Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/minevra/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/minevra/public_html/system/framework.php:42) in /home/minevra/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 193 Antene

Antene

Ni na zalogi

UBIQUITI RocketDish airMAX 2x2 PtP Bridge Dish (RD-5G34) 5GHz 34dBi UBNT antena

Cena:375,63€

UBIQUITI RocketDish airMAX (RD-5G34) anteno odlikuje konstrukcija nosilcev in 2x2, dvojna polarnost. Antene airMAX so zasnovane z robustno mehansko zasnovo za uporabo na prostem. RocketDish antene in Rocket bazne postaje so bile oblikovane za brezhibno skupno delovanje. Vsaka antena airMAX ima vgrajen nosilec Rocket, zato za namestitev Rocket BaseS..

Na zalogi v skladišču

TP-LINK TL-ANT24SP N prenapetostna zaščita

Cena:2,55€

TP-LINK TL-ANT24SP ščiti vaše naprave pred udari strele in drugimi električnimi udari. Kompatibilen je z vsemi napravami, ki uporabljajo N tip konektorja. S to zaščito povežite brezžično napravo na zunanjo anteno in zaščitite celotno omrežje. N moški na N ženski konektor...

Na zalogi v skladišču

UBIQUITI Nanostation AC Loco NS-5ACL 5GHz 13dBi 450Mbps zunanja UBNT antena

Cena:54,89€

Notranja/zunanja Ubiquiti Nanostation AC Loco NS-5ACL je kompakten, zmogljiv CPE, ki uporablja airMAX AC tehnologijo in namenski Wi-Fi za upravljanje. Za povezavo uporablja en gigabitni priključek, deluje preko PoE napajanja, tako da za delovanje potrebuje le en kabel. PoE adapter ni priložen! NanoStation AC uporablja ločeno Wi-Fi omrežje ta hitro..

Ni na zalogi

UBIQUITI NanoBeam M5 NBE-M5-16 5GHz 16dBi zunanja UBNT antena

Cena:70,99€

Ubiquiti NanoBeam M5 je vsestranska zunanja antena z močjo 16 dBi ter dometom dobrih 10 km. Ponujajo visoko odpornost na motnje in čist dizajn za zunanjo uporabo. Antena ima vgrajen nosilec za vgradnjo ter potrebne pripomočke. Več na uradni strani: https://www.ubnt.com/airmax/nanobeamm/..

Ni na zalogi

MIKROTIK LHG LTE6 kit CAT6 (RBLHGR&R11e-LTE6) zunanja antena

Cena:194,46€

MIKROTIK LHG LTE6 kit CAT6 (RBLHGR&R11e-LTE6) zunanja antena je naprava za zelo oddaljene lokacije, ki so v dosegu mobilnega omrežja. Namestite ga na prostem, na drog, jambor ali katero koli visoko strukturo in povežite, tam kjer mobilni telefoni ne uspejo. Zaradi velike velikosti antene LHG LTE6 se lahko poveže s celičnimi stolpi v skrajnih podeže..

Ni na zalogi

UBIQUITI UB-AM Airmax univerzalni stenski UBNT nosilec

Cena:7,25€

Univerzalni stenski nosilec za antene Ubiquiti UB-AM...

Na zalogi v skladišču

Ubiquiti UniFi® Mesh Antenna UMA-D

Cena:93,84€

UMA-D je dvofrekvenčna antena z dvojno polarnostjo, optimizirana za 802.11ac. Ponuja smerni vzorec sevanja in triosni kroglični nosilec za natančno usmerjanje. Usmerjenost vam omogoča, da dosežete pokritje tam, kjer ga potrebujete. UMA-D s svojim visokozmogljivim radiatorjem zagotavlja bistveno boljše delovanje za želeno območje pokritosti in manj ..

Ni na zalogi

UBIQUITI PowerBeam PBE-5AC-300 5GHz 22dBi zunanja UBNT antena

Cena:120,65€

Zunanja dostopna točka / Ubiquiti PBE-M5-400 5GHz   ponuja zanesljivo brezžično povezavo na daljših razdaljah. Deluje lahko kot močni brezžični klient ali za povezavo med dvema toč kama (Point-toPoint) ali več (Point-to-MultiPoint oz. PtMP). Kompakten dizajn omogoča enostavno montažo na drog. Močna funkcionalnost airOS7 sistema omogoča visoke hitro..

Ni na zalogi

UBIQUITI AirFiber X AF-5G30-S45 5GHz 30dBi 45deg UBNT antena

Cena:140,78€

Ubiquiti airFiber X antena deluje z airFiber X (prodaja ločeno), da ustvarja končno točko za visoke hitrosti prenosov za Point-toPoint povezave. Primer uporabe:..

Ni na zalogi

UBIQUITI RocketDish RD-5G31-AC 5GHz 31dBi UBNT antena

Cena:362,21€

Ubiquiti RocketDish antene prinašajo opazne napredke v skalabilnosti izolaciji in zmogljivosti snopa, da popolno podporo Rocket 5ac napravam za Point-to-Point mostove. Je kompatibilna z RockerM5, toda za optimalno delovanje potrebuje Rocket5ac. Ponuja industrijski mehanski dizajn za zunanjo uporabo, montažo brez posebnega orodja z nosilcem za Rocke..

Na zalogi v skladišču

TP-LINK TL-ANT2415MS 2,4GHz 15dBi RP-SMA zunanja antena

Cena:33,42€

Antena TP-LINK TL-ANT2415MS uporablja 2x2 MIMI tehnologijo in je primerna za zunanjo uporabo in idealno deluje v paru z Pharos Base Station (nakup ločeno). Te antene uporabljajo močan usmerjen prenos in predstavljajo odlično rešitev za postavitev povezave med eno in več točkami na dolge razdalje (Point-to-Multi-Point). V povezavi z Pharos Base Stat..

Ni na zalogi

UBIQUITI PowerBeam PBE-5AC-400-ISO 5GHz 25dBi zunanja UBNT antena

Cena:140,78€

Zunanja dostopna točka / Ubiquiti PBE-M5-400-ISO 5GHz z RF izolacijo ponuja zanesljivo brezžično povezavo na daljših razdaljah. Deluje lahko kot močni brezžični klient ali za povezavo med dvema točkama (Point-toPoint) ali več (Point-to-MultiPoint oz. PtMP). Kompakten dizajn omogoča enostavno montažo na drog. Močna funkcionalnost airOS7 sistema omog..

Ni na zalogi

UBIQUITI Nanostation AC NS-5AC 5GHz 16dBi 450Mbps zunanja UBNT antena

Cena:140,78€

Notranja/zunanja Ubiquiti Nanostation AC NS-5AC je kompakten, zmogljiv CPE, ki uporablja airMAX AC tehnologijo in namenski Wi-Fi za upravljanje. Za povezavo uporablja dva gigabitna priključka, deluje preko PoE napajanja, tako da za delovanje potrebuje le en kabel. PoE adapter je priložen! NanoStation AC uporablja ločeno Wi-Fi omrežje ta hitro name..

Ni na zalogi

UBIQUITI airPrism 5GHz 3x30° HD AP-5AC-90-HD sektorska UBNT antena

Cena:523,25€

UBIQUITI AIRPRISM 5GHz 3x30° HD sektorska antena (AP-5AC-90-HD) Več informacij o izdelku si preberite na spletni strani proizvajalca..

Ni na zalogi

UBIQUITI NanoBeam NBE-5AC-Gen2 5GHz GEN2 19dBi zunanja UBNT antena

Cena:100,38€

Zunanja antena Ubiquiti NanoBeam AC Gen2 z namenskim omrežjem za upravljanje usmerja energijo v tanjši snop in s fokusom v eno smer blokira ali filtrira motnje in s tem izboljša kvaliteto signala, kar je še posebno pomembno v bolj obremenjenih območjih. Antena in omrežni del sta združena za največ efekta v najmanjšem paketu. Ubiquiti airOS 8 ponuja..

Ni na zalogi

UBIQUITI AmpliFi Mesh Point HD AFI-P-HD 26dBm UBNT antena

Cena:119,17€

AmpliFi HD MeshPoint je prilagodljiva antena. Uporabimo jo za razširitev pokritosti AmpliFi Mesh sistema ali če želimo spremeniti obstoječi usmerjevalnik v zmogljivo mrežo. The AmpliFi MeshPoint lahko diskretno namestimo v katerikoli prostor, kjerkoli je pokritost z signalom slaba. LED indikator za moč signala zagotavlja, da jo namestimo tam, kjer ..

Ni na zalogi

MIKROTIK LHG 4G/LTE kit (RBLHGR&R11e-4G) 21dBi zunanja antena

Cena:167,62€

MIKROTIK LHG 4G/LTE kit (RBLHGR&R11e-4G) 21dBi zunanja antena, ki jo namestite na prostem, na drog, na steber oz. na dovolj visoko strukturo in se povežite tudi kjer se mobilni telefoni ne morejo. Enota je opremljena z enim Ethernet priključkom, ima vgrajen modem visoke kakovosti kategorije 4 za hitrosti do 150 Mbit / (downlink) in 50 Mbit / (uplin..

Ni na zalogi

MIKROTIK mANT LTE 5o (MTAO-LTE-5D-SQ) 5dBi zunanja antena

Cena:20,00€

MIKROTIK mANT LTE 5o je zunanja vsesmerna antena, posebej zasnovana za frekvence LTE. Je odličen spremljevalec naprav MikroTik LTE, kot je wAP LTE (RB-WAPLTE). Antena ima 5dBi gain, kar izboljša vašo povezavo na območjih z neustreznim pokritjem LTE, kar vam omogoča, da povečate hitrost povezave. Ohišje naprave je ploska zasnova za enostavno montažo..

Ni na zalogi

UBIQUITI RocketDish Radome RAD-RD3 za anteno zaščitno UBNT ohišje

Cena:120,65€

UBIQUITI RocketDish Radome RAD-RD3 zaščitno ohišje za anteno je na voljo kot opcijski dodatek za RocketDish AirMAX 2x2 PtP Bridge anteno, model RD-5G34. Zagotavlja zmanjšanje obremenitve pred vetrom in drugimi vremenskimi pogoji in zakriva anteno z estetskega vidika. ..

Prikazujem 1 do 19 od 19 (1 strani)