Ventilatorji

Na zalogi v skladišču

Camry prenosni ventilator 3v1

Cena:98,98€

Adler prenosni ventilator 3v1 Multifunkcionalen visoko učinkovit hladilnik zraka 3v1 z glavnimi funkcijami hlajenja, čiščenja in vlaženja zraka je potreba vsake pisarne ali manjšega stanovanja. Uporabnik lahko izbira med 3 hitrostmi prezračevanja. Prenosni ventilator je opremljen tudi z vgrajenim rezervoarjem vode 8L, ki ima tudi indikator nivoja v..

Na zalogi v skladišču

MIA VLO 3021S 27 cm črn namizni ventilator

Cena:16,52€

MIA ventilator vam omogoča, da tudi v toplejših dneh ohranite svežino v sobi ali pisarni. Ventilator ima primerno funkcijo nihanja, ki spreminja nivo zraka na poti, tako da zrak ne postane neprijeten...

Na zalogi v skladišču

Camry hladilec zraka 3v1

Cena:85,89€

Večnamenski visoko učinkoviti hladilec zraka s funkcijami hlajenja, čiščenja ali vlaženja zraka, je odlična oprema za vsako pisarno.  Uporabnik lahko izbira med 3 hitrostmi prezračevanja. Hladilnik zraka je opremljen tudi z vgrajenim rezervoarjem za vodo 7l z indikatorjem nivoja vode. Tehnične specifikacije: Funkcije delovanja: hlajenje, čiščenje,..

Na zalogi v skladišču

MIA VLO 6010 33 cm krom srebrn retro namizni ventilator

Cena:37,02€

MIA ventilator vam omogoča, da tudi v toplejših dneh ohranite svežino v sobi ali pisarni. Ventilator ima primerno funkcijo nihanja, ki spreminja nivo zraka na poti, tako da zrak ne postane neprijeten. Ventilator je na voljo v retro videzu srebrnega kroma. Na zadnji strani ima na voljo ročaj za lažje prenašanje. Podloga proti drsenju omogoča stabiln..

Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)