Ostali pripomočki

Ni na zalogi

Camry UV luč proti komarjem in mrčesu (mosqito killer) 16W

Cena:33,99€

UV luč proti komarjem in ostalemu mrčesu (mosquito killer) UV luč proti komarjem in ostalemu mrčesu CR7932 se enostavno obesi na strop in je uporabna tako doma kot tudi v trgovinah, restavracijah itd. Ko se zbirna posoda za mrčes napolni jo enostavno izpraznite. Tehnične specifikacije: -mosqito killer/UV luč proti komarjem in ostalemu mrčesu -up..

Na zalogi v skladišču

Brabantia pokrivalo zunanjega sušilnika za perilo - črno

Cena:14,43€

Brabantia pokrivalo zunanjega sušilnika za perilo - črno Z zaščitnim pokrivalom lahko sušilec za perilo pustite zunaj, saj ga bo zaščitil pred zunanjimi vplivi.  Lastnosti: Mere (VxŠxG): 160x15x15xcm Primeren za vse vrteče zunanje sušilce Brabantia Uradna stran proizvajalca..

Na zalogi v skladišču

VonHaus 75L vrtni voziček

Cena:77,67€

Olajšajte si delo težkih bremen z VonHausovim vrtnim vozičkom. Super zamenjava navadni samokolnici. Lastnosti: Idealen za prevažanje sadik, zemlje, komposta, peska, kamenja, polenov, raznih vrtnih odpadkov, orodja in še veliko drugega. Ta priročen vrtni pomočnik se ponaša z močno plastično kadjo prostornine 75L, transportira pa lahko do 250kg tov..

Na zalogi v skladišču

VonHaus dvokolesna samokolnica 78L

Cena:55,21€

LASTNOSTI: Samokolnica meri 125 x 70 x 65cm z velikim prostorom za tovor velikosti 90 x 65 x 25 cm in 100 kg nosilnosti.  Z robustnim črnim jeklenim okvirjem in robustno plastično kadjo, bo prevažanje komposta, gramoza, tlakovcev in raznih vrtnih predmetov enostavno. Napihljiva dvojna kolesa omogočajo stabilnost nad grobo podlago, mehki ročaji pa ..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtni voziček, mrežasti

Cena:116,54€

Iščete zanesljivega pomočnika, ki bo vlekel svojo težo? Ta VonHaus vrtni voziček je zgrajen tako, da prenese zahteven teren in varno vozi tovor, tako da vam ni treba. Močno črno jeklo iz katerega je zgrajena, mu zagovatavlja nosilnost teže 600 kg ali 500 kg, ko je v gibanju. Veliko, da vam pomaga pri vseh vrstah sam-svoj-mojster opravilih, vrtnarni..

Na zalogi v skladišču

VonHaus 2v1 klečalnik in pručka za sedenje & set orodja

Cena:22,33€

VonHaus 2v1 klečalnik in pručka za sedenje & set orodja uporabite kot klečalnik za obdelavo vrtov ali obrnite in uporabite kot pručko za sedenje Komplet orodja vključuje lopatica za sajenje, vilice, grablje in vrečko za shranjevanje orodja, tako da lahko takoj preidete na delo Jekleni okvir s praškastim premazom je podprt z dvema opornima ročajema..

Na zalogi v skladišču

VonHaus stenski nosilec za cev 20m auto Roll-Up

Cena:77,67€

VonHaus 20-metrska stenska garnitura z avtomatskim navijanjem Hitro in preprosto zalivanje vrta s tem stenskim nosilcem za cev in avtomatskim navijanjem cevi - vzmet samodejno povleče nazaj v ohišje - brez pregibov ali vozlanja cevi Posebno sivo in oranžno ohišje z izjemno dolgo 20m zeleno cevjo - omogoča, da dosežete vsa področja vašega vrta Hitr..

Na zalogi v skladišču

VonHaus stenski nosilec za cev 30m auto Roll-Up 8-funkcijska razpršilna pištola

Cena:97,11€

VonHaus 30-metrska stenska garnitura z avtomatskim navijanjem ter 8-funkcijsko razpršilno pištolo Hitro in preprosto zalivanje vrta s tem stenskim nosilcem za cev in avtomatskim navijanjem cevi - vzmet samodejno povleče cev nazaj v ohišje - brez pregibov ali vozlanja cevi 30 metrov dolga zelena cev se razteza tako, da ustreza tako malim kot veliki..

Na zalogi v skladišču

VonHaus vrtni voziček

Cena:77,67€

VonHaus vrtni voziček  Iščete zanesljivega pomočnika, ki bo vlekel svojo težo? Ta VonHaus vrtni voziček je zgrajen tako, da prenese zahteven teren in varno vozi tovor, tako da vam ni treba. Močno črno jeklo iz katerega je zgrajena, mu zagovatavlja nosilnost teže 600 kg ali 500 kg, ko je v gibanju. Veliko, da vam pomaga pri vseh vrstah sam-svoj-moj..

Ni na zalogi

XIAOMI Mi bluetooth senzor za vlago in temperaturo

Cena:15,68€

Digitalni termometer in vlagomeren, vam izmeri temperaturo in vlago v sobi in prikaže na elektronskem displeju. Naprava je opremljena z zaslonom z e-črnilom, ki zagotavlja ohranjenje in majhno porabo baterije. Napravo lahko brezskrbno uporabljate do 1-leta. Specifikacije: Znamka: Xiaomi Mijia Tip: vlagomer in termometer Barva: Bela Temperaturni ra..

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)