Mobilni dodatki

Na zalogi v skladišču

Ugreen Držalo za telefon RING zlat

Cena:5,23€

Ugreen Držalo za telefon RING zlat Elegatno držalo za vaš telefon, ki bo poskrbel za varno uporabo vašega telefona. V debelino meri le 3 mm, kar pomeni, da ga boste lahko brez težav pospravili v vaš žep. Narejen je iz cinkove zlitine, kar doda držalu premijski izgled. Kot odpiranja držala je popolnoma prilagodljiv, saj ga lahko obrnite za 360°.  Na..

Na zalogi v skladišču

Ugreen Držalo za telefon RING črn

Cena:5,23€

Ugreen Držalo za telefon RING Elegatno držalo za vaš telefon, ki bo poskrbel za varno uporabo vašega telefona. V debelino meri le 3 mm, kar pomeni, da ga boste lahko brez težav pospravili v vaš žep. Narejen je iz cinkove zlitine, kar doda držalu premijski izgled. Kot odpiranja držala je popolnoma prilagodljiv, saj ga lahko obrnite za 360°.  Na hrbt..

Na zalogi v skladišču

TaoTronics Bluetooth selfie stick s tripodom TT-ST002

Cena:19,73€

Izjemno kompaktna zasnova 3-v-1: inovativna 3-v-1 stojalo za samoportrete z vgrajenim daljinskim upravljalnikom vam omogoča samofotografiranje ali ločitev krmilnika za zajemanje in snemanje skupinskih fotografij, celo težje posnetke igra. Z lahkoto najde prostor v vašem žepu, zato je idealen za potovanja in za druge priložnosti, kot so zabave, matu..

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)