Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/minevra/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/minevra/public_html/system/framework.php:42) in /home/minevra/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 193 Koš za ločevanje odpadkov

Koš za ločevanje odpadkov

Ni na zalogi

VonHaus vertikalen koš za smeti 34L

Cena:58,24€

Material: Nerjaveče jeklo Barva: Sivo/črna Barvno kodirani pedali: Ne Prostornina zgornje ločevalne posode: 18L Prostornina spodnje ločevalne posode: 16L Dimenzija izdelka: 77cm (V) x 32,5cm (Š) x 32,5cm (D) Neto teža izdelka: 5kg..

Na zalogi v skladišču

VonHaus koš za smeti 50L kovinski

Cena:64,73€

Velik 50L koš s pedalom za prostoročno uporabo in izboljšano higieno Pokrov z mehkim zapiranjem deluje tiho in samodejno Nerjaveče jeklo, odporno na prstne odtise in druge oznake Odstranljiv notranji koš za enostavno praznjenje Dimenzije: 59 x 40 x 35cm (V x Š x G) Prostornina: 50L Uradna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/home-cle..

Na zalogi v skladišču

VonHaus koš za smeti 50L srebrn - z avtomatičnim odpiranjem in zapiranjem

Cena:58,24€

Lastnosti: Inovativen, higienski in priročen koš za smeti LED infrardeči senzor samodejno odpira in zapira pokrov - ni potrebe po uporabi rok Velika kapaciteta 50L - idealna za majhna in večja gospodinjstva. Robusten dizajn jekla, krem barve Enostaven za uporabo s tipko za vklop / izklop. Prav tako deluje ročno. Napajanje s..

Ni na zalogi

VonHaus koš za smeti 50L kovinsko črn - z avtomatičnim odpiranjem

Cena:58,24€

LED infrardeči senzor samodejno odpira in zapira pokrov, brez umazanih rok.  Velika kapaciteta 50L - idealna za majhna in večja gospodinjstva. Robustno nerjaveče ohišje iz črnega jekla. Enostaven za uporabo s tipko za vklop / izklop. Prav tako deluje ročno. Napajanje s 3 x 1,5 V "D" baterije (niso vključene). Uradna stran proizvajalca: https://ww..

Ni na zalogi

VonHaus koš za ločevanje smeti 70L - z avtomatičnim odpiranjem in zapiranjem

Cena:80,37€

Lastnosti: 2 predala - enostavno upravljate z odpadki in recikliranjem. Velika kapaciteta 70L je primerna za tudi večje družinske hiše LED INFRARED SENSOR - inovativen, higieničen in priročen! LED infrardeči senzor samodejno odpira pokrov, zato vam ni treba uporabljati rok NERJAVEČE JEKLO - izdelan z uporabo močnega, trajnega nerja..

Na zalogi v skladišču

VonHaus koš za smeti 70L - avtomatično odpiranje in zapiranje

Cena:82,94€

Lastnosti: Inovativni, higienski in priročni - VonHaus 70L senzorski bin s LED-infrardečim senzorjem samodejno odpira pokrov za zbiranje odpadkov Velika kapaciteta 70L je primerna za tudi večja gospodinjstva Robustno ne-korozivno ohišje iz nerjavečega jekla omogoča sodoben dodatek k kateremu koli stilu kuhinje ali drugemu upora..

Na zalogi v skladišču

VonHaus koš za smeti 50L - z avtomatičnim odpiranjem in zapiranjem

Cena:58,24€

Lastnosti: Inovativen, higienski in priročen koš za smeti LED infrardeči senzor samodejno odpira in zapira pokrov - ni potrebe po uporabi rok Velika kapaciteta 50L - idealna za majhna in večja gospodinjstva. Robusten dizajn jekla, krem barve Enostaven za uporabo s tipko za vklop / izklop. Prav tako deluje ročno. Napajanje s..

Na zalogi v skladišču

Brabantia PerfectFit vreča za odpadke, V, 3L, 20 kos

Cena:2,40€

Brabantia PerfectFit vreča za odpadke, V, 3L, 20 kos Vrečke za odpadke, ki popolnoma ustrezajo vašemu košu za odpadke Brabantia Enostavno zaprite in prenašajte - z integriranim vezalnim trakom Enostavna embalaža za koriščenje vrečk Edinstvena barvna oznaka na embalaži se ujema z barvno kodo v smetnjakih Izredno močna plastika, debeline od 0,015 d..

Ni na zalogi

Brabantia PerfectFit vreča za odpadke, X, 10-12L, 20 kos

Cena:2,56€

Brabantia PerfectFit vreča za odpadke, X, 10-12L, 20 kos Vrečke za odpadke, ki popolnoma ustrezajo vašemu košu za odpadke Brabantia Enostavno zaprite in prenašajte - z integriranim vezalnim trakom Enostavna embalaža za koriščenje vrečk Edinstvena barvna oznaka na embalaži se ujema z barvno kodo v smetnjakih Izredno močna plastika, debeline od 0,0..

Na zalogi v skladišču

Brabantia PerfectFit vreča za odpadke, Dispenser, Y 20L, 40 kos

Cena:5,26€

Brabantia PerfectFit vreča za odpadke, Y 20L, 40 kos Vrečke za odpadke, ki popolnoma ustrezajo vašemu košu za odpadke BrabantiaEnostavno zaprite in prenašajte - z integriranim vezalnim trakomEnostavna embalaža za koriščenje vrečkEdinstvena barvna oznaka na embalaži se ujema z barvno kodo v smetnjakih Izredno močna plastika, debeline od 0,015 do 0,0..

Ni na zalogi

Brabantia koš za smeti 3L bel

Cena:18,97€

Brabantia koš za smeti 3L Brabantia koš s pedalom je nepogrešljiv kopalniški dodatek, ki je zasnovan v klasični okrogli obliki. Zahvaljujoč svoji priročni dimenziji, je primeren za v kopalnico ali za v WC stranišče. Izdelan je iz kakovostnega materiala, ki je odporen proti koroziji. Opremljen je z notranjo odstranljivo plastično posodo, ki olajša p..

Na zalogi v skladišču

Brabantia koš za smeti 20L mat kovinski

Cena:50,79€

Brabantia koš za smeti 20L  Brabantia koš s pedalom Motion Control, 20 l predstavlja univerzalno rešitev za vsak prostor, saj zahvaljujoč svoji priročni velikosti ne bo zavzel veliko prostora. Zahvaljujoč svoji sodobni obliki je primeren tako za v kopalnico ali kuhinjo, kot tudi za v domačo pisarno ali kar v dnevno sobo. Opremljen je z inovativnim..

Na zalogi v skladišču

Brabantia vgradni koš za smeti 15L bel

Cena:45,85€

Brabantia vgradni koš za smeti, 15 l je praktičen in univerzalen koš, ki je namenjen vgradnji. Idealen je za obešanje na vrata omare, saj nudi možnost montaže na desno ali levo stran. V celoti je izdelan iz nerjavečih materialov, ki košu zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa je tudi odporen proti koroziji. Zahvaljujoč plas..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vertikalen koš za odpadke 72L - z avtomatskim odpiranjem, srebrn

Cena:126,23€

Lastnosti: Inovativen, higieničen in priročen! LED infrardeči senzor samodejno odpira pokrov, zato vam ni treba uporabljati rok. 3 predali za enostavno ravnanje z odpadki in njihovo ločevanje. Spodnji predal s kolesi, ima dva večnamenska predala, ki jih je za enostavno praznenje mogoče v celoti vzeti ven. Skupna zmogljivost 72L: 47L navadni prosto..

Ni na zalogi

Brabantia koš za smeti 5L bel

Cena:33,93€

Brabantia koš za smeti 5L Brabantia koš s pedalom, 5 l predstavlja univerzalno rešitev za manjše prostore, saj zahvaljujoč svoji priročni velikosti ne bo zavzel veliko prostora. Zahvaljujoč svoji sodobni obliki je primeren tako za v kopalnico ali kuhinjo, kot tudi za v domačo pisarno ali kar v dnevno sobo. Opremljen je s pedalom, ki omogoča prostor..

Na zalogi v skladišču

VonHaus koš za ločevanje odpadkov 45L

Cena:61,80€

Material: Nerjaveče jeklo Barva: Sivo/črna Barvno kodirani pedali: Da (rumena, zelena, rjava) Prostornina posameznega koša: 15L Skupna prostornina košev: 45L Možnost odstranitve posameznega koša: Da, kovinski ročaj;  Dimenzija posameznega koša: 38cm (V) x 17cm (Š) x 25cm (D) Dimenzija izdelka: 48,5cm (V) x 60,5cm (Š) x 25cm (D) Teža izdelka: 6,3kg..

Na zalogi v skladišču

Brabantia koš za smeti 12L bel

Cena:38,08€

Brabantia koš za smeti 12L Brabantia koš s pedalom, 12 l predstavlja univerzalno rešitev za manjše prostore, saj zahvaljujoč svoji priročni velikosti ne bo zavzel veliko prostora. Zahvaljujoč svoji sodobni obliki je primeren tako za v kopalnico ali kuhinjo, kot tudi za v domačo pisarno ali kar v dnevno sobo. Opremljen je s pedalom, ki omogoča prost..

Ni na zalogi

VonHaus koš za ločevanje odpadkov 36L

Cena:52,57€

Material: Nerjaveče jeklo Barva: Sivo/črna Barvno kodirani pedali: Da (rumena, zelena) Prostornina posameznega koša: 12L + 24L Skupna prostornina košev: 36L Možnost odstranitve posameznega koša: Da, kovinski ročaj;  Dimenzija izdelka: 48 x 28 x 50cm..

Ni na zalogi

VonHaus koš za smeti 5L mat siv

Cena:14,43€

Lastnosti:  Preprost, eleganten, kovinski 5L koš za smeti. Vgrajen ročaj in odstranljiv notranji koš za enostavno odstranjevanje odpadkov. Pedalo za prostoročno uporabo in večjo higieno. Velikost: 26 x 20 x 23cm (V x D x Š)  - idealen za kopalnice in majhne prostore. Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh_en/5l-grey-pedal-bin..

Na zalogi v skladišču

VonHaus koš za ločevanje odpadkov 60L

Cena:97,11€

Material: Nerjaveče jekloBarva: Sivo/črnaBarvno kodirani pedali: NeProstornina posameznega koša: 30LSkupna prostornina košev: 60LMožnost odstranitve posameznega koša: Da, kovinski ročaj; Dimenzija izdelka: 65cm (V) x 58,5cm (Š) x 33cm (D)Teža izdelka: 7,93kg..

Ni na zalogi

VonHaus koš za smeti 5L rose gold

Cena:14,43€

Lastnosti:  Preprost, eleganten, kovinski 5L koš za smeti z roza zlatim zaključkom. Vgrajen ročaj in odstranljiv notranji koš za enostavno odstranjevanje odpadkov. Pedalo za prostoročno uporabo in večjo higieno. Velikost: 27 x 20 x 23cm (V x D x Š)  - idealen za kopalnice in majhne prostore. Spletna stran proizvajalca: https://www.vonhaus.com/vh..

Prikazujem 1 do 21 od 21 (1 strani)