Pisarniški programi

Ni na zalogi

Nakivo licenca - VM backup programska oprema

Cena:110,68€

Cenik Za povpraševanje se obrnite na produktnega vodjo, ki je naveden zgoraj. Za ogled vseh licenčnih paketov, ki so na voljo, kliknite tukaj. Napredna programska oprema za vse bolj znane VM sisteme Pri VM (virtualnih) sistemih se velikokrat srečamo z omejitvami, ki jih ima priložena programska oprema. Ravno zato smo se odločili, da vam ponudimo NA..

Na zalogi v skladišču

Microsoft Office Home & Business 2019 FPP - Angleški

Cena:265,50€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Classic" formatu. Možnost prenosa licence (max.1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Sočasna namestitev le na eni napravi. Aktivacija se izvede s pomočjo priloženega licenčnega ključa. Ne vključuje medija. Za komercialno ali osebno/domačo upor..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office 365 Personal slovenski FPP 32/64 bit enoletna naročnina

Cena:56,00€

Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Personal, ki  vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. medij ni priložen. Vključeni programi: Na voljo so vam najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access za zapisovanje zamisli na način, ki vam najbolj ustreza - s tipk..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office 365 Home slovenski FPP 32/64 bit enoletna naročnina

Cena:90,12€

Enoletna naročnina na pisarniško zbirko Office 365 Home, ki vsebuje vse priljubljene programe in je namenjena domačim uporabnikom. Namestitveni medij ni priložen. Pridobite nameščene programe, ki jih poznate in jim zaupate - Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher in Access. Paket je v slovenskem jeziku. Namestitev: Office 365 Home om..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office Home & Student 2019 slovenski FPP (79G-05050) za Windows 10

Cena:140,32€

MICROSOFT Office Home and Student 2019 je namenjen študentom in družinam, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office, kot so Word, Excel in PowerPoint. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali Mac za uporabo doma ali v šoli. Osnove, s katerimi opravite vse potrebno. Enkratni nakup za 1 PC ali Ma..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office Home & Business 2019 slovenski FPP (T5D-03212) za Windows 10

Cena:268,13€

MICROSOFT Office Home & Business 2019 je namenjen družinam in malim podjetjem, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office in e-pošto. Vključuje Word, Excel, PowerPoint in Outlook. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac za uporabo doma ali v službi. Enkratni nakup za 1 PC ali Mac..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office Home & Business 2019 angleški FPP (T5D-03216) za Windows 10

Cena:263,26€

MICROSOFT Office Home & Business 2019 je namenjen študentom in družinam, ki želijo klasične aplikacije zbirke Office, kot so Word, Excel in PowerPoint ter OneNote za Windows 10. To je izdelek za enkratni nakup, ki ga lahko namestite v 1 računalnik s sistemom Windows ali Mac za uporabo doma ali v šoli. - Enkratni nakup za 1 PC ali Mac - Klasične r..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office Home & Student 2019 FPP (79G-05033) za Win10/macOS

Cena:154,95€

MICROSOFT Office Home & Student 2019 je licenca za 1 računalnik s sistemom Windows ali računalnik Mac za 1 osebo. Enkratni nakup za 1 PC ali Mac Klasične različice 2019 programov Word, Excel in PowerPoint Brezplačna 60-dnevna Microsoftova podpora Licenciran za domačo uporabo Osnove, s katerimi opravite vse potrebno. Office Home and Student 2019 ..

Na zalogi v skladišču

MICROSOFT Office 365 Personal angleški FPP 32/64 bit enoletna naročnina

Cena:56,00€

MICROSOFT Office 365 Personal enoletna naročnina je priročna naročnina, ki vključuje aplikacije za produktivnost Premium, 1 TB prostora za shranjevanje v oblaku in napredno varnost za vse vaše naprave. Ena oseba Za računalnik s sistemom Windows, Mac ter naprave s sistemom iOS in Android 1 TB shrambe v oblaku na osebo Vključene so aplikacije razli..

Na zalogi v skladišču

Microsoft Office Mac Home & Business 2016, FPP, angleški

Cena:235,85€

Programi so v angleškem jeziku. V zbirko Office Mac Home and Business 2016 so vključeni naslednji programi: • Microsoft Excel • Microsoft OneNote • Microsoft PowerPoint • Microsoft Word • Microsoft Outlook • 15GB Onedrive oblačne shrambe Artikel ne vsebuje inštalacijskih medijev, vsebuje samo kodo za aktivacijo izdelka. Dovoljena je 1 inštalacija..

Na zalogi v skladišču

Microsoft Office Home & Business 2019 FPP - Slovenski

Cena:265,50€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Classic" formatu. Možnost prenosa licence (max.1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Sočasna namestitev le na eni napravi. Aktivacija se izvede s pomočjo priloženega licenčnega ključa. Ne vključuje medija. Za komercialno ali osebno/domačo upo..

Na zalogi v skladišču

Microsoft Office Home & Student 2019 FPP - Slovenski

Cena:137,56€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint in OneNote v "Classic" formatu. Možnost prenosa licence (max.1x na 90 dni) na drugo napravo istega uporabnika (licenca je vezana na Live ID). Sočasna namestitev le na eni napravi. Aktivacija se izvede s pomočjo priloženega licenčnega ključa. Ne vključuje medija. Za nekomercialno uporabo. Sistemske zahteve:..

Na zalogi v skladišču

Microsoft Office 365 Home FPP - Slovenski

Cena:88,41€

Vsebuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook in OneNote v "Premium" formatu. Vključuje Access in Publisher (za v sistemih Windows). 1TB shrambe oblaku v storitvi OneDrive na osebo z napredno varnostjo. Licenca za do 6 oseb - 12 mesečna naročnina. Za nekomercialno uporabo. Sistemske zahteve: Windows 10 ali macOS...

Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)