Igralni pripomočki

Ni na zalogi

Joystick Logitech G Saitek X52 FLIGHT Control System

Cena:209,50€

    Vrsta naprave: Joystick    Količina gumbov: 23    Tehnologija povezovanja: Žična    Minimalne sistemske zahteve: USB 2.0    Združljivi operacijski sistemi: Windows XP, XP64, Windows Vista..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH Gamepad F310 igralni plošček

Cena:37,58€

Z Logitech igralnim ploščkom F310 prinesete konzolno igralno izkušnjo na vaš računalnik. Plošček podpira širok nabor iger in programska oprema vam omogoča izdelavo profilov in prilagoditev gumbov ploščka s tistimi na tipkovnici in miški. Gumijast oprijem zagotavlja dodatno udobje pri igranju. Uparite ga lahko z Big Picture in navigirajte po Steam, ..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH Gamepad F710 brezžični igralni plošček

Cena:53,68€

LOGITECH Gamepad F710 brezžični igralni plošček ima veliko funkcij in podpore za igre. S ploščkom lahko igrate na konzolah ali pa na računalniku, če želite bolj udoben položaj. F310 je enostaven za nastaviti in uporabljati z vašimi igrami...

Na zalogi v skladišču

LOGITECH Extreme 3D Pro igralna palica

Cena:64,42€

LOGITECH Extreme 3D Pro igralna palica ima napreden nadzor in twist-ročaj krmilo. Ta igralna palica ostane stabilna in natančna skozi akrobatski dogfight ali dolg udarni razpon. Ima udobno oblikovano krmilo, ki bo poskrbelo da po urah igranja ne boste imeli bolečin v rokah. Natančno twist ročajno krmilo: Raziskave so pokazale, da je napredno leten..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH Gaming G29 PS3 PS4 volan

Cena:428,90€

Volan Logitech Gaming G29 je odličen nov gamerski pripomoček, ki je nujen pripomoček za vsakega zagrizenega sobnega dirkača. Volan je namenjen igranju iger na osebnem računalniku ter igralnih konzolah PlayStation 3 ter PlayStation 4. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo in preizkusite nov G29 volan. Igralski volan je zasnovan za kar najnovejše dirka..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH Gaming G920 PC, Xbox One volan

Cena:428,90€

Volan Logitech Gaming G920 je odličen gamerski pripomoček za zagrizene sobne dirkače. Volan je namenjen igranju iger na osebnem računalniku ter na igralni konzoli Xbox One. Izboljšajte svojo igralsko izkušnjo in se na dirkališču preizkusite z odličnim G920 volanom. Realistična sila povratnega vibra učinka Logitech G920 Driving Force je zasnovan s ..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH Driving Force Shifter menjalnik za G29 in G920

Cena:64,42€

Menjalnik LOGITECH Driving Force Shifter je narejen za delovanje z Logitech G29 in G920 dirkaškima volanoma, da bi sobnim dirkačem ponudil karseda realistično izkušnjo. Kvalitetna konstrukcija z jekleno ročko je narejena za natančno dirkanje in dolgotrajno zanesljivost. Uporabljen je kvalitetno usnje za izgled in občutek pravega menjalnika. 6 stop..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY PCI-E/PCI Express 8-pin na PCIe ženski (8 pin) 0,44m razširitveni kabel za grafične kartice

Cena:1,48€

- Napajalni razširitveni kabel za grafične kartice; PCI-E/PCI Express 8-pin - PCIe ženski (8-pin) na PCIe moški (8-pin) - Za uporabo kot razširitveni kabel za napajanje za grafične kartice PCI-E / PCI Express..

Na zalogi v skladišču

Trust 20712 GXT 540 gamepad za PC & PS3

Cena:22,66€

Igralni plošček za PC in PlayStation 3 s trdnim oprijemom za udobno igranje. Lastnosti: 3 m kabel. 13 gumbov, 2 igralni palici in smerni gumbi (D-pad). Na dotik občutljivi sprožilci in gumbi (samo PS3). Gumijasta prevleka za popoln oprijem. Indikatorji krmilnika in gumb za domov. Stikalo X-Input/DirectInput za popolno podporo iger. Vsebina paketa:..

Ni na zalogi

Trust 20491 GXT 545 brezžični gamepad za PC & PS3

Cena:35,58€

Brezžični igralni plošček za osebni računalnik in PS3 z baterijo za vnovično polnjenje in obliko za dober oprijem za udobno igranje iger. Lastnosti: Do 10 metrov brezžičnega dometa. 13 gumbov, 2 igralni palici in smerni gumbi (D-pad). Polnjenje mogoče preko vrat USB (kabel priložen). Gumijasta prevleka za popoln oprijem. Gumbi, občutljivi na doti..

Prikazujem 1 do 10 od 10 (1 strani)