Vrtno pohištvo

Ni na zalogi

VonHaus dekorativen podstavek za senčnik

Cena:26,15€

VonHaus dekorativen podstavek za senčnik Z vzorčastim motivom in brušenim bronastim premazom je ta dekorativna baza za sončnik brezhiben dodatek k vsakemu vrtu Primeren za jeklene in lesene sončnike s premerom cevi do 57,5 ​​mm. Opremljen je z nastavljivim vijakom za manjše senčnike z ožjo cevjo Izdelana iz poliuretanske smole omogoča enostavno ..

Na zalogi v skladišču

VonHaus Adirondack blazina za stol - zelena

Cena:21,28€

VonHaus "Adirondack" blazina za stole Končni detajli lahko prinesejo vse razlike, zato okrasite svoj stol s specialno blazino. Modra "žajbljeva" zelena barva daje blazinam svež, poletni občutek. Zaključki okoli roba blazine dodajo občutek izboljšane kakovosti. Ni vse v videzu, zato so tudi te blazine oblazinjene za udobje. Privijte jih na zaslonsk..

Ni na zalogi

VonHaus dekorativen podstavek za polovični senčnik

Cena:23,19€

VonHaus dekorativen podstavek za polovični senčnik Z vzorčastim motivom in brušenim bronastim premazom je ta dekorativna baza za sončnik brezhiben dodatek k vsakemu vrtu Primeren za polovične sončnike Opremljen je z nastavljivim vijakom za manjše senčnike z ožjo cevjo Izdelana iz poliuretanske smole omogoča enostavno vzdrževanje in je zgrajena tak..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtna garnitura iz ratana

Cena:183,66€

Prostor za sedenje je pomemben del vsakega zunanjega prostora, združuje družino in prijatelje in je tam, kjer preživimo večino svojega časa. Vrtna garnitura iz rattana -  VonHaus Rope Style je v kompletu z dvema enojnima stoloma, dvosedom in kavčem. V sivem vrvnem slogu in moderni mizi iz steklene plošče je praktičen, a eleganten in je popoln dodat..

Ni na zalogi

VonHaus Pokrivalo za senčnik

Cena:24,18€

VonHaus Pokrivalo za senčnik Pokrivalo za senčnik je primerno za vse letne čase Narejen je iz kvalitetnega 600D poliestra, ki je odporen na vodo Opremljen z manjšimi luknjami za zračenje, s katerimi se zmanjša možnost kondenzacije in nastanka plesni Mere: 83x255 cm (približno) Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/parasol-cove..

Na zalogi v skladišču

VonHaus prevleka za vrtno klop (2-sedežna)

Cena:24,18€

Preveleka vrtne klopi VonHausNaj bo vaša vrtna klop dobra leto za letom s prevleko The Storm Collection VonHaus.Univerzalna vodoodporna zasnova je primerna za uporabo vse leto (razen v ekstremnih vremenskih pogojih), zato ne glede na vreme, bodite prepričani, da je vaša klop zaščitena.Izdelana iz težkega premium 600D poliestra z vodoodbojno in odpo..

Ni na zalogi

VonHaus viseča mreža z okvirjem

Cena:58,24€

VonHaus viseča mreža z okvirjem Sprostite se na soncu ves dan s to udobno in elegantno dvojno visečo mrežo s spremljajočim okvirjem - ni potrebe po iskanju dreves ali delovnih mest, da bi zavarovali vašo visečo mrežo Mešana tkanina je mehka in udobna v beli in modri barvi, navdihnjeni z navtiko, medtem ko je jekleni okvir s praškastim premazom moč..

Na zalogi v skladišču

VonHaus prevleka za vrtno klop (3-sedežno)

Cena:28,92€

Prevleka trosedne klopiZaščitite svojo vrtno klop pred dežjem s 3 sedežno prevleko klopi znamke VonHaus 'The Storm Collection'.Univerzalna vodoodporna zasnova je primerna za uporabo vse leto (razen v ekstremnih vremenskih pogojih), tako da ste lahko prepričani, da elementi ne bodo poškodovali sedežev. Ko vas napovedujejo nepredvidljivi vremenski vp..

Ni na zalogi

VonHaus viseča mreža z okvirjem za dva

Cena:77,67€

VonHaus viseča mreža z ovkirjem za dva Sproščajte se na soncu ves dan s to udobno in elegantno dvojno visečo mrežo s spremljajočim okvirjem - ni potrebe po iskanju dreves ali delovnih mest za varovanje vaše viseče mreže Mešana tkanina je mehka in udobna v oranžni barvi, medtem ko je jekleni okvir s praškastim premazom močan in trden Prostostoječi ..

Na zalogi v skladišču

VonHaus preveleka za vrtno klop Love Bench

Cena:28,92€

Zaščitite svoj ljubezenski sedež pred najhujšim vremenom s prevleko VonHaus z naslovom "The Storm Collection".Univerzalna vodoodporna zasnova je primerna za celoletno uporabo (razen v ekstremnih vremenskih razmerah), tako da lahko svoj spremljevalni sedež pustite zunaj, ne da bi ga izpostavil morebitnim poškodbam.Izdelana iz trpežnega premium 600D ..

Ni na zalogi

VonHaus viseča mreža z okvirjem oranžna

Cena:62,98€

VonHaus viseča mreža z okvirjem Sprostite se na soncu ves dan s to udobno in elegantno dvojno visečo mrežo s spremljajočim okvirjem - ni potrebe po iskanju dreves ali delovnih mest, da bi zavarovali vašo visečo mrežo Mešana tkanina je mehka in udobna v beli in modri barvi, navdihnjeni z navtiko, medtem ko je jekleni okvir s praškastim premazom moč..

Na zalogi v skladišču

VonHaus set 2 zložljivih lesenih vrtnih stolov

Cena:82,55€

VonHaus set 2 zložljivih lesenih vrtnih stolovKakovosten les se ponaša z naravno privlačnostjo, zaradi česar je harmoničen dodatek zelenim zunanjim prostorom. Pametna zasnova pomeni, da bo videti super doma na trati, palubi, terasi ali balkonu.Izdelani so iz trajnostnega, dolgotrajnega in okolju prijaznega malezijskega trdega lesa Meranti s certifi..

Ni na zalogi

Set 4 uteži za paviljon

Cena:24,18€

Set 4 uteži za paviljon in baldahin Preprečite, da bi vaš paviljon "odletel" v slabem vremenu. V setu so 4 uteži, ki se namestijo na noge paviljona - primerne so tudi za baldahine, šotore... Napolnijo se s peskom ali vodo. Vsaka utež drži približno 8 litrov.  Visoko kvaliteten material, odporen na vremenske vplive, z vijaki za enostavno montažo in..

Na zalogi v skladišču

VonHaus lesen vrtni stol

Cena:77,67€

Lesen vrtni stol VonHaus Adirondack Klasično oblikovan stol je narejen iz trpežnega, naoljenega akacijevega lesa in bo brezčasen dodatek vašemu vrtu ali terasi. Njegov rustikalni izgled, bo lepo dopolnil ostalo našo ponudbo VonHaus Adirondack stolov ali se povezal z mnogimi drugimi obstoječimi zbirkami vrtnega pohištva. Za enostavno vzdrževanje ga..

Na zalogi v skladišču

VonHaus rustikalna vrtna garnitura za dva z mizico Loveseat

Cena:136,49€

Elegantna rustikalna vrtna garnitura -  Kot nalašč za sprostitev na terasi, balkonu ali atriju Narejena iz dolgotrajnega in trpežnega trdega lesa s prevleko iz tikovega olja za dodatno zaščito lesa Vrtno garnituro odlikujeta dva naslanjača, povezana z dvo nivojsko mizo - v kompletu z vgradno odprtino za sončnike premera 4 cm Enostavna montaža Dimen..

Ni na zalogi

VonHaus lesen gugalnik

Cena:106,86€

Gugalni stol VonHaus Rocking Adirondack Klasičen lesen gugalni stol, ki nudi trajen slog in eleganco - brezčasen dodatek vašemu vrtu, terasi ali palubi. Ta naravni leseni stol, narejen iz trpežnega lesenega akacijevega lesa, gleda na eno s svojo zunanjo okolico. Njegov rustikalni čar in zaključek naravnega lesa sta dobrodošla popestritev katerega ..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtna klop

Cena:58,63€

Izdelana iz vzdržljivega, trajnega in okolju prijaznega malezijskega trdega lesa Meranti s certifikatom PEFC - klop je presenetljiva s svojim bogatim, rdečkastim odtenkom. Prevleka iz tikovega olja doda dodatno zaščito in zagotavlja lep, sijoč zaključek. Zagotovljeno, da izgledate elegantno na kateri koli terasi, balkonu ali atriju Ta tradicionaln..

Na zalogi v skladišču

VonHaus prevleka za 3-sedežni gugalnik

Cena:53,36€

Prevleka za vrtno gugalnico VonHaus 3-sedežnaVaš 3-sedežni gugalnik ponuja ure sprostitve v najtoplejših mesecih v letu, zato poskrbite, da bo pripravljen, da ga lahko uživate vsako poletje z nekaj preprostim vzdrževanjem. Vodotesna zasnova naredi to prevleko primerno za celoletno uporabo (z izjemo ekstremnih vremenskih razmer), zato bo vaš gugalni..

Na zalogi v skladišču

VonHaus 2,7M senčnik samostoječi UV30+ bež

Cena:33,93€

S premerom 2.7m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo podstavka, ki ga prodajamo ločeno. Jekleni okvir, odporen proti rji, s prevleko iz poliestra iz trdega materiala, ki nudi zaščito pred UV30 + Nagibni vrh vam omogoča prilagajanje senčnika tako, da n..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtna gartnitura za dva z mizico

Cena:112,65€

Izdelana iz vzdržljivega, trajnega in okolju prijaznega malezijskega trdega lesa Meranti s certifikatom PEFC - klop je presenetljiva s svojim bogatim, rdečkastim odtenkom. Prevleka iz tikovega olja doda dodatno zaščito in zagotavlja lep, sijoč zaključek. Zagotovljeno, da izgledate elegantno na kateri koli terasi, balkonu ali atriju Elegantna vrtna..

Na zalogi v skladišču

VonHaus stranska mizica z imitacijo betona 48 x 48 x 56cm

Cena:38,87€

VonHaus stranska mizica z imitacijo izgleda betonaZdružuje okroglo votlo ploščo debeline 50 mm in podlago iz MDF X-Frame - vsa zavita v melaminsko folijo -, da poudari lepoto rustikalnega betona, hkrati pa zagotavlja, da je lahka in primerna za notranjo uporabo. Ta stranska mizica, zmerne velikosti, je odličen dodatek k kateri koli sobi v domu in ..

Ni na zalogi

VonHaus 3M senčnik samostoječi UV30+ bež

Cena:67,86€

S premerom 3m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo ponderiranih osnovnih segmentov. Priporočamo VonHaus 2 Pack Banana (potrebni so štirje segmenti, ki enakomerno uravnavajo sončnik - zato sta potrebna dva sklopa - oba sklopa nista vključena). 3M polie..

Na zalogi v skladišču

VonHaus set zložljivih stolov

Cena:50,86€

Set 2 lesenih zložljivih stolov prinaša rustikalni občutek v vaš zunanji prostor Narejena iz dolgotrajnega in trpežnega malezijskega trdega lesa Meranti s prevleko iz tikovega olja, ki doda dodatno plast zaščite in zagotavlja lep, sijajni zaključek Enostaven, eleganten dizajn, visoko naslonjalo in trdne noge Sestava ni potrebna (že sestavljeno) Dim..

Na zalogi v skladišču

Vonhaus klubska miza 80x80x45cm

Cena:58,24€

Naravna pepelno siva barva betona s tipično obarvanim črnim zaključkom in minimalističnimi črnimi nogami z osnovo X okvirja Nosilnost do 10kg Velikost: D80 X Š80 X v45cm Potreben minimalen poseg za sestavo, vključena slikovna navodila Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/concrete-look-coffee-table..

Na zalogi v skladišču

VonHaus uteži za senčnike (2 kom)

Cena:35,90€

2-delni komplet vključuje utežene segmente sončnega dežnika oz. senčnika. Združljiv je s številnimi izdelki in modeli - med drugim tudi VonHaus Banana v vseh barvah. Prosimo, upoštevajte: za varno uravnoteženje senčnika so potrebni 4 segmenti torej potrebujete 2 kompleta. Uteži pridejo v klasični črni barvi, da se brezhibno uskladijo z drugim vrt..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtna garnitura Loveseat

Cena:82,55€

Eleganten vrtni dvosed - odlična alternativa tradicionalnemu vrtnemu pohištvu - VonHaus vrtna garnitura vsebuje dva fotelja z visokim naslonom in stekleno mizo Idealen za vrtove, terase in balkone. Narejen iz jeklenega ogrodja in  tekstilne tkanine, ki se enostavno očistijo. Zgornja miza iz kaljenega stekla ima dve polici za dodatno shranjevanje So..

Na zalogi v skladišču

VonHaus senčnik 2m lesen oranžen

Cena:19,76€

S premerom 2m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo podstavka, ki ga prodajamo ločeno. Dimenzije senčnika: 200 x 230 x 230 cm od tega je 230cm največja višina Teža: 3.5kg Premer droga: 37,8mm Več na: uradni strani..

Na zalogi v skladišču

VonHaus dvosed gugalnik

Cena:87,36€

Močno jekleno prašno barvano ogrodje dopolnjuje tekstilna tkanina, ki jo je zelo enostavno vzdrževati Moderna siva barva se bo enostavno uskladila z ostalim vrtnim pohištvom Enostaven za montažo - priložena so enostavna slikovna navodila. Velikost: 116 x 69,5 x 95cm (D X Š X V) Maksimalna obremenitev: 160kg Spletna stran proizvajalca: https://www...

Na zalogi v skladišču

VonHaus 2,7M senčnik samostoječi UV30+ siv

Cena:33,93€

S premerom 2.7m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo podstavka, ki ga prodajamo ločeno. Jekleni okvir, odporen proti rji, s prevleko iz poliestra iz trdega materiala, ki nudi zaščito pred UV30 + Nagibni vrh vam omogoča prilagajanje senčnika tako, da n..

Ni na zalogi

VonHaus prevleka za vrtno garnituro

Cena:48,49€

Preveleka za pohištveni komplet VonHausDajte svoji vrtni mizi in stolu zaščito, ki jo potrebuje, da ostane v odlični formi skozi vse leto, ne glede na vreme.Ta izdelek je del zbirke Storm, vrste pohištvenih prevlek, oblikovanih tako, da nudijo popolno zaščito pred potencialno škodljivimi zunanjimi pogoji.Popolna zaščitaIzdelana iz močnega 600D poli..

Na zalogi v skladišču

VonHaus 2,7M senčnik samostoječi UV30+ oranžen

Cena:33,93€

S premerom 2.7m, sončnik ponuja veliko senco in je primeren za namestitev nad mizo na terasi ali kje drugje. Senčnik je potrebno zavarovati z uporabo podstavka, ki ga prodajamo ločeno. Jekleni okvir, odporen proti rji, s prevleko iz poliestra iz trdega materiala, ki nudi zaščito pred UV30 + Nagibni vrh vam omogoča prilagajanje senčnika tako, da n..

Ni na zalogi

VonHaus leseno 3-nadstropno stojalo za rože

Cena:33,93€

3-nadstropno stojalo za rože Prikažite svoje rastline v stilu s tem tronadstropnim zložljivim stojalom za rastline. Izdelan je iz akacijevega lesa in je odporen na vremenske vplive, zaradi česar je primeren tako v zaprtih prostorih kot na prostem.Zložljiva zasnovaInovativni dizajn omogoča shranjevanje v katerem koli ozkem prostoru vaše hiše, ko ga ..

Ni na zalogi

VonHaus viseča mreža z okvirjem za dva

Cena:77,67€

VonHaus viseča mreža z ovkirjem za dva Sproščajte se na soncu ves dan s to udobno in elegantno dvojno visečo mrežo s spremljajočim okvirjem - ni potrebe po iskanju dreves ali delovnih mest za varovanje vaše viseče mreže Mešana tkanina je mehka in udobna v oranžni barvi, medtem ko je jekleni okvir s praškastim premazom močan in trden Prostostoječi ..

Na zalogi v skladišču

VonHaus blazina za vrtno klop - zelena

Cena:19,37€

Na vrtni klopi si omislite blazino iz živahne zelene tkanine, ki bo vaši vrtni klopi dala svež občutek. Odlikujeta jo dve hrbtni mašnji, s katerimi si zagotovite blazino za klopi in dodate dekorativni pridih.Vključuje nevidne zadrge, s katerimi lahko pred pranjem enostavno odstranite prevleko blazine.Izdelana iz vodoodpornih materialov. Brizg vode ..

Prikazujem 1 do 34 od 34 (1 strani)