Za delavnico/skladišče

Na zalogi v skladišču

VonHaus 1.5m 5 polični regal HAMMERITE

Cena:28,92€

Velikost: 150cm x 75cm x 30cm. Izkoristite svoj prostor z robustno shrambo. Vsestransko - ustvarite nastavljive 5-stopenjske police ali delovno mizo. Enostavno preklapljanje med obema zahvaljujoč montaži brez potrebnega orodja. Montaža brez potrebnega orodja, z enostavnim mehanizmom sestavljanja. Idealno za uporabo okoli doma – delavnice, pisarne, ..

Ni na zalogi

VonHaus stenski organizator s 30 predalčki

Cena:24,18€

Lastnosti: Idealen za shranjevanje majhnih pripomočkov, kot so majhna orodja, matice, navoji, vijaki, žeblji in drugo. 30 močnih predalov: 12 velikih velikosti 16,3x10,5x7,2cm  in 18 manjših velikosti 9,3x9,9x4,9cm  Možnost namestitve na steno in ločene uporabe predalov brez plošče. Vsi deli so izdelani iz trpežne plastike, ki je odporna na udarce..

Na zalogi v skladišču

VonHaus torba za orodje na kolesih

Cena:58,24€

Večja torba za orodje na koleščkih omogoča enostavno premikanje vašega kompleta orodja v shrambo. Notranjost vključuje veliko praznega prostora, ki je idealen za shranjevanje električnega orodja, notranji predelki pa so primerni za manjše orodje in dele. Zunanji žepi so ustrezni za shranjevanje orodja, ki ga stalno potrebujete. Vsi predelki imajo z..

Na zalogi v skladišču

VonHaus tabla za orodje s polico

Cena:24,18€

Lastnosti:  Za organiziran delovni kotiček doma v gospodinjstvu, garaži, skladišču ali delavnici. Priloženi sta 2 plošči za pritrditev na steno in 2 polici, za lažjo prilagoditev prostoru. 50 kljukic za zbirko tudi večjega orodja. Izdelano iz trpežne in robustne plastike Velikost table 96x54cm, velikost police 48x21.5x7.6cm Uradna stran proizvaja..

Na zalogi v skladišču

VonHaus zložljiva 4-polična jeklena lestev

Cena:30,44€

Trpežna jeklena lestev s 4 stopnicami. Enakomerna porazdelitev teže za popolno stabilnost. Zgornje držalo in nedrseče stopnice zagotavljajo trdem oprijem. Noge iz nedrseče gumezagotavljajo stabilnost lestve in ne opraskajo vaših tal. Zloži se do debeline zgolj 4,5cm – idealno za shranjevanje v ozkih stanovanjskih prostorih. Varnostni zapah blokira ..

Ni na zalogi

VonHaus 44 delni stenski organizator

Cena:29,05€

Lastnosti:  Idealen za organiziranje ročnega orodaja kot so izvijači, kladiva, klešče in majhnih dodatkov, kot so matice, navoji, vijaki, žeblji in drugi. 4 velikih zabojev dimenzij 213x103x72mm, 12 srednje velikih zabojev 163x103x72mm, 12 majhnih zabojev 117x103x71mm in 14 dodatkov za shranjevanje. Za posebno zahtevne se lahko zaboji in dodatki r..

Ni na zalogi

VonHaus zložljiva A-lestev s tremi stopnicami

Cena:33,93€

Prenosna, trpežna lestev s 3 stopnicami, ki se zloživ kompaktno obliko za lažje shranjevanje. Enakomerna porazdelitev teže za popolno stabilnost. Prečke z velikimi grebeni ponujajo trdno nožno oporo. Noge z nedrsečo gumo držijo lestev na mestu in preprečujejo opraksanje tal. Lahka lestev, težka 2,7kg, za lažje prenašanje. Dimenzije – D62 x Š44 x V6..

Ni na zalogi

VonHaus zložljiv večnamenski oder

Cena:97,11€

VonHaus večnamenski zložljiv oder Trajna konstrukcija okvirja iz jeklene cevi lahko prenese obremenitve do 226 kg Štiri vrtljiva kolesa s 100 mm (4 ”) z individualno blokirno zavoro vam zagotavlja dodatno varnost in podporo Zložljiva stranska polica ponuja popoln prostor za orodjaj, barvnih pločevink in še več, medtem ko delate Odprte dimenzije: V..

Na zalogi v skladišču

VonHaus aluminijasta stolica

Cena:43,68€

Aluminijasta delovna površina s plastičnimi čepi za pritrditev obdelovancev in jeklenim ogrodjem. Raztegljivi delovni pult ima ročice za povečanje ali pomanjšanje delovne površine od 28cm (11”) – 46cm (18”). Vgrajeno držalo za orodje za enostaven dostop do običajno uporabljenih orodij. Vgrajena tehtnica za natančno merjenje. Sistem za hitro zlaganj..

Na zalogi v skladišču

VonHaus kovček za vijake in pribor

Cena:18,71€

Varno shranjevanje vijakov, svedrov in drugega pribora: 12 odstranljivih predalnikov za ločevanje vsebine močan in prozoren polikarbonatni pokrov omogoča enostaven pregled vsebine z zaskočnim mehanizmom je mogoče varno pritrditi več kovčkov skupaj pokrov je vodotesen zato je vsebina kovčka vseskozi suha Spletna stran proizvajalca: https://www.von..

Ni na zalogi

VonHaus Extra Wide 1.8m 5 polični regal

Cena:58,24€

Velikost: 180 x 120 x 40cm. Priloženih 5 nastavljivih polic. Montaža brez vijakov in matic. Enostavno zaklepanje s ključavnico. Idealno za domove, lope, graže in delavnice. Največja dovoljena obremenitev – skupaj 875kg, na polico 175kg. Več na: uradni strani..

Ni na zalogi

VonHaus torba za orodje 15'' črno-siva

Cena:14,43€

VonHaus 15'' torba za orodje Primerna za različne predmete - od ročnega orodja do večjih električnih orodij, kot so vrtalniki, žage in kotni brusilniki. Prazna tehta samo 700g, vendar primerna za prenos do 10kg opreme - odlična alternativa velikim in težkim kovčkom. Torba je izdelana iz elastične ojačane poliestrske tkanine v sivo-črni barvi. Na z..

Ni na zalogi

VonHaus kotni regal s 5 policami

Cena:77,67€

Kotno stojalo VonHaus zagotavlja dodaten prostor za shranjevanje, z možnostjo izrabe kotov, ki ne dovoljujejo širših polic. To ultrarobustno stojalo je idealno za shranjevanje cele vrste predmetov, vključno z orodjem, knjigami, papirji, mapami in datotekami ter oblekami. To kotno stojalo se lahko pritrdi le na 5-stopenjske police VonHaus (SKU: 15/3..

Ni na zalogi

VonHaus stenski predalnik/organizator za shranjevanje 12-delni

Cena:9,35€

VonHaus 12-delni namizni/stenski predalnik Imejte drobni material skrbno pospravljen in hitro dostopen v priročnem 12-delnem organizatorju za shranjevanje. Primeren za uporabo v garaži, delavnici in tudi v gospodinjstvu za šiviljske pripomočke in ostala ročna dela. Vsebina 12 prosojnih predalov - osem predalov dimenzij 53 x 134 x 38 mm in štirje pr..

Ni na zalogi

VonHaus nakladalni voziček - zložljiv (do 70kg)

Cena:29,05€

Nakladalni voziček z nosilnostjo do 70kg. Največja dolžina ročaka je 99,5cm. Je zložljiv in robusten. Specifikacije Največja dovoljena nosilnost: 70kg Teža: 3kg Velikost noge: 38,5 X 28 cm Višina ročaja: 99,5 cm Premer koluta: 12,5 cm Skupna velikost zložena: 64 x 40 x 5,5 cm (višina X širina X globina) Skupna velikost..

Na zalogi v skladišču

VonHaus povezovalni konektorji za regale

Cena:5,09€

6 kompletov zaklepnih spojnikov za robustne nosilce VonHaus. Povežit enote za še večjo stabilnost. Enostavna povezava enot stopenjskih polic skupaj. Siva prevleka, ki se ujema s policami. Več na: uradni strani..

Ni na zalogi

VonHaus prenosni kovček s predalniki

Cena:14,43€

VonHaus prenosni kovček s shranjevalnimi predalniki:Priročen '2 v 1' kovček z notranjimi odstranljivimi predalniki, ki nudi različne možnosti uporabe. Prostoren zgornji del ima varnostno zapiralo in ročaj. Odličen za organizacijo drobnega materiala, dodatkov in delov, kot so vijaki, podložke, matice, vijaki, žeblji, sponke in še več. Dobra izbira z..

Ni na zalogi

VonHaus nakladalni voziček - zložljiv (do 90kg)

Cena:24,38€

Nakladalni voziček z nosilnostjo do 90kg. Največja dolžina ročaka je 108cm. Je zložljiv in robusten. Specifikacije Največja dovoljena nosilnost: 90kg Teža: 3kg Velikost noge: 35,5 X 24 cm Višina ročaja: 108 cm Premer koluta: 15 cm Skupna velikost zložena: 108 X 39,5 X 41 cm (višina X širina X globina) Skupna velikost: ..

Ni na zalogi

VonHaus magnetni nosilec za orodja 40cm 4 kosi

Cena:13,04€

Ta komplet magnetnih držal za orodje, velikosti 4 X 40cm, predstavlja učinkovit način organiziranega shranjevanja vašega orodja, na vinem in lahko dostopnem mestu. Idealno za uporabo doma, v kleti, garaži in v delavnici. Vključuje povezave za priključevanje pasov, zato je primeren za vse stenske površine. Plosko ogrodje iz masivnega jekla s črnim s..

Na zalogi v skladišču

VonHaus prenosni kovček s predalniki

Cena:14,43€

VonHaus prenosni kovček s shranjevalnimi predalniki:Priročen '2 v 1' kovček z notranjimi odstranljivimi predalniki, ki nudi različne možnosti uporabe. Prostoren zgornji del ima varnostno zapiralo in ročaj. Odličen za organizacijo drobnega materiala, dodatkov in delov, kot so vijaki, podložke, matice, vijaki, žeblji, sponke in še več. Dobra izbira z..

Na zalogi v skladišču

VonHaus platformni transportni voziček (150kg)

Cena:33,93€

Zložljiv platformni transportni voziček z nosilnostjo do 150kg. Lastnosti: Največja dovoljena nosilnost: 150kg Teža: 7kg Premer koles: 10cm Velikost: 73.5 x 47 x 83 cm Več na: uradni strani..

Na zalogi v skladišču

VonHaus Topchest organizator za orodje

Cena:67,86€

Kovinska shramba je idealna za shranjevanje delavniškega orodja in delov. Mehanizem zaklepne palice z dvema ključema zagotavlja pritrjenost in varno shranjenost vašega orodja. Tehnologija krogelnih ležajev zagotavlja mehko odpiranje in zapiranje predalov. Protizdrsne obloge v predalih preprečujejo drsenje orodja. Dva ročaja iz nerjavečega jekla ola..

Na zalogi v skladišču

VonHaus delovna miza z vezno steno

Cena:77,67€

Idealno za lope in garaže Praškasti premaz, ki omogoča odpornost proti madežem in znamkam ter enostavno čiščenje Vezna stena in spodnja plošča sta iz masivnega MDF mediapan ploščo iz lesnih vlaken debeline 9mm Priloženo 12 kavljev za obešanje orodij na vezno steno Največja obremenitev 230kg: 100kg na polici, 20kg na vezni steni, 10kg predal. Vel..

Na zalogi v skladišču

VonHaus platformni transportni voziček (300kg)

Cena:51,06€

Zložljiv platformni transportni voziček z nosilnostjo do 300kg. Lastnosti: Največja dovoljena nosilnost: 300kg Teža: 14.5kg Premer koles: 12.5cm Velikost: 91 x 61 x 87 cm Več na: uradni strani..

Na zalogi v skladišču

VonHaus 3 polična jeklena lestev

Cena:25,17€

Trpežna 3-stopenjska jeklena lestev. Enakomerna porazdelitev teže za popolno stabilnost. Nedrseče stopnice omogočajo popoln oprijem. Protizdrsne gumijaste noge držijo lestev na mestu in preprečujejo odrgnine na tleh. Zloži se do debeline zgolj 4,5cm – idealno za shranjevanje v ozkih režah. Varnostni zapah drži lestev pri miru, ko je raztegnjena. Di..

Na zalogi v skladišču

VonHaus kovček za orodje na kolesih

Cena:29,51€

Lastnosti: PREVOZ ORODJA - tale kovček z orodje z vzdržljivimi gumijastimi kolesi, vam omogoča, da shranite orodje v eno priročno enoto in ga enostavno tudi prenašate.  VELIKA ZMOGLJIVOST - 2 veliki enoti lahko zložite in združite kot delovni center na kolesih ali pa jih ločite kot škatli za orodje, vsaka opremljena s fiksnimi in zložljivimi nosil..

Ni na zalogi

VonHaus zložljiva 2-polična jeklena lestev

Cena:23,12€

Prenosna, jeklena lestev z dvema policama, ki se zloži v kompaktno velikost za lažje shranjevanje Porazdeli težo enakomerno za popolno stabilnost Velike protizdrsne površine nudijo trdno držalo za noge Jeklene nogice proti drsenju z gumijastimi čepi držijo lestev na mestu in preprečujejo, da bi se vaša tla poškodovala Zapiralo s krilnim gumbom in g..

Na zalogi v skladišču

VonHaus kovinska tabla za orodje z nosilci

Cena:40,69€

S to VonHaus kovinsko tablo in setom dodatkov, lahko katerokoli steno spremenite v zanesljiv, lahko dostopen in organiziran prostor za shranjevanje vaše zbirke orodja. Vsaka tabla je izdelana iz vzdržljivega perforiranega jekla za dolgotrajno in zanesljivo shranjevanje orodja. Vsaka 40 x 60 cm velika tabla ima vgrajene posamezne montažne luknje, ta..

Na zalogi v skladišču

VonHaus stopnica - pručka

Cena:13,51€

Prenosna, trpežna jeklena stopnica - pručka, ki se zloži za enostavno shranjevanje Porazdeli težo enakomerno za popolno stabilnost Velik žlebasti profil (37 x 26 cm) nudi trdno držalo za noge Proti drsnim gumijastim nogicam držite lestev na mestu in preprečite, da bi se vaše dno poškodovalo Zloži se na debelino samo 4 cm - idealno za shranjevanje v..

Na zalogi v skladišču

VonHaus voziček za orodje

Cena:155,41€

Tale velika VonHaus skrinja za orodje bo ohranila vse vaše orodje organiziranao, pospravljeno in lahko dostopno. Kot idealen partner, bo ta skrinja doma v kateri koli garaži ali delavnici. Zaradi velike nosilnosti in močne jekle konstrukcije bo ta idealna za shranjevanje vseh vrst ročnega orodja in strojne opreme.  Velika valjasta omara je nameščen..

Na zalogi v skladišču

VonHaus zložljiva delovna koza 2 kos

Cena:27,51€

Odlično za podporne lesene deske, palice in rezalne materiale. Primerna je tudi kot začasna delovna miza Težka konstrukcija s trosilnimi drogovi in nedrsečimi gumijastimi nogicami za dodatno stabilnost - skupna teža 150kg / 330lb Protizdrsna gumijasta oporna palica z obrnjenimi končnimi nastavki in metričnimi in imperialnimi merilnimi oznakami Zlož..

Na zalogi v skladišču

VonHaus magnetni nosilec za orodje, 3 delni

Cena:17,18€

Želite urejeno in pospravljeno delavnico, vendar vam zdi, da nimate dovolj prostora, da bi vseeno imeli vse orodje organizirano in hitro pri roki? Slednji nosilci so odlična rešitev in poceni način, da ohranite svoje delovno okolje urejeno. V večini delavnic se uporablja že vsak centimeter razpoložljivega prostora. Vaše delovno mesto mora ostati pr..

Ni na zalogi

VonHaus zložljiva delovna koza 2 kos

Cena:33,93€

Zanašajte se na ta jekleni konjski dvojček, ki vam bo pomagal ustvariti varne in robustne pogoje za delo doma Noge se enostavno zložijo navznoter in se zaklenejo za varno uporabo in kompaktno shranjevanje / prevoz 10cm nedrseča površina ima na vsakem konju žage nedrsečo peno EVA Dimenzije - D99 X V78 X G48cm Teža: 8,4 kg Spletna stran proizvajalca..

Ni na zalogi

VonHaus 1.8m 5 polični regal HAMMERITE

Cena:37,35€

Največja dopustna obremenitev: 875 kg - (175kg na polico). Velikost: 90 x 40 x 180 cm. Zaklepni mehanizem je boljši od starejšega sistema zakovic/ključavnic in se lažje namesti. Idealno za lope in garaže. Barva: Siva z vkovano obdelavo. Debelina MDF: 6.2mm; Debelina nosilca: 0.7mm | Debelina daljše opornice: 0.7mm; Debelina krajše opornice: 0.7m V..

Na zalogi v skladišču

VonHaus delovna postaja 5v1

Cena:132,26€

 to pametno delovno postajo v svojo DIY nastavitev in izkusite prednosti 5 različnih osnovnih potreb delavnic za ceno in prostor enega. Delovno postajo 5 v 1 lahko ponovno konfigurirate za uporabo kot delovno mizo, delovno ploščad, voziček, stojalo za zajeralno žago in lestev s platformo Velika 107 x 44cm deska nudi veliko delovnega prostora Višin..

Prikazujem 1 do 35 od 35 (1 strani)