Mesoreznice

Na zalogi v skladišču

Adler salamoreznica 200 W

Cena:40,65€

Adler salamoreznica AD4701 Varen in priročen rezalnik hrane visoke kakovosti je opremljen z zložljivo mizo in snemljivim orodjem za potiskanje ter z rezilom iz nerjavečega jekla, ki omogoča da so rezine narezka zelo tanke. Debelino rezine lahko poljubno prilagajamo. Nastavitev debeline rezanja je preprosta zahvaljujoč indikatorju. Napravo se enost..

Na zalogi v skladišču

Camry salamoreznica 200w

Cena:62,47€

Tehnične specifikacije: - Rezilo iz nerjavečega jekla, premer 19 cm - Varnostno stikalo - Prilagoditev debeline rezine (0-15mm) - Indikator debeline rezine - Zložljiva miza in snemljivo orodje za potiskanje - Nazivna moč: 200W..

Na zalogi v skladišču

Aparat za mletje mesa Adler AD4808

Cena:46,55€

Primerna naprava za tiste, ki želijo pripraviti domače klobase in mleto meso. Opremljen je s tremi rezalnimi siti (zamenljivimi). V kompletu je vključen tudi bat za mletje klobas. Celotna naprava je izdelana iz trajnih materialov, ki jih je enostavno razstaviti in očistiti. Poleg naprednega načina ima tudi obratno funkcijo mletja. Moč delovanja je ..

Na zalogi v skladišču

MIA MG 2507 2v1 1200W mesoreznica

Cena:44,15€

2 v 1 mesoreznica MIA MG2507 je primerna za mletje vseh vrst mesa in prav tako primerna za izdelavo klobas ter piškotov. V kompletu so dodaništirje nastavki za izdelavo različnih vrst piškotov. Nabrizgajte si svoje najljubše piškote različnih oblik. Mesoreznica je hitra in močna (1200W) in zmore zmleti 1,3kg mesa na minuto. V paketu so priloženi tr..

Na zalogi v skladišču

Camry aparat za mletje mesa CR4810

Cena:67,86€

Zanesljiva naprava za vse, ki želijo pripraviti svoje klobase in mleto meso. Narejena iz trpežnih materialov, enostavna za montažo in čiščenje. Naprava ima vgrajen prostor za  dodatno opremo, ki preprečuje, da bi jo izgubili. Stroj je opremljen z dvostranskim nožem v obliki križa, katerega življenjska doba je večja, montaža pa je lažja, ker režeta ..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)