Ostali aparati

Na zalogi v skladišču

Adler mini pralni stroj s spin funkcijo

Cena:45,85€

Tehnične specifikacije: - Program pranja (15min) - Kapaciteta v bobnu (pranje): 3kg - Kapaciteta v bobnu (spin): 1kg - Nazivna moč: 150W - Maksimalna moč pranja: 400W - Maksimalna moč spin: 580W - Zunanje dimenzije: 360 x 370 x 530mm - Notranje mere: 320 x 330 x 260 - Nizka poraba vode in energije - Enostaven za uporabo - Odtočne cevi vključene - I..

Ni na zalogi

Camry električna hladilna torba 45l

Cena:105,14€

Camry CR 8061 prenosni hladilnik  Je idealen za popotnike, ki želijo tudi med kampiranjem imeti hladno pijačo vedno na dosegu roke. Odlikuje ga posebna termična izolacija, ki omogoča ohranjanje stalne temperature tudi do 20 °C nižje od temperature okolja. Zložljiv ročaj je nameščen tako, da ga je mogoče skriti v predal hladilnika, prav tako ga lah..

Na zalogi v skladišču

Camry aparat za pokovko bel

Cena:21,61€

Tehnične specifikacije: - Nazivna moč: 1200W - Gumijaste nogice proti zdrsu - Stikalo za vklop/izklop z lučko - Prozoren pokrov s skledo za merjenje porcije - Priprava kokic s pomočjo vročega zraka v približno 2 minutah in pol brez olja in maščob Spletna stran proizvajalca: CR4458..

Na zalogi v skladišču

Camry vakumski varilnik

Cena:59,53€

Vakumski varilnik CR4470 Vakumski varilnik Camry omogoča dolgotrajno shranjevanje živil v vakumu. Živila ostanejo sveža in zaščitena pred izguba okusa in arome – celo do 5x daljši rok trajanja živil kot sicer. Tehnične specifikacije: -do 5-krat daljši rok trajanja živil -moč: 110W Spletna stran proizvajalca:http://www.camryhome.eu/index.php?ln..

Na zalogi v skladišču

Camry folije za vakumiranje

Cena:14,36€

Camry CR4470.1 vakumske folije Vakumske folije izdelane posebaj za Camry CR4470 vakumski varilnik. Komplet vsebuje vakumske folije za shranjevanje: 3- krat 20x300 cm 2-krat 28x300 cm Spletna stran proizvajalca:http://www.camryhome.eu/index.php?lng=en&id_prod=cr_4470.1..

Ni na zalogi

Camry vitrina za vino

Cena:108,44€

Camry vitrina za vino 12 steklenic/33 litrov Vitrina za vino je odlična naprava, ki omogoča da vino ohrani svoj okus in aromo. Vitrina za vino s hlajenjem in nadzorno ploščo na dotik je odlična za hranjenje vina. Omogoča shranjevanje 12 steklenic vina. Naprava je zelo elegantno zasnovala in deluje zelo tiho. Tehnične specifikacije: -zmogljivost ..

Na zalogi v skladišču

Camry ledomat CR8073

Cena:136,11€

Ledomat Camry Ledomat Camry vam v roku pol ure proizvede do pol kilograma ledenih kock, ki so nato shranjene v toplotno izolirano posodo. Posoda za vodo ima prostornino 2,2l in je zelo enostavna za polnitev. Tehnične specifikacije: -Kapaciteta izdelave ledu: 12kg / 24h -Prostornina rezervoarja za vodo: 2,2L -Klimatska razred: N -Nivo glasnosti:..

Na zalogi v skladišču

Camry električna hladilna torba 32 l

Cena:77,67€

Camry električna hladilna torba 32 l Prenosna električna hladilna torba Camry s kapaciteto 32 l je odlična rešitev za vse, ki se boste poleti odpravili na kampiranje, piknike ali ostale aktivnosti pri katerih bosta hrana in pijača ostala sveža in hladna. Zahvaljujoč termični izolaciji ohišja je mogoče ohraniti stalno temparaturo, celo do do 20 ° C..

Ni na zalogi

Beezz električni lopar proti mrčesu

Cena:5,13€

FloraSun Električni lopar za mrčes Beezz – Električni lopar proti insektom Okolju prijazna rešitev! Beezz - vaš rešitelj pred komarji, muhami, molji in drugimi majhnimi žuželkami. Ko pritisnete stikalo za vklop, po mreži steče električni tok, ki uniči žuželke. Tehnične podrobnosti: - Uporabnost: dom, vrt, balkon, terasa, kampiranje, pisarna, delav..

Ni na zalogi

Camry mini hladilnik 20L, 12/230V

Cena:99,28€

Tehnične specifikacije: - Skupna kapaciteta: 20L - Uporabna prostornina: 19L - LCD zaslon - Elektronski nadzor temperature - Konstantna temperatura v hladilnem prostoru - Prozorna vrata - Osvetljena notranjost - Odstranljiva polica - Najvišja temperatura hlajenja: do 20 ° C pod temperaturo okolja - Najvišja temperatura segrevanja: 60 ° C - Posebna ..

Na zalogi v skladišču

Adler sušilec sadja

Cena:30,98€

Sušilec sadja Adler AD6654 Zelo praktičen sušilec sadja, katerega moč je ocenjena na 400W je primeren za sušenje gob, zelenjave, sadja kot tudi zelišč. Zaradi dehidracijskega postopka se okus proizvoda ohrani. Sušilec sadja je tih in učinkovit in naenkrat lahko sušite izdelke kar na 4 pladnjih. Omogoča nastavitev temparature. Zaradi varnosti je su..

Na zalogi v skladišču

Camry prenosni pralno ožemalni stroj - Odprta embalaža

Cena:72,47€

Tale mali pralno-ožemalni stroj bo poskrbel za vaša oblačila na potovanju ali v kampu. Naprava ima dve ločeni odprtini: eno za pranje oblačil (do 3 kg) in drugo za ožemanje (do 1 kg) prej opranih oblačil. Na voljo sta vam program za običajno ali mehko pranje.  Tehnične specifikacije:- Idealno za majhno in občutljivo perilo- Ločena pralni in ožemaln..

Na zalogi v skladišču

MIA IC 9963 aparat za pripravo sladoleda

Cena:24,02€

Aparat za pripravo sladoleda MIA IC 9963 ponuja 3 možnosti uporabe v enem, v 15 minutah pripravi sladoled, ohlajuje ledene kocke in hladi steklenice. Posoda z prozornim pokrovom je enostavna za uporabo in ima mehanizem za zaklepanje. Motorni del je snemljiv, kar omogoča enostavno čiščenje posode. Posoda (1,2L) je primerna tudi za predhodno zamrzova..

Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)