Mobilni dodatki

Na zalogi v skladišču

Sandberg SIM Adapter Kit 4in1

Cena:6,99€

Pretvarja nano-SIM v Micro-SIM, Nano-SIM v standardni SIM in Micro-SIM v standardni SIM. Poleg tega prejmete priročno buciko, s katero lahko odprete režo s kartico SIM na iPhonu...

Ni na zalogi

XIAOMI Mi Smart Sensor Set

Cena:87,55€

Xiaomi tokrat predstavlja set pripomočkov za pametni dom. V kompletu prejmete Xiaomi kontrolni Hub (1x), senzor za gibanje (2x), senzor za vrata ali okna (2x) in brezžično stikalo (1x). Preko Xiaomi huba, ki ga preprosto vklopite v vtičnico, boste lahko upravljali z vsemi senzorji na daljavo, tako boste lahko kadarkoli preverili ali imate zaprto ok..

Na zalogi v skladišču

Ugreen Držalo za telefon RING zlat

Cena:6,34€

Ugreen Držalo za telefon RING zlat Elegatno držalo za vaš telefon, ki bo poskrbel za varno uporabo vašega telefona. V debelino meri le 3 mm, kar pomeni, da ga boste lahko brez težav pospravili v vaš žep. Narejen je iz cinkove zlitine, kar doda držalu premijski izgled. Kot odpiranja držala je popolnoma prilagodljiv, saj ga lahko obrnite za 360°.  Na..

Na zalogi v skladišču

Ugreen Držalo za telefon RING črn

Cena:6,34€

Ugreen Držalo za telefon RING Elegatno držalo za vaš telefon, ki bo poskrbel za varno uporabo vašega telefona. V debelino meri le 3 mm, kar pomeni, da ga boste lahko brez težav pospravili v vaš žep. Narejen je iz cinkove zlitine, kar doda držalu premijski izgled. Kot odpiranja držala je popolnoma prilagodljiv, saj ga lahko obrnite za 360°.  Na hrbt..

Na zalogi v skladišču

TaoTronics Bluetooth selfie stick s tripodom TT-ST002

Cena:19,90€

Izjemno kompaktna zasnova 3-v-1: inovativna 3-v-1 stojalo za samoportrete z vgrajenim daljinskim upravljalnikom vam omogoča samofotografiranje ali ločitev krmilnika za zajemanje in snemanje skupinskih fotografij, celo težje posnetke igra. Z lahkoto najde prostor v vašem žepu, zato je idealen za potovanja in za druge priložnosti, kot so zabave, matu..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)