Konferenčna oprema

Ni na zalogi

LOGITECH ConferenceCam Connect 1-6 video konferenčni sistem

Cena:476,28€

Logitech ConferenceCam Connect je videokonferenčni sistem za majhne skupine do 6 ljudi. Poenostavlja video sestanke, saj jih lahko vzpostavi vsakdo in kjerkoli. Sistem je kompakten in mobilen, tako da ga lahko prestavljate med sobami. Odličen za majhne skupine Connect je optimiziran za ekipe od 1 do 6 in zagotavlja, da vsi vidijo in so vidni. Doži..

Na zalogi v skladišču

Logitech SmartDock AV nadzorna konzola

Cena:533,75€

Logitech SmartDock nadzorna plošča je bila ustvarjena v partnerstvu z Microsoftom za delovanje s Skype programsko opremo. Z njim lahko stopite v konferenčno sobo in takoj zaženete sestanek. Organizator uživa v poznanem Skype for Business okolju in IT administrator bo cenil enostavnost namestitve in upravljanja aplikacije. Za uporabo potrebuje Surfa..

Ni na zalogi

LOGITECH GROUP 15M podaljšek za konferenčni sistem

Cena:190,17€

Prilagodite konferenčno sobo z 15 metrskim Logitech GROUP DIN podaljškom, ki nadomešča 5-meterski DIN kabel v Logitech GROUP paketu. Kabel povečuje razdaljo od huba do kamere ali  zvočnika z enim kablom in tako omogoča bolj čisto namestitev konferenčne sobe...

Ni na zalogi

LOGITECH za Meetup kamero nosilec

Cena:95,55€

LOGITECH nosilec za MeetUp kamero za TV sprejemnik vam omogoča, da MeetUp konferenčno kamero varno namestite na Tv sprejemnik, nad ali pod TV sprejemnik in je združljiv z VESA standardom, ki je na voljo pri več ini TV sprejemnikov in monitorjev. Unikaten dizajn nosilca omogoča, da MeetUp kamero namestite nad TV sprejemnik ali pod njega. Pritrditev..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH za Meetup kamero dodatni mikrofon

Cena:237,94€

LOGITECH MEETUP dodatni mikrofon je namenjen za uporabo k MeetUp konferenčni kameri. MeetUp kamera ima že vgrajen mikrofon, ki je optimiziran za uporabo do 4 m. Z tem dodatnim mikrofonom pa povečate domet za do 5 m. Gumb za izklop mikrofona omogoča tistim na skrajnem koncu mize utišanje celotnega sistema zvočnikov. Kazalna lučka prikaže, ko je mik..

Na zalogi v skladišču

LOGITECH RALLY Plus Ultra-HD 4K (960-001224) konferenčna kamera

Cena:2.865,98€

Logitech Rally Plus konferenčni komplet prinaša video studijske kakovosti, neprimerljivo čistost govora in RightSense avtomatizacijo za boljše sestanke. Deluje z Google Hangouts Meet, Skype, Microsoft Teams, Zoom in drugimi aplikacijami za konferenčne klice. Zahvaljujoč modularnosti in premišljenemu dizajnu se bo Rally Plus odlično podal v srednje ..

Ni na zalogi

Logitech konferenčna kamera PTZ Pro2, usb

Cena:1.119,96€

OpisLogitech PTZ Pro konferenčno kamero odlikujeta 1080p HD zajem videa pri 30 sličicah na sekundo in 10-kratni zoom v Full HD ločljivosti. Za ostro sliko poskrbi izjemno natančen objektiv s samodejno izostritvijo. Primerna je za večje konferenčne prostore in certificirana za uporabo z vodilnimi aplikacijami za video konference. Ima daljinski uprav..

Ni na zalogi

Logitech Rally konferenčni komplet,USB

Cena:2.766,96€

 OpisLogitech Rally je konferenčni komplet, ki prinaša video studijske kakovosti, neprimerljivo čistost govora in RightSense avtomatizacijo za boljše sestanke. Deluje z Google Hangouts Meet, Skype, Microsoft Teams, Zoom in drugimi aplikacijami za konferenčne klice. Zahvaljujoč modularnosti in premišljenemu dizajnu se bo Rally odlično podal v srednj..

Prikazujem 1 do 8 od 8 (1 strani)