Elektronske varuške

Na zalogi v skladišču

iBABY M6 HD WiFi elektronska varuška

Cena:120,65€

IBABY M6 brezžična elektronska varuška nudi ločljivost HD 720p. iBaby M6 WiFi varuška nudi možnost snemanja vašega otroka, pošiljanje opozoril in skupno rabo videa z več uporabniki. Uživajte v jasni sliki vašega otroka tudi ponoči, saj nudi tudi možnost nočne uporabe. Združljiva je z usmerjevalniki (routerji), ki delujejo na 2,4 GHz. Prenos video v..

Na zalogi v skladišču

iBABY M7 Lite elektronska varuška

Cena:160,91€

iBABY M7 Lite elektronska varuška se poleg elegantnega dizajna ponaša tudi z številnimi funkcijami, s katerimi boste poskrbeli za varnost vašega otroka. Kakovostna kamera z ločljivostjo 1080p omogoča odlično sliko. Nudi izboljšan zvočnik, ki omogoča predvajanje uspavank, dvosmerno komunikacijo z otrokom, lahko predvajate glasovne posnetke iz aplika..

Na zalogi v skladišču

iBABY M7 FullHD 360° zvočnik elektronska varuška

Cena:174,33€

iBaby Care M7 elektronska varuška s pametnimi in edinstvenimi funkcijami je skrbno oblikovana tako, da zadovolji potrebe vseh novih in pridnih staršev, osebni asistent, ki vam pomaga pri starševski izkušnji. Full HD 1080p ločljivost videoposnetka z infrardečim nočnim vidom Prikaz lune in zvezd v temi 360° obračanje in nagib za 140° s potegom prs..

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)