Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/minevra/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/minevra/public_html/system/framework.php:42) in /home/minevra/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 193 Nega las

Nega las

Na zalogi v skladišču

MIATEC MT-HT 19450 2200W sušilnik las

Cena:11,94€

Sušilnik za lase MIA HT19450 je profesionalni sušilec las elegantne oblike z močjo 2200W Ima dva ločena drsna gumba za hitrost (0-1) in nastavitev temperature (1-2-3), kar omogoč a kombinacijo 6 nastavitev uporabe. Sušilniku ne manjka niti nepogrešljiv gumb CoolShot, na sredini sušilca, ki zagotavlja sunek hladnega zraka. Ta poskrbi za fiksiranje p..

Ni na zalogi

MIATEC AB 2576RG 1100W ION električna krtača za lase

Cena:17,31€

Električna krtača za lase MIA AB 2576RG IO je profesionalna in primerna za oblikovanje različne dolžine las. Z močjo kar 1000 W in dvema nivojemema, med katerima preklapljate z drsnim gumbom je primerna za hitro sušenje in oblikovanje. Krtača avtomatsko preklopi v ionsko tehnologijo, pri čemer oddaja negativno nabite delce, ki preprečujejo elektros..

Na zalogi v skladišču

Adler sušilnik las 1500 W vijoličen

Cena:10,96€

Adler sušilnik las 1500 W vijoličen  Sušilec las z močjo 1500 W z moderno zasnovo je zelo učinkovit in trajen ter narejen iz kakovostnih materialov. Omogoča tri nastavitve temparature in dve nastavitvi hitrosti sušenja las. Sušilnik za lase je ergonomsko oblikovan in priročen za uporabo. Prav tako ima sušilnik las funkcijo »cool shot«. Opremljen j..

Ni na zalogi

Adler sušilnik las 1600 W zlat

Cena:11,27€

Adler sušilnik las 1600 W zlat Sušilec Adler z močjo 1300 W odlikuje sodobna zasnova, ob tem pa je zelo učinkovit in trajen – predvsem zaradi uporabe kakovostnih materialov. Je odlična izbira za vse, ki želijo urediti svoje lase v kratkem času. Raznolike nastavitve hitrosti sušenja omogočajo prilagoditev različnim potrebam in vrstam las. Sušilnik ..

Na zalogi v skladišču

Adler zložljivi sušilnik las 1300 W moder

Cena:9,95€

Adler zložljivi sušilnik las 1300 W moder Sušilec las z močjo 1300 W je zelo praktičen, saj ima zložljiv ročaj, ki nam omogoča lažje shranjevanja in ga zaradi enostavnosti shranjevanja vzamemo s seboj kamorkoli. Sušilec las ima možnost nastavitve različnih hitrosti sušenja las. Opremljen je z ergonomsko ročico, ki je zelo lahka. Tehnične specifik..

Ni na zalogi

Adler zložljivi sušilnik las 1300 W roza

Cena:9,95€

Adler zložljivi sušilnik las 1300 W roza Sušilec las z močjo 1300 W je zelo praktičen, saj ima zložljiv ročaj, ki nam omogoča lažje shranjevanja in ga zaradi enostavnosti shranjevanja vzamemo s seboj kamorkoli. Sušilec las ima možnost nastavitve različnih hitrosti sušenja las. Opremljen je z ergonomsko ročico, ki je telo lahka. Tehnične specifik..

Na zalogi v skladišču

Adler sušilnik las 2000 W črno-zlat

Cena:22,02€

Sušilnik za lase 2000W z difuzorjem AD 2244 Sušilec za lase z močjo 2000W in modernim dizajnom je odlična izbira za vse, ki želijo, da bi bili njihovi lasje videti osupljivo. Sušilec las ponuja možnost reguliranja hitrosti in temparature. Sušilnik las ima tudi koncentrator in difuzor, ki omogočajo še dodatne možnosti za način sušenja las. Tehn..

Ni na zalogi

Adler sušilec sadja

Cena:30,98€

Sušilec sadja Adler AD6654 Zelo praktičen sušilec sadja, katerega moč je ocenjena na 400W je primeren za sušenje gob, zelenjave, sadja kot tudi zelišč. Zaradi dehidracijskega postopka se okus proizvoda ohrani. Sušilec sadja je tih in učinkovit in naenkrat lahko sušite izdelke kar na 4 pladnjih. Omogoča nastavitev temparature. Zaradi varnosti je su..

Na zalogi v skladišču

Sušilnik za lase 1400W AD 2247 vijoličen

Cena:9,55€

Z ADLER sušilcem za lase AD 2247 z močjo 1400 W lahko posušite lase hitreje in bolj udobno kot kdajkoli prej! S pomočjo koncentratorja se tok vročega zraka lahko usmeri le tja, kjer ga potrebujete. Sušilnik je opremljen z dvema nivojema moči, je tudi zelo lahek in enostaven za uporabo in shranjevanje. Lastnosti: Moč 1400W 2 ravni moči ..

Ni na zalogi

Camry set za oblikovanje las

Cena:38,74€

5 delni set za oblikovanje las vam olajša oblikovanje najbolj trendi pričesk kar doma. Zasnovan tako, da enostavno in varno, s "klik" sistemom menjate nastavke. Tehnične specifikacije:  Zmogljiv grelni element Odstranljivi nastavki:krtača za ravnanje3D valovne ploščeZIG-ZAG pritrdilne ploščenastavek za kodranje 32 mm nastavek za kodranje 19 mm Moč..

Na zalogi v skladišču

Xiaomi Soocas H3S sušilnik za lase

Cena:44,27€

Xiaomi Soocas H3S sušilnik za lase. Močan pretok zraka za hitro sušenje las. Ohišje sušilnika je v celoti aluminijasto, zato so temperature med sušenjem nižje. Kostantna temperatura 57° skrbi za enakomerno sušenje in preprečuje poškodovanjae las zaradi previsokih temperatur.  Zračna šoba je posebej zaščitena, zato je sušilnik las primeren tudi za ..

Prikazujem 1 do 11 od 11 (1 strani)