Warning: fread(): Length parameter must be greater than 0 in /home/minevra/storage/modification/system/library/cache/file.php on line 32Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/minevra/public_html/system/framework.php:42) in /home/minevra/storage/modification/catalog/controller/startup/startup.php on line 193 3D tiskalniki

3D tiskalniki

Ni na zalogi

FELIX 3.1 z eno glavo 3D tiskalnik

Cena:2.078,76€

S 3D tiskalnikom Felix 3.1 vaše ideje postanejo realnost. FELIX 3.1 je cenovno ugoden tiskalnik za velikos prostora za gradnjo in natančnim tiskom.Narejen je, da se lahko nadgrajuje, tako da ste lahko vedno v koraku z najnovejšimi tehnologijami s strjnimi in programskimi nadgradnjami.- z eno glavo- kvaliteta tiska med 50 in 250 mikronov - prostor z..

Ni na zalogi

FELIX 3.1 z dvema glavama 3D tiskalnik

Cena:2.280,06€

S 3D tiskalnikom Felix 3.1 vaše ideje postanejo realnost. Z dvema tiskalnima glavama FELIX 3.1 je cenovno ugoden tiskalnik za veliko prostora za gradnjo in natančnim tiskom.Narejen je, da se lahko nadgrajuje, tako da ste lahko vedno v koraku z najnovejšimi tehnologijami s strjnimi in programskimi nadgradnjami.- dve tiskalni glavi- kvaliteta tiska m..

Prikazujem 1 do 2 od 2 (1 strani)