Prenapetostne zaščite

Na zalogi v skladišču

APC SurgeArrest Essential PM8-GR 8xSchuko prenapetostna zaščita

Cena:41,85€

Prenapetostna zaščita APC PM8-GR z 8 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka..

Ni na zalogi

GOOBAY 1,4m podaljšek s 6 vtičnicami s prenapetostno zaščito in stikalom

Cena:16,82€

GOOBAY razdelilec ima na voljo 6 vtičnic CEE 7/4 s prenapetostno zaščito. Dolžina kabla 1,4 m. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°. Razdelilec ima osvetljeno stikalo za vklop in izklop. Prenapetostna zaščita je na vseh šestih vtičnicah. Ohišje je aluminijasto, primerno za notranjo uporabo...

Na zalogi v skladišču

APC SurgeArrest Essential PM6U-GR 6xSchuko 2xUSB prenapetostna zaščita

Cena:41,85€

Prenapetostna zaščita APC PM6U-GR s 6 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Dodatno se na napravi nahajata še dva USB izhoda za polnjenje vaših naprav. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite Surge..

Ni na zalogi

GOOBAY 1,4m podaljšek z 8 vtičnicami s prenapetostno zaščito in stikalom

Cena:19,78€

GOOBAY razdelilec ima na voljo 8 vtičnic CEE 7/4 s prenapetostno zaščito. Dolžina kabla 1,4 m. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°. Razdelilec ima osvetljeno stikalo za vklop in izklop. Prenapetostna zaščita je na vseh vtičnicah. Ohišje je aluminijasto, primerno za notranjo uporabo...

Na zalogi v skladišču

APC SurgeArrest Essential PM6-GR 6xSchuko prenapetostna zaščita

Cena:29,66€

Prenapetostna zaščita APC PM6-GR s 6 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka..

Ni na zalogi

APC SurgeArrest Essential PM5-GR 5xSchuko prenapetostna zaščita

Cena:18,82€

Prenapetostna zaščita APC PM5-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite SurgeArrest vas bo opozoril, če je vezje poškodovano zaradi močnega udara ali šoka..

Ni na zalogi

APC SurgeArrest Essential PM5U-GR 5xSchuko 2xUSB prenapetostna zaščita

Cena:29,66€

Prenapetostna zaščita APC PM5U-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Dodatno se na napravi nahajata še dva USB izhoda za polnjenje vaših naprav. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite Surge..

Na zalogi v skladišču

APC SurgeArrest Essential PM5T-GR 5xSchuko 1x RJ11 prenapetostna zaščita

Cena:25,60€

Prenapetostna zaščita APC PM5T-GR s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11 modemskim/faks priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Indikator delovanja zaščite S..

Ni na zalogi

APC SurgeArrest Essential PM1W-GR 1xSchuko prenapetostna zaščita

Cena:13,41€

Prenapetostna zaščita APC PM1W-GR z 1 Schuko CEE 7 (230V) priključkom zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah...

Ni na zalogi

APC SurgeArrest Essential PL5B-DE 5xSchuko (powerline) prenapetostna zaščita

Cena:25,60€

Prenapetostna zaščita APC Essential SurgeArrest 5 PL5B-DE s 5 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju, kot so strele in sunki previsoke napetosti. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Ponuja kompatibilnost s powerline omrežnimi adapterji (PLC). 180 stopinj rotacija kab..

Na zalogi v skladišču

MASTERPLUG 15M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

Cena:34,94€

15 mi kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana sta ergonomična ročka za varno uporabo ter možnost shranjevanja na zid. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek..

Na zalogi v skladišču

MASTERPLUG 25M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

Cena:44,76€

25 m kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana je ergonomična ročka za varno uporabo. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek - priročen način za navijanje preprečuje preskakovanje med navijanjem..

Na zalogi v skladišču

MASTERPLUG 8M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

Cena:20,91€

8m kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana sta ergonomična ročka za varno uporabo ter možnost shranjevanja na zid. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek..

Ni na zalogi

MASTERPLUG 40M kolutni podaljšek s 4 vtičnicami s prenapetostno zaščito

Cena:71,42€

40 m kolutni podaljšek MasterPlug s štirimi vtičnicami in prenapetostno zaščito. Dodana je ergonomična ročka za varno uporabo. - stikalo za vklop in izklop - napajalni LED indikator - 90° stopinjski varen priključek - priročen način za navijanje preprečuje preskakovanje med navijanjem..

Ni na zalogi

APC Essential SurgeArrest PM1WU2-GR 1x Schuko prenapetostna zaščita

Cena:21,00€

APC Essential SurgeArrest PM1WU2-GR vam nudi 1 prenapetostno zaščiteno vtičnico, v katero lahko vključite našo napravo kot je npr. računalnik ali druga električna naprava. Ko je vaša naprava vključena v prenapetostno zaščito in indikator zaščite sveti zeleno, je vaša naprava zaščitena pred nihanji v električni napetosti. SurgeArrest PM1WU2-GR ima n..

Na zalogi v skladišču

APC Surge Protector PNOTEPROC6-EC RJ-11 RJ-45 - prenosnik prenapetostna zaščita

Cena:26,95€

Prenapetostna zaščita APC PNOTEPROC6-EC Surge Protector zavaruje vaše naprave (prenosnik) pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11, RJ45 in telefonskim priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Zaščita podatkovnih linij Zaščita podatkovnih linij (Ethernet, koaks..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY 1,5m podaljšek s 6 vtičnicami in stikalom

Cena:6,49€

GOOBAY podaljšek nudi 6 vtičnic CEE 7/4. Dolžina kabla 1,5 m, na voljo je tudi osvetljeno stikalo. Izhodi so varni za otroke. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°...

Na zalogi v skladišču

APC SurgeArrest PMF83VT-GR 8xSchuko 1x Coax 1x RJ11 prenapetostna zaščita

Cena:41,85€

Prenapetostna zaščita APC PMF83VT-GR Surge Arrest z 8 Schuko CEE 7 (230V) priključki zavaruje vaše naprave pred nepredvidenimi dogodki na električnemu omrežju. Ponuja tudi zaščito na podatkovnih povezavah z RJ11, Coax in telefonskim priključkom. Zaščita je namenjena za uporabo doma in v pisarnah. Zaščita podatkovnih linij Zaščita podatkovnih linij..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY 1,5m podaljšek s 6 vtičnicami

Cena:7,23€

GOOBAY podaljšek / razdelilec nudi 6 vtičnic CEE 7/4. Dolžina kabla 1,5 m. Izhodi so varni za otroke. Vtikač je obrnjen v desno za večjo varnosti pri dotiku. Vtičnice so rotirane za 45°...

Prikazujem 1 do 19 od 19 (1 strani)