Polnilci in avto polnilci

Na zalogi v skladišču

Hišni polnilec 3A + ločen kabel Type-C 15W črn

Cena:41,03€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

Tecnoware 2×USB hitri Quick Charge 4,5A univerzalni polnilnik

Cena:27,93€

Tecnoware dvojni hitri Quick Charge polnilnik omogoča do 75% hitrejše polnjenje. izhodna napetost: USB: 5V   4,5A max vhodna napetost: 100 - 240V AC 50/60Hz priključki: 1 x USB, 1 x USB Quick Charge učinkovitost: > 88% barva: črna dodatno: za polnjenje naprav kot so tablice, pametni telefoni, MP3/MP4 predvajalniki, ... zaščita pred preobremenitvij..

Na zalogi v skladišču

Sandberg avtomobilski brezžični polnilnik in nosilec, 10W

Cena:28,99€

Avtomobilski brezžični IR polnilec Sandberg je kombinacija držala in brezžičnega polnilca za vaš pametni telefon, s prijemali na lastni pogon.Držalo je opremljeno z infrardečim senzorjem, ki samodejno razširi premični prijemali in ju nežno približa ter tako varno prime vaš pametni telefon.Brezžično polnjenje se začne samodejno.Prijemali se spet raz..

Ni na zalogi

Brezžični polnilec FC črn

Cena:24,19€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

Icybox razdelilec s 4 vtičncami in 2 USB polnilnikoma, 1.5m

Cena:10,94€

Podaljševalni razdelilni 220V kabel s 4 vtičnicami in dvema USB polnilnima priključkoma. Lastnosti: 4x vtičnice 220V AC, 110 - 230V, max. 16 A skupaj 2x USB priključka za polnjenje mobilnih naprav dolžina kabla: 1,5 m 5V / 2,1 A za vsak USB vhod, max. 5V / 2,5A za oba USB vhoda istočasno Varna uporaba zaradi zaščite pred kratkim stikom in preobrem..

Na zalogi v skladišču

Ugreen Avto nosilec z brežičnim polnilcem

Cena:32,81€

Ugreen Avto nosilec z brežičnim polnilcem Ugreen tokrat predstavlja brezžični polnilec oziroma nosilec za v avto. Idealna rešitev za vse, ki ste veliko napoti in ne želite vedno znova iskati in priklapljati kable v vaše telefon.  Podpira tehnologijo QC3.0, kar pomeni, da podpira hitro polnjenje.  Lastnosti: Vhod: 12V-1.5A Izhod: 7.5W/10W V ..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec FC Compact 2 USB 2.4A kvadraten črn

Cena:21,60€

Garancija:2 leti..

Ni na zalogi

Sandberg Wireless QI 5W brezžični polnilnik

Cena:9,75€

S podlogo Sandberg za brezžično polnjenje Sandberg Wireless Charger Pad lahko svoj pametni telefon napolnite popolnoma brez kablov! Pametni telefon le položite na stilsko oblikovan podstavek za polnjenje. In to je vse! Vaš telefon se bo začel brez kakršnih koli kablov samodejno polniti. Polnilnik podpira pametne telefone, skladne s standardom QI. ..

Na zalogi v skladišču

Ugreen QI brezžični polnilec 10W

Cena:15,81€

Ugreen QI brezžični polnilec 10W Hitri brezžični polnilec Ugreen je kompatibilen z vsemi Qi napravami in napravami, ki so opremljene z Qi kompatibilnim etuijem.  Preprosto postavite telefon na polnilec in že je polnjenje v teku.  Hitro polnjenje podpira, če je priklopljen na napajalnik s podporo QC.  Lastnosti: - Vhod: DC 5V2A: 9V/1.67A/QC 2.0/3...

Ni na zalogi

Hišni polnilec FC 2x USB 2.4A bel

Cena:24,82€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Wireless QI avtomobilski polnilnik in stojalo za mobilnik

Cena:14,49€

Brezžični avtomobilski polnilnik Sandberg In Car Wireless Charger je kombinacija držala in polnilnika vašega pametnega telefona, ki ga z vakuumskim nastavkom enostavno namestite na vetrobransko steklo. Svoj pametni telefon le položite v držalo z nastavljivimi objemkami, brezžično polnjenje se takoj začne. Podpira pametne telefone, skladne s standar..

Na zalogi v skladišču

Ugreen Napajalnik Apple Watch USB-C

Cena:35,44€

Ugreen napajalnik za Apple Watch USB-C 1m bel  Magnetni napajalnik za vašo Apple uro iWatch je primerna za Apple Watch serije 4/3/2/1, Nike+, Hermes, Apple Watch Edition Mere: 36.4 x 11 mm (ŠxV) Konektor: USB-C Izhodna napetost: 5V/1A Dolžina kabla: 1 m Čas polnjenja: 2.5 m  (napajalnik ni priložen)  ..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec 2.4A + ločen kabel Lightning bel

Cena:37,79€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

Sandberg podloga za miško z brezžičnim QI polnilnikom pametnih telefonov

Cena:30,04€

S podlogo za miško Sandberg Wireless Charger Mousepad boste med delom na računalniku imeli pametni telefon vedno pri sebi - tudi med brezžičnim polnjenjem. Le postavite ga na privzdignjeni del na desni strani podloge in baterija se bo polnila. Podloga za miško ima udobno mehko površino, ki je prijetna na dotik, hkrati pa optimizira natančnost miške..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerPort 6 Lite polnilec 30W 6-portni

Cena:20,69€

Anker PowerPort 6 Lite polnilec 30W 6-portniPremijski 6-portni USB polnilni razdelilec ima 3 PowerIQ USB-A izhode in 3 navadne USB-A izhode.  Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatkeHitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo30 miljonov + zadovoljnih uporabnikov   Hitro polnjenje - PowerIQVsako standardno USB napravo ..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec FC Compact 2 USB 2.4A kvadraten bel

Cena:21,60€

Garancija:2 leti..

Ni na zalogi

Anker PowerDrive 2 24W 2 portni avto polnilec

Cena:13,04€

Anker PowerDrive 2Eden najmanjših USB avto polnilcev, ki ima dva USB vhoda in LED svetilko, ko se stemni.24W 2-portni USB avto polnilec za telefone, tablice in drugo. Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Napredna tehnologija polnje..

Ni na zalogi

Anker PowerPort 5W brezžična polnilna postaja

Cena:14,43€

Anker PowerPort 5W brezžična polnilna postaja. Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov   Enostavno polnjenjeZahvaljujoč najmodernejši brezžični induktivni tehnologiji je polnjenje naprave preprosto. Protizdrsna gumijasta prevleka ohra..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec Compact USB 1A črn

Cena:16,19€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

Ugreen nosilec za Apple Watch

Cena:8,56€

Ugreen nosilec za Apple Watch Namizni nosilec za Apple Watch Kompatibilen z Apple Watch serije 4/3/2/1, Nike+, Hermes, Apple Watch Edition Mere: 79x78,8x70 mm (DxŠxV) Primeren za: originalni Apple Watch napajalnik / Ugreen napajalnik za Apple Watch..

Na zalogi v skladišču

Anker PowerDrive+ 1 24W QC 3.0 avto polnilec

Cena:9,42€

Anker PowerDrive+ 1 Port Premium USB avto polnilec s tehnologijo Quick Charge 3.0 Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Qualcomm Quick Charge 3.0 tehnologijaQualcomm Quick Charge 3.0 tehnologija je 38% bolj učinkovita kot prejšnja Q..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec FC Compact Micro + USB 2.4A črn

Cena:34,78€

Garancija:2 leti..

Ni na zalogi

Ugreen napajalnik za Apple Watch 1m bel

Cena:30,30€

Ugreen napajalnik za Apple Watch 1m bel Magnetni napajalnik za vašo Apple uro iWatch je primerna za Apple Watch serije 4/3/2/1, Nike+, Hermes, Apple Watch Edition Mere: 36.4 x 11 mm (ŠxV) Izhodna napetost: 5V/1A Dolžina kabla: 1 m Čas polnjenja: 2.5 m  (napajalnik ni priložen) Uradna stran proizvajalca..

Na zalogi v skladišču

Intenso brezžični indukcijski polnilec BA1, črn, do 10W

Cena:19,11€

Nikoli več ne iščite kablov - z brezžičnim polnilcem WA1 podjetja Intenso bo polnjenje vašega telefona postalo lažje in hitrejše!Zahvaljujoč tehnologiji induktivnega polnjenja lahko svoj pametni telefon odložite na brezžični polnilnik in ga enostavno ponovno napolnite.Brezžičnemu polnilniku je priložen adapter za hitro polnjenje, ki omogoča posebno..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec Compact USB 1A bel

Cena:16,19€

Garancija:2 leti..

Ni na zalogi

Anker PowerDrive Speed 2 39W QC 3.0 avto polnilec črn

Cena:16,40€

Anker PowerDrive Speed 2Premijski USB avto-polnilec iz najhitrejše SPEED serijeOd podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikovPolnite hitreje v vseh možnih načinihAnker PowerDrive Speed združuje tri najsodobnejše tehnologije, ki bodo najhitre..

Na zalogi v skladišču

Intenso brezžični indukcijski polnilec WA1, bel, do 10W

Cena:19,11€

Nikoli več ne iščite kablov - z brezžičnim polnilcem WA1 podjetja Intenso bo polnjenje vašega telefona postalo lažje in hitrejše!Zahvaljujoč tehnologiji induktivnega polnjenja lahko svoj pametni telefon odložite na brezžični polnilnik in ga enostavno ponovno napolnite. Brezžičnemu polnilniku je priložen adapter za hitro polnjenje, ki omogoča posebn..

Ni na zalogi

Hišni polnilec FC 2x USB 2.4A črn

Cena:24,82€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY Slim USB 1A črn polnilec

Cena:4,43€

USB polnilec Goobay je namenjen za polnjenje pametnih telefonov, kamer in drugih naprav. Omogoča hitro polnjenje neposredno na vtičnici. Podpira napetosti od 100 do 240 V in je tako primeren za uporabo tudi na poti. - vhod: 100-240 (AC) V - izhod (tok): do 1 A - izhod napetost: 5 V (DC) - izhod (konektor): USB 2.0..

Na zalogi v skladišču

Anker napajalnik PowerPort II 18W

Cena:24,28€

PowerPort II stenski polnilec s Power Delivery in PowerIQ 2.0 tehnologijoHitri polnilec za vse stenske polnitve. Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke- Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo- 30 miljonov + zadovoljnih uporabnikov Poenostavljeno polnjenjeZ enim namenskim USB-C vhodom in enim PowerIQ 2.0. vhodom..

Ni na zalogi

Brezžična polnilna postaja Family 1Qi 4USB5W 45W

Cena:86,40€

Garancija:2 leti..

Ni na zalogi

Icybox 4×USB inteligentni hitri polnilnik za pametne telefone/tablice

Cena:17,85€

izhodna napetost: 4 × USB 5V   2,4A max na vsakem izhodu vhodna napetost: 100 - 240V AC priključki: 4×USB barva: črna dodatno: za istočasno polnjenje 4 naprav kot so tablice, pametni telefoni, MP3/MP4 predvajalniki. Priključni kabel je dolžine 120 cm. ima vgrajeno zaščito pred prenapetostjo in kratkim stikom. Podpira standard BC 1.2 za hitro poln..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY Slim USB 1A bel polnilec

Cena:4,03€

USB polnilec Goobay je namenjen za polnjenje pametnih telefonov, kamer in drugih naprav. Omogoča hitro polnjenje neposredno na vtičnici. Podpira napetosti od 100 do 240 V in je tako primeren za uporabo tudi na poti. - vhod: 100-240 (AC) V - izhod (tok): do 1 A - izhod napetost: 5 V (DC) - izhod (konektor): USB 2.0..

Na zalogi v skladišču

Anker 24W 2-port USB stenski polnilec bel

Cena:9,09€

Anker 24W dual-port USB stenski polnilec Premijski dual-USB stenski polnilec Od podjetja ANKER, vodilne blagovne znamke za mobilne dodatke - Hitrejše in varnejše polnjenje z napredno tehnologijo - 20 miljonov + zadovoljnih uporabnikov   Tehnologija hitrega polnjenja S pomočjo nove tehnologije PowerIQ in VoltageBoost si zagotovite hitrejše polnjen..

Ni na zalogi

Avtopolnilec 3A + ločen kabel Type-C 15W črn

Cena:26,98€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

SanDisk iXPAND BASE 128GB pametni polnilec za iPhone

Cena:32,94€

SanDisk iXPAND BASE je pametni polnilec, ki bo pri vsakem polnjenju vašega iPhona tudi varnostno prekopiral vaše fotografije, video posnetke in kontaktne podatke. Kompatibilno z: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPad Air, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro 12.9"..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY Dual USB 4.1A bel polnilec

Cena:12,08€

Dual USB polnilec Goobay lahko istočasno polni dva pametna telefona, kameri ali druge USB naprave. Omogoča hitro polnjene neposredno na vtičnici. Podpira napetosti od 100 do 240 V in je tako primeren za uporabo tudi na poti. - vhod: 100-240 (AC) V - izhod (tok): do 2,2 A - izhod napetost: 5 V (DC) - izhod (konektor): 2x USB 2.0..

Na zalogi v skladišču

Ugreen Polnilec QC3.0 18W črn

Cena:13,04€

Ugreen Polnilec USB-A QC4.0 18W Ugreen polnilec omogoča hitro polnjenje s tehnologijo Quick Charge 3.0., kar vam omogoča prihranek časa za polnjenje vaših naprav. Ugreen polnilec ima vgrajeno zaščito oziroma čip, ki aktivno preprečuje, da bi prišlo do prenapetosti, pregrevanja, preobremenitve in kratkega stika. Prav tako preprečuje poškodbe in učin..

Na zalogi v skladišču

Hišni polnilec 1A ločen kabel Lightning 5W bel

Cena:35,63€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

SanDisk iXPAND BASE 256GB pametni polnilec za iPhone

Cena:39,53€

SanDisk iXPAND BASE je pametni polnilec, ki bo pri vsakem polnjenju vašega iPhona tudi varnostno prekopiral vaše fotografije, video posnetke in kontaktne podatke. Kompatibilno z: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPad Air, iPad mini, iPad mini 4, iPad Pro 12.9"..

Na zalogi v skladišču
Na zalogi v skladišču

Ugreen Polnilec USB-C QC3.0 30W bel

Cena:17,00€

Ugreen Polnilec USB-C QC3.0 30W Ugreen polnilec omogoča hitro polnjenje s tehnologijo Quick Charge 3.0., kar vam omogoča prihranek časa za polnjenje vaših naprav. Ugreen polnilec ima vgrajeno zaščito oziroma čip, ki aktivno preprečuje, da bi prišlo do prenapetosti, pregrevanja, preobremenitve in kratkega stika. Prav tako preprečuje poškodbe in učin..

Na zalogi v skladišču
Ni na zalogi

Sandberg 4in1 USB AC Charger 6.8A EU+UK

Cena:23,59€

S polnilcem Sandberg 4in1 USB AC Charger boste imeli doma vedno pri roki polnilec, pa naj bo za vaš iPhone, iPod ali drugo napravo z vhodom USB, ki ji bo začelo zmanjkovati energije.Input 230V ACOutput 5V DC, max 6800 mA: 2 x 2.4A and 2 x 1AOutput sockets 4 x standard USB A female socketChangeable wall plug EU + UK1 Sandberg 4in1 USB AC Charger1 Wa..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY 10W črn brezžični polnilec pametnih telefonov

Cena:14,63€

GOOBAY brezžični polnilec vam omogoča hitro in brezžično polnjenje QI združljivih pametnih telefonov. Je izredno tanek, eleganten z LED obročem, ki prikazuje status polnjenja. Omogoča hitro polnjenje z indukcijsko tehnologijo (QI) in QuickCharge tehnologijo. Vas moti vsakodnevni kaos s kabli na vaši mizi? Telefon preprosto položite na polnilec in ..

Na zalogi v skladišču

Hišni polnilec 1A ločen kabel micro 5W črn

Cena:21,60€

Garancija:2 leti..

Ni na zalogi

TP-LINK UP525 25W 5 port USB polnilnik

Cena:10,80€

Samodejno zaznavanje in pametna tehnologija polnjenja. 1.65X hitro polnjenje. Elegantna okrogla oblika. Univerzalna združljivost. Polni do 65% hitreje in prihrani do 40% časa za polnjenje. Tp-link pametna tehnologija polnjenja, ki zazna povezano napravo in omogoča največje možne izkoristke skupaj z 5V / 2.4A ultra hitro hitrostjo polnjenja. Zelo v..

Na zalogi v skladišču

GOOBAY 10W ALU srebrn brezžični polnilec pametnih telefonov

Cena:21,34€

GOOBAY brezžični polnilec vam omogoča hitro in brezžično polnjenje QI združljivih pametnih telefonov. Je izredno tanek, eleganten z nedrsečo površino. Omogoča hitro polnjenje z indukcijsko tehnologijo (QI) in QuickCharge tehnologijo. Vas moti vsakodnevni kaos s kabli na vaši mizi? Telefon preprosto položite na polnilec in se prične polniti. Hiter ..

Na zalogi v skladišču

Avtopolnilec Compact USB+Micro kabel 1A črn

Cena:21,60€

Garancija:2 leti..

Na zalogi v skladišču

Sandberg Wireless QI 5W polnilnik s stojalom

Cena:10,01€

S preklopnim stojalom Sandberg za brezžično polnjenje Sandberg Wireless Charger FoldStand lahko svoj pametni telefon napolnite popolnoma brez kablov! Stojalo lahko uporabljate kot lično stojalo za svoj pametni telefon, ali pa ga preklopite in uporabite kot praktičen podstavek za polnjenje. Polnilnik podpira pametne telefone, skladne s standardom QI..

Prikazujem 1 do 50 od 51 (2 strani)