Antene

Ni na zalogi

UBIQUITI NanoBeam NBE-5AC-Gen2 5GHz GEN2 19dBi zunanja UBNT antena

Cena:102,79€

Zunanja antena Ubiquiti NanoBeam AC Gen2 z namenskim omrežjem za upravljanje usmerja energijo v tanjši snop in s fokusom v eno smer blokira ali filtrira motnje in s tem izboljša kvaliteto signala, kar je še posebno pomembno v bolj obremenjenih območjih. Antena in omrežni del sta združena za največ efekta v najmanjšem paketu. Ubiquiti airOS 8 ponuja..

Ni na zalogi

MIKROTIK LHG 4G/LTE kit (RBLHGR&R11e-4G) 21dBi zunanja antena

Cena:162,37€

MIKROTIK LHG 4G/LTE kit (RBLHGR&R11e-4G) 21dBi zunanja antena, ki jo namestite na prostem, na drog, na steber oz. na dovolj visoko strukturo in se povežite tudi kjer se mobilni telefoni ne morejo. Enota je opremljena z enim Ethernet priključkom, ima vgrajen modem visoke kakovosti kategorije 4 za hitrosti do 150 Mbit / (downlink) in 50 Mbit / (uplin..

Ni na zalogi

UBIQUITI RocketDish airMAX 2x2 PtP Bridge Dish (RD-5G34) 5GHz 34dBi UBNT antena

Cena:365,50€

UBIQUITI RocketDish airMAX (RD-5G34) anteno odlikuje konstrukcija nosilcev in 2x2, dvojna polarnost. Antene airMAX so zasnovane z robustno mehansko zasnovo za uporabo na prostem. RocketDish antene in Rocket bazne postaje so bile oblikovane za brezhibno skupno delovanje. Vsaka antena airMAX ima vgrajen nosilec Rocket, zato za namestitev Rocket BaseS..

Ni na zalogi

UBIQUITI Nanostation AC Loco NS-5ACL 5GHz 13dBi 450Mbps zunanja UBNT antena

Cena:55,39€

Notranja/zunanja Ubiquiti Nanostation AC Loco NS-5ACL je kompakten, zmogljiv CPE, ki uporablja airMAX AC tehnologijo in namenski Wi-Fi za upravljanje. Za povezavo uporablja en gigabitni priključek, deluje preko PoE napajanja, tako da za delovanje potrebuje le en kabel. PoE adapter ni priložen! NanoStation AC uporablja ločeno Wi-Fi omrežje ta hitro..

Na zalogi v skladišču

Ubiquiti UniFi® Mesh Antenna UMA-D

Cena:95,72€

UMA-D je dvofrekvenčna antena z dvojno polarnostjo, optimizirana za 802.11ac. Ponuja smerni vzorec sevanja in triosni kroglični nosilec za natančno usmerjanje. Usmerjenost vam omogoča, da dosežete pokritje tam, kjer ga potrebujete. UMA-D s svojim visokozmogljivim radiatorjem zagotavlja bistveno boljše delovanje za želeno območje pokritosti in manj ..

Na zalogi v skladišču

Ubiquiti dostopna točka AirFiber AF-5XHD

Cena:397,10€

UBIQUITI airFiber 5X HD AF-5XHD dostopno točko lahko povežete s kompatibilno Ubiquiti airFiber X anteno ali RocketDish anteno za celovito 5 GHz Point-to-Point (PtP) rešitev. AirFiber AF-5XHD uporablja Ubiquiti programsko opremo airOS LTU, ki vam ponuja različne napredne funkcije.Ubiquiti še naprej prevetruje trg brezžičnih širokopasovnih povezav z ..

Na zalogi v skladišču

MIKROTIK mANT LTE 5o (MTAO-LTE-5D-SQ) 5dBi zunanja antena

Cena:16,12€

MIKROTIK mANT LTE 5o je zunanja vsesmerna antena, posebej zasnovana za frekvence LTE. Je odličen spremljevalec naprav MikroTik LTE, kot je wAP LTE (RB-WAPLTE). Antena ima 5dBi gain, kar izboljša vašo povezavo na območjih z neustreznim pokritjem LTE, kar vam omogoča, da povečate hitrost povezave. Ohišje naprave je ploska zasnova za enostavno montažo..

Ni na zalogi

UBIQUITI NanoBeam M5 NBE-M5-16 5GHz 16dBi zunanja UBNT dostopna točka

Cena:67,58€

Ubiquiti NanoBeam M5 je vsestranska zunanja antena z močjo 16 dBi ter dometom dobrih 10 km. Ponujajo visoko odpornost na motnje in čist dizajn za zunanjo uporabo. Antena ima vgrajen nosilec za vgradnjo ter potrebne pripomočke. Več na uradni strani: https://www.ubnt.com/airmax/nanobeamm/..

Na zalogi v skladišču

UBIQUITI UB-AM Airmax univerzalni stenski UBNT nosilec

Cena:6,64€

Univerzalni stenski nosilec za antene Ubiquiti UB-AM...

Ni na zalogi

UBIQUITI AirFiber X AF-5G30-S45 5GHz 30dBi 45deg UBNT antena

Cena:148,83€

Ubiquiti airFiber X antena deluje z airFiber X (prodaja ločeno), da ustvarja končno točko za visoke hitrosti prenosov za Point-toPoint povezave. Primer uporabe:..

Ni na zalogi

UBIQUITI RocketDish RD-5G31-AC 5GHz 31dBi UBNT antena

Cena:351,96€

Ubiquiti RocketDish antene prinašajo opazne napredke v skalabilnosti izolaciji in zmogljivosti snopa, da popolno podporo Rocket 5ac napravam za Point-to-Point mostove. Je kompatibilna z RockerM5, toda za optimalno delovanje potrebuje Rocket5ac. Ponuja industrijski mehanski dizajn za zunanjo uporabo, montažo brez posebnega orodja z nosilcem za Rocke..

Ni na zalogi

UBIQUITI PowerBeam PBE-5AC-400-ISO 5GHz 25dBi zunanja UBNT antena

Cena:135,29€

Zunanja dostopna točka / Ubiquiti PBE-M5-400-ISO 5GHz z RF izolacijo ponuja zanesljivo brezžično povezavo na daljših razdaljah. Deluje lahko kot močni brezžični klient ali za povezavo med dvema točkama (Point-toPoint) ali več (Point-to-MultiPoint oz. PtMP). Kompakten dizajn omogoča enostavno montažo na drog. Močna funkcionalnost airOS7 sistema omog..

Ni na zalogi

UBIQUITI Nanostation AC NS-5AC 5GHz 16dBi 450Mbps zunanja UBNT antena

Cena:135,29€

Notranja/zunanja Ubiquiti Nanostation AC NS-5AC je kompakten, zmogljiv CPE, ki uporablja airMAX AC tehnologijo in namenski Wi-Fi za upravljanje. Za povezavo uporablja dva gigabitna priključka, deluje preko PoE napajanja, tako da za delovanje potrebuje le en kabel. PoE adapter je priložen! NanoStation AC uporablja ločeno Wi-Fi omrežje ta hitro name..

Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)