Hlajenje

Ni na zalogi

Silverstone protiprašni filter za 120mm ventilatorje

Cena:2,50€

Protiprašni fiter podaljšuje življenjski cikel komponent, zato je odlična nadgradnja vašega sistema. Kompatibilno z vsemi 120mm ventilatorji. Barva: črna Teža: 20g Dimenzije: 120 mm(W) x 120 mm(H) x 4.68 mm Spletna stran proizvajalca: http://silverstonetek.com/product.php?pid=251&area=en..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F12 TC 120mm 3-pin ventilator

Cena:5,27€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. TC oznaka pomeni, da senzor v ohišju spremlja temperaturo in glede na višino le-te prilagaja hitrost v..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC zaščitna rešetka za 80mm ventilatorje

Cena:1,19€

Zaščitna rešetka preprečuje poškodbe kablov v ohišju..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC Alpine 12 CO, hladilnik za desktop procesorje INTEL

Cena:8,56€

92mm PWM ventilator v kombinaciji z aluminijastim hladilnikom zagotavlja visoko učinkovitost pri odvajanju toplote od procesorja. Predstavlja enega najtišjih CPU hladilnikov na trgu, saj zahvaljujoč PWM kontroli prilagaja hitrost vrtljajev glede na temperaturo procesorja in tako zagotavlja najnižjo raven hrupa glede na obremenitev procesorja. Kompa..

Ni na zalogi

LCPOWER Airazor LC-CFC-LED 5,25" LED vgradni regulator ventilatorjev

Cena:30,17€

Kontroler ventilatorjev LC-power Airazor LC-CFC-LED nadzoruje in spremlja do 6 ventilatorjev, katerim se lahko ločeno izbira hitrost vrtenja (počasi 0-20%, srednje 20-50%, hitro 50-100%). Izbirate lahko med desetimi barvami in tremi barvnimi načini. Vgradite ga v 13,3cm (5,25'') režo.  - do 6 ventilatorjev - 6x 24W kanalov, dolžina kabla vsak 60 c..

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER MasterGel Pro termalna pasta

Cena:6,46€

Termalna pasta COOLER MASTER MasterGel Pro je namenjena izboljšanju delovanja procesorskih in grafičnih hladilnikov za napredne uporabnike. Ustvarja visoko prevodnost med procesorjem in bazo hladilnika za hiter prenos toplote. Močna formula se enostavno namesti in odstrani brez poškodovanja baze. COOLER MASTER dodaja še čistilo in lopatko za mazanj..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus L-12025 AURA RGB 120mm ventilator

Cena:8,43€

INTER-TECH Argus L-1205 AURA ventilator z RGB osvetlitvijo ponuja efekt spirale z vgrajenimi 18 LED diodami, ki bogato osvetlijo notranjost vašega ohišja. Na vogale so dodane gumijaste podloge, ki zagotavljajo delovanje brez vibriranja. Podloge so na obeh straneh, tako da lahko izbirate med vpihovanjem in izpihovanjem. Lahko ga priklopite preko 4pi..

Ni na zalogi

BE QUIET! Shadow Wings 2 (BL085) 120mm 4-pin PWM ventilator

Cena:15,68€

BE QUIET! Shadow Wings 2 120mm ventilator je namenjen domačim kinom in računalnikom, ter tudi gaming računalnikom. - Devet ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, zmanjšata turbulenco, ki povzroča hrup - "rifle-bearing" tehnologija, ki omogoča življenjsko dobo do 80.000 ur - Tudi pri maksimalni hitrosti deluje le pri 15,9 dB(A) - PWM..

Ni na zalogi

APC 208/230VAC 50/60HZ za NetShelter SX na nosilcu ventilatorji

Cena:326,63€

APC ventilatorji na nosilcu je cenovno ugodna rešitev za hlajenje Netshelter ohišja. Nosilec se enostavno namesti na vrh ohišja in odvaja toploto. Ventilatorski pladnji so zasnovani tako, da spodbujajo pretok zraka od spodaj navzgor v zaprtem prostoru. Primerni so za ohišja v dimenziji 600 mm širine in 1070 mm globine...

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER Hyper H410R RGB procesorski hladilnik

Cena:24,90€

COOLER MASTER Hyper H410R procesorski hladilnik ponuja odlično razmerje med hladilno zmogljivostjo in hrupom. 4 toplotne cevke z neposrednim kontaktom in s premerom 6mm ponujajo odlično toplotno prevodnost in hitro odvajanje toplote stran od procesorja. Tih 92mm ventilator s PWM nadzorom ponuja odličen pretok zraka in prilagaja hitrost glede na tem..

Ni na zalogi

Silverstone protiprašni filter za 80mm ventilatorje

Cena:2,64€

Protiprašni fiter podaljšuje življenjski cikel komponent, zato je odlična nadgradnja vašega sistema. Kompatibilno z vsemi 80mm ventilatorji. Barva: črna Teža: 20g Dimenzije: 80 mm(W) x 80 mm(H) x 3 mm Spletna stran proizvajalca: http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=269&area=en..

Ni na zalogi

ARCTIC F12 PWM PST CO 120mm 4-pin ventilator

Cena:7,91€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. PWM in PST funkcija garantirata optimalne vrtljaje in nivo glasnosti v vsakem trenutku hlajenja vaše n..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC zaščitna rešetka za 92mm ventilatorje

Cena:1,32€

Zaščitna rešetka preprečuje poškodbe kablov v ohišju..

Ni na zalogi

ARCTIC termalna pasta MX-2 8g

Cena:5,93€

ARCTIC termalna pasta MX-2 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

LC-POWER AM4 KIT adapter za LC-CC-120 procesorski hladilnik

Cena:6,46€

Pritrdilni sistem, ki omogoča pritrditev LC-power Cosmo Cool LC-CC-120 procesorskega hladilnika na novo AMD podnožje AM4...

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER IC Essential E1 termalna pasta

Cena:3,82€

Termalna pasta COOLER MASTER IC Essential E1 z volumnom 1,5ml je namenjena je izboljšanju delovanja procesorskih in grafičnih hladilnikov. Ponuja toplotno prevodnost preko 4,5 W/m-k. Narejena je iz neprevodnega in nekorozivnega materiala. Priloženo je čistilo za enostavno odstranjevanje stare paste. - barva: siva - termalna prevodnost: >4,5 W/m-k ..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH ARGUS SU-800 RGB procesorski hladilnik

Cena:13,04€

INTER-TECH Argus SU-800 RGB je eleganten CPU hladilnik, ki s 110W zagotavlja zanesljivo hlajenje vašega CPU. SU-800 je združljiv s številnimi Intel in AMD procesorji. Zahvaljujoč vnaprej nameščenim pritrdilnim sponkam za AMD in dodatni opremi za Intel, se prilagaja na večino obstoječih platform in ga je mogoče hitro namestiti. 120mm ventilator s 4-..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Shadow Wings 2 (BL087) 140mm 4-pin PWM ventilator

Cena:17,00€

BE QUIET! Shadow Wings 2 140mm ventilator je namenjen domačim kinom in računalnikom, ter tudi gaming računalnikom. - Devet ventilatorskih lopatic, optimiziranih za pretok zraka, zmanjšata turbulenco, ki povzroča hrup - "rifle-bearing" tehnologija, ki omogoča življenjsko dobo do 80.000 ur - Tudi pri maksimalni hitrosti deluje le pri 14,9 dB(A) - PWM..

Na zalogi v skladišču

LC-POWER Cosmo Cool LC-CC-120-X3 procesorski hladilnik

Cena:72,34€

Izjemno zmogljiv hladilnik s kar tremi 120mm venitilatorji, ki lahko odvaja kar 200W vročine! Uporablja kakovostne Airazor ventilatorje, hjihovo hitrost vrtenja lahko nadzorujete preko PWM. - dimenzije (V x Š X G): 158 x 170 x 140 mm- do 200W TDP- aluminij in bakrene toplotne cevke..

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER Hyper 212 RGB Black Edition procesorski hladilnik

Cena:47,30€

Hladilnik Cooler Master Hyper 212X je namenjen hlajenju procesorja. Le ta ponuja veliko zmogljivosti za svojo ceno in ponuja odlično razmerje med hladilno zmogljivostjo in hrupom. 4 toplotne cevke z neposrednim kontaktom ponujajo odlično toplotno prevodnost in hitro odvajanje toplote stran od procesorja. Ventilator ponuja odličen pretok zraka sicer..

Na zalogi v skladišču

Silverstone FG121 120mm RGB vent. RGB dodatek

Cena:11,86€

SilverStone je za zadovoljitev RGB navdušencev ustvaril FG121, 120 mm ventilatorsko rešetko s 24 integriranimi RGB LED. Ta sijajni komplet je mogoče krmiliti s strojno ali programsko opremo, ki lahko manipulira s + 12V, G, R, B, signali, kot so RGB LED krmilna omarica ali matična plošča. Z FG121 lahko katerikoli 120mm ventilator postane kostumizira..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F14 TC 140mm 3-pin ventilator

Cena:6,26€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. TC oznaka pomeni, da senzor v ohišju spremlja temperaturo in glede na višino le-te prilagaja hitrost v..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F14 140mm 3-pin ventilator

Cena:5,93€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. Dimenzije: 140x140x27 mmPretok zraka: do 74 CFM oz. 126 m³/hNivo glasnosti: max 0.3 Sone oz. 22.5 dB(A..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-4 20g

Cena:18,45€

ARCTIC termalna pasta MX-4 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

NZXT Aer F 120mm 4-pin PWM (RF-AF120-B1) ventilator

Cena:13,04€

Ventilator NZXT Aer F je narejen za povečanje zračnega pretoka preko vašega ohišja. Narejen je, da učinkovito premakne zrak preko ohišja z uporabo posebnega zajemanja in izpiha z zakrivljeno oblikovanimi rezili ventilatorja, ki zmanjšujejo upor. Uporablja tekočinski ležaj (FDB), narejen iz bakra za tiho in dolgotrajno delovanje. Okvir ventilatorja ..

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER IC Essential E2 termalna pasta

Cena:3,29€

Termalna pasta COOLER MASTER IC Essential E2 z volumnom 1,5ml je namenjena je izboljšanju delovanja procesorskih in grafičnih hladilnikov. Ponuja toplotno prevodnost preko 3,5 W/m-k. Narejena je iz neprevodnega in nekorozivnega materiala. Priloženo je čistilo za enostavno odstranjevanje stare paste. - barva: zlata - termalna prevodnost: >3,5 W/m-k..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Dark Rock 4 (BK021) 135mm procesorski hladilnik

Cena:72,34€

be quiet! Dark Rock 4 procesorski hladilnik vam nudi tiho in zmogljivo delovanje brez kompromisov. Dark Rock 4 ponuja izjemno hlajenje zmogljivosti 200W TDP in praktično neslišno delovanje. Idealen za "overclocked" sisteme in zahtevne delovne postaje. Praktično neslišen Silent Wings 135mm PWM ventilator Samo 21,4 dB(A) pri največji hitrosti venti..

Ni na zalogi

LC-POWER LC-CF-140-PRO-RGB - 140mm digitalen RGB ventilator

Cena:24,90€

LC-POWER Airazor LC-CF-140-PRO-RGB digitalen RGB ventilator učinkovito hlajenje po ugodni ceni. Barve lahko nastavljate preko RGB programske opreme na matični plošči. Združljivo z "MSI Mystic Light", "GIGABYTE Fusion" & "Asus Aura"...

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER Hyper TX3 EVO procesorski hladilnik

Cena:24,90€

Cooler Master Hyper TX3 EVO procesorski hladilnik ponuja ponuja odlično razmerje med hladilno zmogljivostjo in hrupom. 3 toplotne cevke z neposrednim kontaktom in s premerom 6mm ponujajo odlično toplotno prevodnost in hitro odvajanje toplote stran od procesorja. Tih 92mm ventilator s PWM nadzorom ponuja odličen pretok zraka in prilagaja hitrost gle..

Na zalogi v skladišču

Silverstone PF120 RGB vodno hlajenje za INTEL/AMD procesorje

Cena:72,47€

ZA PODNOŽJE:INTEL: 1156/1155/1150/1151/1200/1366/2011/2066AMD: AM2/AM3/AM4/FM1/FM2 DIMENZIJE:153 x 120 x 28mm - hladilnik61 x 61 x 50mm - vodni blok120 x 120 x 25mm - ventilatorHITROST VRTENJA:Ventilator: 600 - 2200 RPM (PWM kontrola)Črpalka: 3400±10% RPM (PWM kontrola)PRIKLOP:4 Pin PWM & 4-1 Pin ARGB (5V LED)Črpalka 12V  0.32AMATERIAL: AluminijTEŽ..

Ni na zalogi

Silverstone FN121-P-BL 120mm BLUE LED ventilator

Cena:5,93€

Dimenzije: 120x120x25 mm Pretok zraka: 58,47 CFM Nivo glasnosti: max 25 dB(A) Hitrost ventilatorja: 1200 RPM ± 200 RPM Poraba: 1.32 - 3.96W Konektor: 3-pin 12V Tip ležaja: Sleeve Bearing Spletna stran proizvajalca: http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=349..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F8 TC 80mm 3-pin ventilator

Cena:4,61€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. TC oznaka pomeni, da senzor v ohišju spremlja temperaturo in glede na višino le-te prilagaja hitrost v..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F14 Silent 140mm 3-pin ventilator

Cena:5,93€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. Dimenzije: 140x140x27 mmPretok zraka: do 46 CFM oz. 78 m³/hNivo glasnosti: max 0.08 SoneHitrost ventil..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-4 4g

Cena:5,27€

ARCTIC termalna pasta MX-4 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

NZXT Aer F 140mm 4-pin PWM (RF-AF140-B1) ventilator

Cena:14,36€

Ventilator NZXT Aer F je narejen za povečanje zračnega pretoka preko vašega ohišja. Narejen je, da učinkovito premakne zrak preko ohišja z uporabo posebnega zajemanja in izpiha z zakrivljeno oblikovanimi rezili ventilatorja, ki zmanjšujejo upor. Uporablja tekočinski ležaj (FDB), narejen iz bakra za tiho in dolgotrajno delovanje. Okvir ventilatorja ..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus SU-200 procesorski hladilnik

Cena:16,47€

INTER-TECH Argus SU-200 procesorski hladilnik s tekoče delujočim 92-milimetrskim ventilatorjem z močjo 115 Womogoča zanesljivo hlajenje vašega CPU-ja. SU-200 je združljiv s številnimi vtičnicami Intel in AMD. Zahvaljujoč vnaprej nameščenim pritrdilnim sponkam za AMD in dodatni opremi za Intel, se prilagaja na večino obstoječih platform in ga je mog..

Ni na zalogi

BE QUIET! Dark Rock Pro 4 (BK022) 135mm/120mm 250W procesorski hladilnik

Cena:86,83€

be quiet! Dark Rock Pro 4 procesorski hladilnik vam nudi tiho in zmogljivo delovanje brez kompromisov. Dark Rock Pro 4 ponuja izjemno hlajenje zmogljivosti 250W TDP in praktično neslišno delovanje. Idealen za "overclocked" sisteme in zahtevne delovne postaje. Dva skoraj neslišna Silent Wings PWM ventilatorja Okvir prednjih ventilatorjev v obliki ..

Na zalogi v skladišču

SHARKOON SHARK Blades RGB 120mm ventilator

Cena:13,04€

SHARKOON SHARK Blades RGB ventilator ima dvajset krožno razporejenih RGB LED diod in zagotavlja močno osvetlitev, ki jo je mogoče nadzorovati ter vsebuje 16,8 milijona barv. RGB ventilator SHARK Blades je kompatibilen z Asus Aura Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion in večino drugih največjih tržnih znamk, zato ga je enostavno vključiti v o..

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER Hyper 212X procesorski hladilnik

Cena:36,76€

Hladilnik Cooler Master Hyper 212X je namenjen hlajenju procesorja. Le ta ponuja veliko zmogljivosti za svojo ceno in ponuja odlično razmerje med hladilno zmogljivostjo in hrupom. 4 toplotne cevke z neposrednim kontaktom ponujajo odlično toplotno prevodnost in hitro odvajanje toplote stran od procesorja. Ventilator ponuja odličen pretok zraka sicer..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Alseye X12 Fan RGB 120mm ventilator

Cena:11,73€

INTER-TECH ALSEYE X12 120 mm ventilator RGB iz serije X12 iz ALSEYE navdušuje z izgledom brez okvirja in s svojimi 24 integriranimi RGB LED-diodami. Gumirane blazinice pod pritrdilnimi luknjami, omogočajo tudi nevidno pritrditev vijakov, zanesljivo preprečujejo prenos vibracij na ohišje računalnika in zagotavljajo nemoteno delovanje do 1200 vrtljaj..

Ni na zalogi

Silverstone FN121-P-RL 120mm RED LED ventilator

Cena:5,93€

Dimenzije: 120x120x25 mm Pretok zraka: 58,47 CFM Nivo glasnosti: max 25 dB(A) Hitrost ventilatorja: 1200 RPM ± 200 RPM Poraba: 1.32 - 3.96W Konektor: 3-pin 12V Tip ležaja: Sleeve Bearing Spletna stran proizvajalca: http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=349..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F8 PWM PST CO 80mm 4-pin ventilator

Cena:6,59€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. PWM in PST funkcija garantirata optimalne vrtljaje in nivo glasnosti v vsakem trenutku hlajenja vaše n..

Na zalogi v skladišču

SPIRE X2 ECLIPSE ADVANCED 992 PWM, hladilnik za desktop procesorje INTEL/AMD

Cena:32,94€

ZA PODNOŽJE:Intel LGA775, LGA1150, LGA1150, LGA1151, LGA1200, LGA1366, LGA2011AMD Socket FM1, FM2, AM2, AM3, AM3+, AM4DIMENZIJE: 53 x 128 x 156 mm ; dimenzije ventilatorja 120mm (pretok zraka 45.3 CFM)HITROST VRTENJA: 400 - 1500 RPMPRIKLOP : 4 pin PWM MolexMATERIAL: Kakovostna aluminijeva rebra, bakrene 6mm hladilne cevkeTEŽA: 900g Spletna stran pr..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-4 8g

Cena:7,91€

ARCTIC termalna pasta MX-4 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

NZXT Aer P 120mm 4-pin PWM siv (RF-AP120-FP) ventilator

Cena:11,73€

Ventilator NZXT Aer P je z visokim statičnim pritiskom narejen za delovanje z vodnimi hlajenji. Oblikovan da izboljša delovanje radiatorjev Okvir ventilatorja je zaobljen, kar dodatno izboljša zračni pretok ter zakrivljeno oblikovana rezila ventilatorja zmanjšujejo upor. Aer P uporablja tekočinski ležaj (FDB), ki je narejen bakra za tiho in dolgotr..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus SU-210 procesorski hladilnik

Cena:17,79€

INTER-TECH Argus SU-210 je eleganten CPU hladilnik, ki z s tekočim delovanjem 120 mm ventilatorja, zagotavlja zanesljivo hlajenje vašega CPU tudi do 130W. SU-210 je združljiv s številnimi vtičnicami Intel in AMD. Zahvaljujoč vnaprej nameščenim pritrdilnim sponkam za AMD in dodatni opremi za Intel, se prilagaja na večino obstoječih platform in ga je..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! (BZ006) nosilec za procesorski hladilnik za AM4

Cena:5,14€

BE QUIET! nosilec za procesorski hladilnik za AM4 podnožje. Ali ste izbrali AMD procesor s podnožjem AM4? Vsi trenutni be quiet! hladilniki od septembra 2017 so združljivi s tem podnožjem. Če pa imate starejši hladilnik, ki ste ga kupili pred septembrom 2017, boste potrebovali nosilec z vijaki BZ006. Montažni komplet je združljiv s hladilniki: Dar..

Na zalogi v skladišču

GIGABYTE Aorus ATC800, RGB hladilnik za desktop procesorje INTEL/AMD

Cena:101,46€

ZA PODNOŽJE:Intel Socket 2066 , 2011, 1366, 1156, 1155, 1151, 1150, 1200AMD Socket AM4, FM2+, FM2, FM1, AM3+, AM3, AM2+, AM2DIMENZIJE: 139 x 107 x 163 mm ; dimenzije ventilatorjev 2kom 120 x 120 x 25mmHITROST VRTENJA: 600-2000 RPM±10%PRIKLOP: 4 pin PWM ventilatorTDP: >200WPretok zraka: 14.05 - 51.7 CFMMATERIAL: Visoko kakovostna aluminijeva rebra, ..

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER Hyper 212 LED procesorski hladilnik

Cena:39,40€

Procesorski hladilnik Cooler Master Hyper 212 LED ponuja veliko zmogljivosti za svojo ceno in ponuja odlično razmerje med hladilno zmogljivostjo in hrupom. Opremljen je s PWM ventilatorjem z rdečo LED osvetlitvijo in ponuja najboljši zračni pretok in statični pritisk za odvajanje toplote. 4 toplotne cevke z neposrednim kontaktom in posebno oblikova..

Ni na zalogi

INTER-TECH ARGUS RS-051 RGB 120mm ventilator

Cena:5,80€

INTER-TECH Argus RS-051 RGB 120 mm ventilator z RGB učinki. 120 mm RGB LED ventilator ponuja eleganten izgled s skupno 12 RGB LED, ki se nahajajo za pol prosojnim obročem. Gumirane blazinice v vogalih ventilatorja na obeh straneh ventilatorja zagotavljajo delovanje brez vibracij. Priklopite ga z 2pin konektorjem, ki ga lahko npr. povežete s stikalo..

Prikazujem 1 do 50 od 163 (4 strani)