Spletne kamere

Na zalogi v skladišču

LOGITECH GROUP Expansion dodatna mikrofona za Group videokonferenčni sistem

Cena:318,79€

Dodatni mikrofoni Logitech Group Expansion podaljšajo domet GROUP video konferenčnega sistema in udobno omogočajo sodelovanje do 20 ljudem  v eni veliki sobi. Sodelujočim ni več potrebno, da se stiskajo okoli enega mikrofona.  Glas lahko zaznajo do 8,5 metrov daleč, tako se lahko sliši vsak glas. Mikrofoni se samodejno prepoznajo na napravi, lahko ..

Ni na zalogi

VIEWSONIC VB-CAM-201 4K konferenčna kamera

Cena:911,82€

ViewSonic VB-CAM-201 je 4K videokonferenčna kamera, idealna za majhne do srednje velike konferenčne sobe in učilnice. Ta vsestranska konferenčna kamera je opremljen s pametnimi funkcijami ter zagotavlja optimalno kvaliteto zvoka in slike, tako da se vsi na klic počutijo, kot da so v sobi z vami.   01 - vgrajeni zvočnik (8 W) 02 - 4K video kamera 0..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH HD C930e spletna kamera

Cena:146,00€

Spletna kamera Logitech® C930e prinaša jasne slike in zvok v skoraj vsakem okolju, tudi pri šibki svetlobnih pogojih. Z HD 1080p, širokim 90 stopinj vidnim polju, pan in tiltu in 4x digitalni zoom bo slika izredno dobre kvalitete. Podvignite produktivnost video konferenc, sestankov z izredno jasnim video signalom, četudi je pasovna širina internet..

Na zalogi v skladišču

WOOX R4024 Wifi 1080p dnevna/nočna notranja nadzorna kamera

Cena:31,01€

WOOX R4024 WiFi 1080p dnevna/nočna notranja nadzorna kamera vam omogoča vpogled v vaše prostore kjer koli že ste. Naprava deluje z Amazon Alex-o in Google Home asistentoma. Da bi dobili vpogled v vaše prostore oz. kaj se dogaja trenutno v vašem domu ali v določeni sobi uporabite Amazon Alex-o, ki vam prikaže dogajanje na Echo Show napravi ali na zv..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH ConferenceCam BCC950 1-4 video konferenčni sistem

Cena:261,14€

Konferenčna kamera Logitech ConferenceCam BCC950 omogoča majhnim skupinam, da naredijo svojo konfernco kadarkoli in kjerkoli. BCC950 video sistem je s svojo visoko ločljivostjo, "priklopi in že deluje" spletno kamero in zvočnikom/mikrofonom idealen za majhne sobe in skupine. Postavite ga hitro in enostavno na pisarniško ali konferenčno mizo. HD vid..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH HD C922 PRO stream spletna kamera

Cena:140,74€

Spletna kamera Logitech C922 Pro je optimizirana za streamanje in snemanje v živo na kanale, kot sta Twitch in Youtube. Pretakate lahko vse kar želite v 1080p ali gladkem 720p s 60 fps. Vašo igro lahko predvajate v Full HD z vgrajeno zamenjavo ozadja (Powered by Personify), z zanesljivim zvokom in 78 stopinjskim kotom snemanja. Snemate lahko v živ..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH BRIO 4K spletna kamera

Cena:250,22€

Spletna kamera Logitech BRIO 4K postavlja nove standarde. Je najbolj tehnološko napredna kamera na svetu in z njo dobite video profesionalne kvalitete za video klice, streamanje in video snemanje. Logitech BRIO je polna funkcij, ki proizvedejo odličen video v vseh pogojih. Prva Logitech 4K kamera ponuja 5x digitalni zoom in RightLight 3 s HDR. Zame..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH C615 1080p spletna kamera

Cena:105,10€

Spletna kamera Logitech C615 je lahko vedno z vami. Samo zložite, vzamete s seboj in ko jo potrebujete, jo namestite na vaš prenosnik. Logitech Fluid Crystal tehnologija izboljša sliko in ponuja gladkejši video, ostrejše slike, bogatejše barve in jasnejši zvok. Snema v ločljivosti Full HD 1080p z autofokusom, opravljate lahko video klice v ločljivo..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH MEETUP konferenčna kamera

Cena:1.154,24€

Logitech MEETUP All-in-One konferenčna kamera s 120° vidnim poljem in integriranim zvokom, idealna za manjše konferenčne sobe. Logitech MeetUp prinaša izjemno kakovost videa v majhne konferenčne prostore. 120° vidno polje se zlahka prilagaja prostorom, kjer ljudje sedijo na obeh straneh kamere. Senzor 4K ultra visoke ločljivosti in Logitechova obje..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH C920S HD PRO spletna kamera

Cena:118,24€

LOGITECH kamera C920S vam omogoča, da kar najbolje izgledate na video klicih in boste posneli kakovostne vidoe posnetke. Ponuja HD video kakovost (1080p pri 30 posnetkov na sekundo) in jasen stereo zvok z vsemi najbolj priljubljenimi video aplikacijami. Snemajte v mraku ali močni svetlobi. Vgrajeno HD avtomatsko ostrenje in korekcija svetlobe nata..

Na zalogi v skladišču

MANHATTAN 1080p FHD 2MP USB spletna kamera

Cena:33,38€

MANHATTAN 1080p USB spletna kamera vam omogoča klice, zajemanje videa in streaming v Full HD kakovosti. Služi vam lahko za 1080p video klice ali streaming na vaših najljubših platformah, kot so Skype, Twitch, Teams ali Zoom. Pri 30 sličicah na sekundo je kakovost videa gladka, slike pa so jasne, barvite in kontrastne. Vgrajeni mikrofon zagotavlja, ..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH C925e FullHD 1080p spletna kamera

Cena:114,56€

LOGITECH C925e spletna kamera zagotavlja videoposnetke visoke kakovosti po dostopni ceni v katerem koli pisarniškem okolju. Robusten in prilagodljiv nosilec omogoča enostavno namestitev na prenosnike ali monitorje, drsna zaslonka pa zagotavlja zasebnost. C925e deluje tako rekoč z vsemi programi programske opreme za video konference, zato lahko vsak..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH StreamCam FullHD 60fps USB-C črna spletna kamera

Cena:188,06€

S kamero Logitech StreamCam 1080p 60fps nadrgradite vsebino in delite svojo strast z videoposnetki visoke kakovosti. Kamera ponuja odlično kakovost slike , dvojni mikrofon na sprednji strani in vsestranske možnosti namestitve. Povežete pa jo preko priloženega USB-C kabla. To je popolna kamera za oddajanje na vaše najljubše platforme za pretakanje K..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH StreamCam FullHD 60fps USB-C bela spletna kamera

Cena:188,06€

S kamero Logitech StreamCam 1080p 60fps nadrgradite vsebino in delite svojo strast z videoposnetki visoke kakovosti. Kamera ponuja odlično kakovost slike , dvojni mikrofon na sprednji strani in vsestranske možnosti namestitve. Povežete pa jo preko priloženega USB-C kabla. To je popolna kamera za oddajanje na vaše najljubše platforme za pretakanje K..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH C505 HD spletna kamera

Cena:63,05€

LOGITECH C505 HD je spletna kamera z HD 720p videom in mikrofonom velikega dosega, ki podpira jasen in naraven pogovor, oddaljen do 3 metre. Poleg tega pa omogoča izjemno dolg 2 m kabel USB-A izjemno vsestranske možnosti namestitve. Širokokotni video HD 720p Vgrajena prenosna optika s spletno kamero, zagotavlja ostro, gladko in barvito kakovost v..

Ni na zalogi

LOGITECH HD C270 spletna kamera

Cena:36,78€

HD spletna kamera prinaša jasnejšo, gladkejšo, bogatejšo in ostrejšo sliko. Z njo lahko uživate v širokih HD 720p video klicih in sebe in družino slikate z ločljivostjo. Priložena je Logitech Vid HD programska oprema, s katero lahko takoj začnete z video klici, da pa bo sporazumevanje jasnejše, je vgrajen mikrofon z odstranjevanjem ozadnih šumov...

Ni na zalogi

WOOX R4071 Wifi 1080p dnevna/nočna notranja nadzorna kamera

Cena:31,01€

WOOX R4071 WiFi 1080p dnevna/nočna notranja nadzorna kamera vam omogoča vpogled v vaše prostore kjer koli že ste. Naprava deluje z Amazon Alexa in Google Home asistentoma. Da bi dobili vpogled v vaše prostore oz. kaj se dogaja trenutno v vašem domu ali v določeni sobi uporabite Amazon Alex-o, ki vam prikaže dogajanje na Echo Show napravi ali na zvo..

Ni na zalogi

LOGITECH HD C310 spletna kamera

Cena:63,06€

Družite se s prijatelji kar prek kamere. Z Logitech C310 lahko ustvarjate 5 megapixel fotografije in posnetke v HD 720p resoluciji .Vgrajen je tudi mikrofon z Logitech RightSound tehnologijo, ki odstranjuje ozadni zvok, RightLight pa samodejno nastavlja svetlost slike. Programska oprema vključuje tudi zabavne video efekte, omogoča upload posnetkov ..

Na zalogi v skladišču

WOOX R4600 Wifi 1080p dnevna/nočna notranja nadzorna kamera

Cena:31,01€

WOOX R4600 WiFi 1080p dnevna/nočna notranja nadzorna kamera vam omogoča vpogled v vaše prostore kjer koli že ste. Naprava deluje z Amazon Alex-o in Google Home asistentoma. Da bi dobili vpogled v vaše prostore oz. kaj se dogaja trenutno v vašem domu ali v določeni sobi uporabite Amazon Alex-o, ki vam prikaže dogajanje na Echo Show napravi ali na zv..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH HD PRO C920 spletna kamera

Cena:128,91€

Spletna kamera Logitech Pro C920 vam omogoča, da se povežete z vsemi v polni HD 1080p ločljivosti na Skypeu ali v gladkem 720p na FaceTime na Macu. Prav tako lahko naredite visokokvalitetne video klice z Google Handouts in klientih za video klice. Živahni HD 1080p video klici zajamejo tudi najmanjše detajle. FullHD je možen s H.264, napredno tehno..

Na zalogi v skladišču

VIEWSONIC VB-CAM-001 FHD 1080p spletna kamera

Cena:112,11€

Viewsonic VB-CAM-001 spletna kamera podpira ločljivosti vse do 1080p in zagotavlja kristalno jasne slike ter videoposnetke za boljše videokonference. Širok pogledŠiroko vidno polje 110° vas in vašo okolico popolnoma uokvirja, tako da ste jasno vidni na vsaki video konferenci. Izjemna učinkovitost tudi v slabih pogojih Z zaslonko F2.2 in funkcijo ..

Prikazujem 1 do 21 od 21 (1 strani)