enostvavno shranjevanje - zložljiva Nedrsljivi nastavki  Stabilna podlaga  Uradna stran proizva..

Na zalogi v skladišču

BESTRON AST2200 2200W s keramično ploščo parni likalnik

Cena:17,31€

Keramični parni ročni likalnik BESTRON AST2200 2200W s prostornim 200 ml rezervoarjem vode in 1,9 m fleksibilnim kablom omogoča svobodo gibanja in da se lahko posvetite le likanju. Nastavljate lahko temperaturo likanja. Konstanten izpust pare 45 g / minuto in sunkovit izpust pare 100 g / minuto poskrbita da ste pri delu natančni in obleke zlikane z..

Na zalogi v skladišču

Camry potovalni parni likalnik 840W

Cena:14,36€

Camry potovalni parni likalnik 840W Potovalni parni likalnik je priročen in enostaven za shranjevanje zaradi svoje majhnosti in zložljivim ročajem, tako da se enostavno prilega v vsako prtljago. Je uporabniku prijazen in izredno lahek (samo 0,6kg). Oznake na gumbu omogočajo prilagoditev temperature glede na vrsto materiala, ki jo likate. Tehnič..

Na zalogi v skladišču

Camry parni likalnik 2600W

Cena:21,41€

Parni likalnik 2600W Zelo praktičen in estetski parni likalnik z močjo 2600W ter ohišjem v beli in zeleni barvi, ki ga odlikuje keramična plošča z 43 parnimi odprtinami. Vse to omogoči preprosto in učinkovito likanje. Parni likalnik ima samoočiščevalno funkcijo ter sistem proti kapljanju in proti nabiranju vodnega kamna. Tehnične specifikacije:..

Na zalogi v skladišču

Camry parni likalnik 2200W

Cena:26,52€

Parni likalnik Camry CR 5026 Zelo praktičen parni likalnik, z ohišjem v beli in modri barvi in močjo, ki je ocenjena na 2200W. Keramična grelna plošča ima 43 parnih odprtin. Prednost likalnika je, da ima sistem proti nabiranju vodnega kamna in sistem proti kapljanju. Ima samodejno čistilno funkcijo. Tehnične specifikacije: -moč: 2200 W -keramičn..

Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)