Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/minevra/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/minevra/public_html/system/framework.php:42) in /home/minevra/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 193 Varnostni sef

Varnostni sef

Ni na zalogi

VonHaus varnostni sef 42.5L

Cena:87,36€

Sef iz čistega jekla, prostornine 42,5l/1,5 kubičnih čevljev, zagotavlja popolno varnost vašim dragocenostim, npr. ključem, denarju, draguljem, potnim listom itd. Izredno trpežna jeklena konstrukcija, odporna na rjavenje, ki preprečuje vlome. Elektromagnetna dvojna ključavnica z zapahom velikosti 20mm zagotavlja popolno zaščito. Silikonska tipkovni..

Na zalogi v skladišču

VonHaus sef za 20 ključev

Cena:14,43€

VonHaus sef za 20 ključev na kodo Shranite do 20 ključev na namenska obešala in poskrbite za varno in organizirano hrambo vaših ključev Enostavna ponastavitev 3-mestne ročne kombinirane ključavnice ne zahteva baterij in vam omogoča, da se zanašate na preprosto odpiranje brez ključa Trpežna jeklena konstrukcija s prašno lakirano prevleko proti prah..

Na zalogi v skladišču

VonHaus digitalni sef za 71 ključev

Cena:67,92€

VonHaus digitalni sef za 71 ključev Shranite in zavarujte do 71 ključev na namenska obešala  z nalepkami za vsak ključ in poskrbite za varno in organizirano hrambo vaših ključev Trdna jeklena konstrukcija, odporna na rjo Zmogljiv elektromagnetni zaklepni mehanizem 2 ključa za ročno odpiranje v sili Lučke LED prikazujejo uspešen / neuspel vnos kode..

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)