Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/minevra/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/minevra/public_html/system/framework.php:42) in /home/minevra/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 193 Kurišče

Kurišče

Ni na zalogi

VonHaus vrtno kurišče Geo

Cena:67,92€

VonHaus vrtno kurišče Geo Vrtno kurišče ima izjemno obliko, ki bo pritegnila pozornost. Kurišče ima debelo konstrukcijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zato boste lahko na veliko uživali in se greli ob tabornem ognju. Z zaščitno kupolo boste brez skrbi pred osmojeno travo. Vrtno kurišče VonHaus bo tako prijetna popestritev v vašem vrtu, še..

Ni na zalogi

VonHaus vrtno kurišče okroglo MgO

Cena:116,54€

VonHaus vrtno kurišče Square MgO Vrtno kurišče ima izjemno obliko, ki bo pritegnila pozornost. Narejen je po izgledu naravnega betona, kjeb temu pa ostaja lahek in praktičen, saj je narejen iz odpornega materila MgO, ki je odporen proti UV žarkom, zmrzali in rji.  Primeren za drva in oglje. S priloženimi grabljicami boste lahko premikali oglje oz...

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtno kurišče Mozaik

Cena:92,36€

VonHaus vrtno kurišče 3v1 z vzorcem Mozaika Vrtno kurišče, praktičen žar na oglje ali drva ter osupljiva mozaična miza v enem Zgornji del mize je okrepljen s prepletenim sivim mozaičnim vzorcem, ki naredi to kurišče zares posebno S priloženimi grabljicami boste lahko premikali oglje oz. drva brez, da bi se opekli.  Pladenj za zbiranje pepela, ki g..

Ni na zalogi

VonHaus vrtno kurišče MgO

Cena:145,59€

VonHaus vrtno kurišče imitacija betona.  Želite povabiti ljudi in uživati v večeru, potem bo slednje kurišče pravšnje. Narejeno je po izgledu naravnega betona, kjeb temu pa ostaja lahko in praktično. Izdelan je iz odpornega materila MgO, ki je odporen proti UV žarkom, zmrzali in rji.  Vključuje žar rešetko, tako da kurišče hitro spremenite v žar. ..

Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)