Hlajenje

Ni na zalogi

REVOLTEC termalna pasta 0,5g

Cena:2,64€

Revoltec termalna pasta s srebrovo sestavino omogoča hiter prenos toplote ter tako zagotavlja učinkovito hlajenje. Kapaciteta: 0,5g Specifična teža (g / cm³): ~ 2.5 Toplotna prevodnost (W / m ° K): 4 Toplotna upornost (° C / W): 0.265 Električna prevodnost: NE Temperaturno območje: -50°C do +150°C Spletna stran proizvajalca: http://www.revoltec.c..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F12 TC 120mm 3-pin ventilator

Cena:5,27€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. TC oznaka pomeni, da senzor v ohišju spremlja temperaturo in glede na višino le-te prilagaja hitrost v..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC zaščitna rešetka za 92mm ventilatorje

Cena:1,32€

Zaščitna rešetka preprečuje poškodbe kablov v ohišju..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-2 8g

Cena:5,93€

ARCTIC termalna pasta MX-2 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus L-12025 RD rdeč LED 120mm ventilator

Cena:5,23€

LED ventilator Inter-tech Argus L-1205 RD z rdečo LED osvetlitvijo ponuja efekt spirale z vgrajenimi 33 svetlimi lučkami, ki bogato osvetlijo notranjost vašega ohišja. Na vogale so dodane gumijaste podloge, ki zagotavljajo delovanje brez vibriranja. Podloge so na obeh straneh, tako dalahko izbirate med vpihovanjem in izpihovanjem. Lahko ga priklopi..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Thermal Grease DC1 (BZ001) 3g termalna pasta

Cena:6,17€

Termalna pasta BE QUIET! Thermal Grease DC1 je namenjena za uporabnike, ki potrebujejo najboljšo toplotno prevodnost za zmogljive procesorje, grafične kartice ali celo vezne nabore. Narejena je iz neprevodnega materiala. - Zelo visoka toplotna prevodnost 7,5 W / mK zagotavlja izjemen prenos toplote med čipom in hladilnikom - Brez električne prevod..

Na zalogi v skladišču

Chieftec TORNADO set RGB ventilatorjev (3x120mm)

Cena:40,85€

RGB komplet CF-3012-RGB 3-RGB (Tornado) z večnamensko krmilno ploščo in daljinskim upravljalnikom zlahka izpolni in preseže vsa pričakovanja RGB navdušenca. Zahvaljujoč vključeni večfunkcijski krmilni plošči lahko RGB osvetlitev upravljate bodisi prek matične plošče bodisi popolnoma neodvisno, brez matične plošče. Vsak ventilator je opremljen s 16 ..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Pure Wings 2 (BL046) 120mm 3-pin črn ventilator

Cena:10,07€

BE QUIET! Pure Wings 2 ventilator zagotavlja učinkovito hlajenje računalnikov, tako osnovnih kot tudi gamerskih in multimedijskih. Pure Wings 2 nudijo izjemno zanesljivost in tiho delovanje ob odličnem razmerju med ceno in zmogljivostjo. 120-milimetrski ventilator Pure Wings 2 doseže glasnot le 19,2 dB(A) tudi pri največji hitrosti. Odlična izbira ..

Na zalogi v skladišču

NZXT Kraken M22 12cm RGB (RL-KRM22-01) vodno hlajenje

Cena:80,39€

NZXT Kraken M22 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, d..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! PURE ROCK SLIM (BK008) 92 mm 4-pin PWM procesorski hladilnik

Cena:26,71€

BE QUIET! Pure ROCK SLIM 92 mm procesorski hladilnik vam nudi tiho in zmogljivo delovanje brez kompromisov. Ventilator ponuja izjemno hlajenje zmogljivosti 120W TDP in praktično neslišno delovanje. Velika združljiva kompaktna oblika Dobro se prilega v tesne prostore Asimetrična konstrukcija ne blokira pomnilniške reže, prihrani prostor in naredi ..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC Freezer 34 eSports DUO siv, hladilnik za desktop procesorje INTEL/AMD

Cena:46,12€

120mm PWM ventilatorja v kombinaciji z bakrenimi dvostranskimi 6mm hladilnimi cevkami in 54-fin hladilnikom zagotavlja visoko učinkovitost pri odvajanju toplote od procesorja. Predstavlja enega najučinkovitejših CPU hladilnikov na trgu, saj zahvaljujoč PWM kontroli prilagaja hitrost vrtljajev glede na temperaturo procesorja in tako zagotavlja najni..

Ni na zalogi

SPIRE termalni KIT 5g

Cena:7,91€

SPIRE termalni KIT je visoko zmogljiv komplet, zasnovan za povečanje prenosa toplote in večjo učinkovitost hlajenja procesorskih enot. Visoka viskozna formula učinkovito zapolnjuje tudi nevidne površinske nepravilnosti in tako izboljša stik in toplotno prevodnost. Priložena termalna pasta zadostuje za 10-15 nanosov. Čistilna tekočina odstrani vse o..

Ni na zalogi

ARCTIC F12 PWM PST CO 120mm 4-pin ventilator

Cena:7,91€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. PWM in PST funkcija garantirata optimalne vrtljaje in nivo glasnosti v vsakem trenutku hlajenja vaše n..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F14 140mm 3-pin ventilator

Cena:5,93€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. Dimenzije: 140x140x27 mmPretok zraka: do 74 CFM oz. 126 m³/hNivo glasnosti: max 0.3 Sone oz. 22.5 dB(A..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-4 20g

Cena:18,45€

ARCTIC termalna pasta MX-4 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus L-12025 GR zelen LED 120mm ventilator

Cena:5,23€

LED ventilator Inter-tech Argus L-1205 GR z zeleno LED osvetlitvijo ponuja efekt spirale z vgrajenimi 33 svetlimi lučkami, ki bogato osvetlijo notranjost vašega ohišja. Na vogale so dodane  gumijaste podloge, ki zagotavljajo delovanje brez vibriranja. Podloge so na obeh straneh, tako dalahko izbirate med vpihovanjem in izpihovanjem. Lahko ga priklo..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus L-12025 AURA RGB 120mm ventilator

Cena:6,98€

INTER-TECH Argus L-1205 AURA ventilator z RGB osvetlitvijo ponuja efekt spirale z vgrajenimi 18 LED diodami, ki bogato osvetlijo notranjost vašega ohišja. Na vogale so dodane gumijaste podloge, ki zagotavljajo delovanje brez vibriranja. Podloge so na obeh straneh, tako da lahko izbirate med vpihovanjem in izpihovanjem. Lahko ga priklopite preko 4pi..

Na zalogi v skladišču

Chieftec RGB RAINBOW ventilator 120mm

Cena:11,86€

RGB ventilator zlahka izpolni in preseže vsa pričakovanja RGB navdušenca. RGB osvetlitev upravljate bodisi prek matične plošče bodisi popolnoma neodvisno, brez matične plošče, torej preko krmilne plošče DF-908 (ni vključeno v dobavo). Ventilator je opremljen s 16 LED diodami in omogoča skoraj neskončno raznolikost RGB efektov, ki je ni mogoče doseč..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Shadow Wings 2 (BL089) 120mm 4-Pin PWM bel ventilator

Cena:18,65€

BE QUIET! Shadow Wings 2 ventilator v beli barvi nudi tiho delovanje in zanesljivo hlajenje pri nizkih vrtljajih. Ventilatorji Shadow Wings 2 so odlična izbira za vse, ki cenijo maksimalno tišino za svoj računalnik. Zelo tiho delovanje, le 15,9 dB (A) Lopatice ventilatorjev, optimizirane za večji zračni tok Varna in enostavna namestitev s potisni..

Na zalogi v skladišču

NZXT Kraken X73 360mm RGB (RL-KRX73-01) vodno hlajenje

Cena:214,59€

NZXT Kraken x73 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, d..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Silent Wings 3 (BL069) 140mm 3-pin ventilator

Cena:24,02€

BE QUIET! Silent Wings 3 140mm ventilator predstavlja najsodobnejšo tehnologijo, praktično neslišno delovanje in vrhunsko hlajenje. Izpolnjuje vse zahteve, zato je odlična izbira za hladilnike, ohišja za osebne računalnike in radiatorje. - Skoraj neslišno delovanje pri max. 28,1 dB(A) - 6-pole, ventilator za manj vibracij porabljene energije - Flui..

Ni na zalogi

SPIRE X2 Magic Lantern SET 120mm LED ventilatorjev z daljinskim upravljalnikom barv

Cena:26,35€

Dimenzije: 120x120x25 mm Pretok zraka: 27 CFM Nivo glasnosti: max 23 dB(A) Hitrost ventilatorja: 1020-1380 RPM ± 10% RPM Poraba: 1.44W Konektor: 3 + 4 PIN Molex 12V Tip ležaja: Nano Bearing Spletna stran proizvajalca: http://www.x2products.com/system-cooling/magic-lantern-x2-12025s1l6-rgb-led/..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F14 TC 140mm 3-pin ventilator

Cena:6,26€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. TC oznaka pomeni, da senzor v ohišju spremlja temperaturo in glede na višino le-te prilagaja hitrost v..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC F14 Silent 140mm 3-pin ventilator

Cena:5,93€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. Dimenzije: 140x140x27 mmPretok zraka: do 46 CFM oz. 78 m³/hNivo glasnosti: max 0.08 SoneHitrost ventil..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-4 4g

Cena:5,26€

ARCTIC termalna pasta MX-4 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Argus L-12025 BL moder LED 120mm ventilator

Cena:5,23€

LED ventilator Inter-tech Argus L-1205 BL z modro LED osvetlitvijo ponuja efekt spirale z vgrajenimi 33 svetlimi lučkami, ki bogato osvetlijo notranjost vašega ohišja. Na vogale so dodane gumijaste podloge, ki zagotavljajo delovanje brez vibriranja. Podloge so na obeh straneh, tako dalahko izbirate med vpihovanjem in izpihovanjem. Lahko ga priklopi..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH ARGUS SU-800 RGB procesorski hladilnik

Cena:13,29€

INTER-TECH Argus SU-800 RGB je eleganten CPU hladilnik, ki s 110W zagotavlja zanesljivo hlajenje vašega CPU. SU-800 je združljiv s številnimi Intel in AMD procesorji. Zahvaljujoč vnaprej nameščenim pritrdilnim sponkam za AMD in dodatni opremi za Intel, se prilagaja na večino obstoječih platform in ga je mogoče hitro namestiti. 120mm ventilator s 4-..

Na zalogi v skladišču

Chieftec TORNADO RGB ventilator 120mm

Cena:13,18€

RGB ventilator Tornado zlahka izpolni in preseže vsa pričakovanja RGB navdušenca. RGB osvetlitev upravljate bodisi prek matične plošče bodisi popolnoma neodvisno, brez matične plošče, torej preko krmilne plošče DF-908 (ni vključeno v dobavo). Ventilator je opremljen s 16 LED diodami in omogoča skoraj neskončno raznolikost RGB efektov, ki je ni mogo..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Pure Wings 2 (BL047) 140mm 3-pin črn ventilator

Cena:11,27€

BE QUIET! Pure Wings 2 ventilator zagotavlja učinkovito hlajenje računalnikov, tako osnovnih kot tudi gamerskih in multimedijskih. Pure Wings 2 nudijo izjemno zanesljivost in tiho delovanje ob odličnem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Ventilator Pure Wings 2 doseže glasnot le 18,8 dB(A) tudi pri največji hitrosti. Odlična izbira za tihe domače i..

Na zalogi v skladišču

NZXT Kraken Z73 360mm RGB (RL-KRZ73-01) vodno hlajenje

Cena:295,11€

NZXT Kraken Z73 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, d..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Silent Wings 3 (BL070) 120mm 4-pin PWM ventilator

Cena:23,35€

BE QUIET! Silent Wings 3 120mm ventilator predstavlja najsodobnejšo tehnologijo s praktično neslišnim delovanjem in vrhunskim hlajenjem. Izpolnjuje vse zahteve zato je odlična izbira za hladilnike, ohišja osebnih računalnikov in radiatorjev. - Skoraj neslišno delovanje pri max. 28,6 dB(A) - 6-pole, 3-fazni ventilator za manj vibracij porabljene ene..

Na zalogi v skladišču

Silverstone protiprašni filter za 120mm ventilatorje

Cena:2,64€

Protiprašni fiter podaljšuje življenjski cikel komponent, zato je odlična nadgradnja vašega sistema. Kompatibilno z vsemi 120mm ventilatorji. Barva: črna Teža: 20g Dimenzije: 120 mm(W) x 120 mm(H) x 4.68 mm Spletna stran proizvajalca: http://silverstonetek.com/product.php?pid=251&area=en..

Ni na zalogi

ARCTIC F8 TC 80mm 3-pin ventilator

Cena:4,61€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. TC oznaka pomeni, da senzor v ohišju spremlja temperaturo in glede na višino le-te prilagaja hitrost v..

Ni na zalogi

SPIRE X2 ECLIPSE ADVANCED 992 PWM, hladilnik za desktop procesorje INTEL/AMD

Cena:32,94€

ZA PODNOŽJE:Intel LGA775, LGA1150, LGA1150, LGA1151, LGA1200, LGA1366, LGA2011AMD Socket FM1, FM2, AM2, AM3, AM3+DIMENZIJE: 53 x 128 x 156 mm ; dimenzije ventilatorja 120mm (pretok zraka 45.3 CFM)HITROST VRTENJA: 400 - 1500 RPMPRIKLOP : 4 pin PWM MolexMATERIAL: Kakovostna aluminijeva rebra, bakrene 6mm hladilne cevkeTEŽA: 900g Spletna stran proizva..

Ni na zalogi

ARCTIC termalna pasta MX-4 8g

Cena:7,91€

ARCTIC termalna pasta MX-4 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Nitrox L-120-B moder LED 120mm ventilator

Cena:6,44€

LED ventilator Inter-tech Nitrox N-120-B z modro LED osvetlitvijo ima vgrajeno zaščito proti vibriranju med ventilator in okvir, kar pomeni da dodatna zaščita okvirja ni potrebna in ventilator lahko obdrži standardne dimenzije. Skupaj z gladkim ležajem ventilator proizvaja le minimalni hrup. Okvrir se lahko vgradi brez vijakov in se lahko obrne za ..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Dark Rock 4 (BK021) 135mm procesorski hladilnik

Cena:72,33€

be quiet! Dark Rock 4 procesorski hladilnik vam nudi tiho in zmogljivo delovanje brez kompromisov. Dark Rock 4 ponuja izjemno hlajenje zmogljivosti 200W TDP in praktično neslišno delovanje. Idealen za "overclocked" sisteme in zahtevne delovne postaje. Praktično neslišen Silent Wings 135mm PWM ventilator Samo 21,4 dB(A) pri največji hitrosti venti..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC Freezer 34 eSports DUO bel, hladilnik za desktop procesorje INTEL/AMD

Cena:46,12€

120mm PWM ventilatorja v kombinaciji z bakrenimi dvostranskimi 6mm hladilnimi cevkami in 54-fin hladilnikom zagotavlja visoko učinkovitost pri odvajanju toplote od procesorja. Predstavlja enega najučinkovitejših CPU hladilnikov na trgu, saj zahvaljujoč PWM kontroli prilagaja hitrost vrtljajev glede na temperaturo procesorja in tako zagotavlja najni..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Shadow Wings 2 (BL091) 140mm 4-Pin PWM bel ventilator

Cena:20,00€

BE QUIET! Shadow Wings 2 ventilator v beli barvi nudi tiho delovanje in zanesljivo hlajenje pri nizkih vrtljajih. Ventilatorji Shadow Wings 2 so odlična izbira za vse, ki cenijo maksimalno tišino za svoj računalnik. Zelo tiho delovanje, le 14,9 dB (A) Lopatice ventilatorjev, optimizirane z zračnim tokom Gumijasti ventilatorja zmanjšuje vibracije ..

Na zalogi v skladišču

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB LED vodno hlajenje za procesor

Cena:80,39€

COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 RGB LED vodno hlajenje za procesor ima: Dvokomorna črpalka nove generacije Povečana površina na radiatorju Nov SickleFlow 120 RGB Ojačano tesnjenje za preprečevanje uhajanja Izboljšana kakovost in izvedba Nova zasnova črpalke je nadgranjena z novimi notranjimi komponentami za izboljšano odpornost proti obrabi ..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! SHADOW WINGS 2 (BL086) 140mm 3-pin ventilator

Cena:16,64€

BE QUIET! SHADOW WINGS 2 (BL086) 140mm 3-pin ventilator, ponuja tiho delovanje in zanesljivo hlajenje pri nizkih vrtljajih na minuto. Ključne lastnosti vključujejo: tiho delovanje do 14,7 dB (A) lopatice ventilatorja, optimizirane za pretok zraka sistem za pritrditev proti vibracijam preprečuje prenos vibracij gumiran okvir ventilatorja zmanjša vi..

Na zalogi v skladišču

Silverstone protiprašni filter za 80mm ventilatorje

Cena:2,64€

Protiprašni fiter podaljšuje življenjski cikel komponent, zato je odlična nadgradnja vašega sistema. Kompatibilno z vsemi 80mm ventilatorji. Barva: črna Teža: 20g Dimenzije: 80 mm(W) x 80 mm(H) x 3 mm Spletna stran proizvajalca: http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=269&area=en..

Ni na zalogi

ARCTIC F8 PWM PST CO 80mm 4-pin ventilator

Cena:6,59€

ARCTIC ventilatorji z inovativnim dizajnom so poznani po zagotavljanju visokega pretoka zraka, hkrati pa je njihovo delovanje skoraj neslišno. Tip ležajev in zasnova vetrnic obljublja učinkovito ventilacijo ter dolgo življenjsko dobo ventilatorja. PWM in PST funkcija garantirata optimalne vrtljaje in nivo glasnosti v vsakem trenutku hlajenja vaše n..

Ni na zalogi

Silverstone FW123 120mm RGB ventilator

Cena:15,81€

Silverstone je za DIY navdušence ustvaril FW123, 120mm RGB ventilator. Znotraj okvirja ima integriran RGB 18 LED trak in se napaja preko PWM 4-pinskega konektorja. Hitrost se lahko prilagodi s podprtimi krmilniki matične plošče ali ventilatorja, ki se uporabljajo za tiho obratovanje ali za hlajenje visoko zmogljive naprave. Navdušencem, ki želijo n..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC termalna pasta MX-2 65g

Cena:28,33€

ARCTIC termalna pasta MX-2 je visoko cenjena v krogu računalniških entuziastov, saj zaradi svoje sestave omogoča ekstremno dobro termalno prevodnost, in je zato ena najboljših past na tržišču. Ker ne vsebuje kovinskih delcev ni električno prevodna, kar pomeni varno aplikacijo na vaš procesor. Njena obstojnost je ocenjena na vsaj 8 let. Termalna pre..

Na zalogi v skladišču

INTER-TECH Nitrox L-120-R rdeč LED 120mm ventilator

Cena:6,31€

LED ventilator Inter-tech Nitrox N-120-R z rdečo LED osvetlitvijo ima vgrajeno zaščito proti vibriranju med ventilator in okvir, kar pomeni da dodatna zaščita okvirja ni potrebna in ventilator lahko obdrži standardne dimenzije. Skupaj z gladkim ležajem ventilator proizvaja le minimalni hrup. Okvrir se lahko vgradi brez vijakov in se lahko obrne za ..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Dark Rock Pro 4 (BK022) 135mm/120mm 250W procesorski hladilnik

Cena:91,12€

be quiet! Dark Rock Pro 4 procesorski hladilnik vam nudi tiho in zmogljivo delovanje brez kompromisov. Dark Rock Pro 4 ponuja izjemno hlajenje zmogljivosti 250W TDP in praktično neslišno delovanje. Idealen za "overclocked" sisteme in zahtevne delovne postaje. Dva skoraj neslišna Silent Wings PWM ventilatorja Okvir prednjih ventilatorjev v obliki ..

Na zalogi v skladišču

ARCTIC Freezer 34 eSports DUO rdeč, hladilnik za desktop procesorje INTEL/AMD

Cena:46,18€

120mm PWM ventilatorja v kombinaciji z bakrenimi dvostranskimi 6mm hladilnimi cevkami in 54-fin hladilnikom zagotavlja visoko učinkovitost pri odvajanju toplote od procesorja. Predstavlja enega najučinkovitejših CPU hladilnikov na trgu, saj zahvaljujoč PWM kontroli prilagaja hitrost vrtljajev glede na temperaturo procesorja in tako zagotavlja najni..

Na zalogi v skladišču

BE QUIET! Pure Wings 2 (BL044) 80mm 3-pin črn ventilator

Cena:7,92€

BE QUIET! Pure Wings 2 ventilator zagotavlja učinkovito hlajenje računalnikov, tako osnovnih kot tudi gamerskih in multimedijskih. Pure Wings 2 nudijo izjemno zanesljivost in tiho delovanje ob odličnem razmerju med ceno in zmogljivostjo. Ventilator Pure Wings 2 doseže glasnot le 18,2 dB(A) tudi pri največji hitrosti. Odlična izbira za tihe domače i..

Ni na zalogi

NZXT Kraken G12 92mm 3-pin kit za hlajenje grafične kartice

Cena:33,42€

NZXT KRAKEN G12 montažni komplet za dodatno hlajenje grafične kartice omogoča 40% povečanje hlajenja nad standardnim in ima na novo zasnovan nosilec z enostavnejšim postopkov namestitve v primerjavi s Kraken G10. Poleg tega pa je združljiv z več kot 30 vodnimi hladilniki na trgu. - 92mm ventilator za aktivno VRM hlajenje s prostorom za "aftermarket..

Prikazujem 1 do 50 od 166 (4 strani)